.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Guest

Офф..идва ми да се отрепя...

здравейте
    имаше подобна тема,но 10 минути я търсих с търсачката и не можа да я открие..

значи момиче съм и имам гаден проблем
    имам косми по корема и по гърба,но на гърба много не ме интересуват,защото има много хора които имат там пък и за нали не ги виждам.
    ама по корема....мн е гадно..
    не знам какво да използвам..мислех за кола маста ама не ми стига смелост като знам каква болка е...пробвах с пинсетата ама пак боли...
    не са супер яко черни,ама са дългички,до колкото ги мерих най-дългия е около сантиметър и малко отгоре
    майка ми няма да ми даде да си ги махна,за това не я и питам,а брат ми само ми се подиграва.ако бях по-черничка можеше и да не си личат много,но съм със СУПЕР бяла кожа ии..ужасс
    нещо да предложите?
    по едно време се бях отчаяла и мислех даже да си ги изгоря ама викам ся да се подпаля .. а и няма да ги изрусявам,защото ще станат още по-дълги и пак ще си личат....хеееееееелп

Guest
    забравих да добавя,че са гъсти и са около и под и над пъпа...леле...

Печи се. Има солариуми, ако те е срам да се покажеш.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Guest
    ами по принцип знам,че солариумите не са за почерняване,а за отпускане на мускулите и изсушават кожата..пък и знам,че за 15 минути е 2 лева. Но ако ще помогне-ще си жертвам спестяванията.

Наистина когато човек е с по-тъмна кожа, космите не личат толкова. На бялата кожа всичко личи. Че са вредни солариумите...най-вероятно са - не съм запозната...
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Според мен ще е най добре да събереш смелост и да си ги махнеш с кола маска,ще те боли но пък резултатът ще е много добър.Само в никъкъв случай недей да ги бръснеш защото ще станат много по зле!

Guest
    ами то май това е единствения вариант,но малко ме е бъзе,защото ако сега ги махна цял живот ще трябва всяка седмица да ги махам и да се занимавам с тях...пфф
    след колко време израстват горе-долу??до седмица?;((
    и все тъмни ще растат...оф не знам какво да правя..:\

Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com
    Мацко, кола маската е точното средство за теб.. не е вредна, не боли чак пък толкова много.. аз ходих на кола няколко пъти и от тогава навсякъде действам с епилатор, това също е вариант, отиди на кола и след тва поддържай с епилатор, свиква се на болката и постепенно вече не боли чак толкова Недей да ходиш на солариум, още повече ако ходиш за първи път, В НИКАКЪВ случай не стои 15 минути, това за твоята бяла кожа е МНОГО опасно.. започни с по 5 минути, но все пак не ти препоръчвам да ходиш на солариум, адски вредно е, причинява рак на кожата, предполагам че заради 5 косъма, кото можеш да махнеш и с кола маска, не искаш да си съсипеш здравето, нали?
    А да, наистина не ги бръсни, както някой каза по-горе, ще стане много лошо Според мен най-добрия вариант е кола маската и след това епилатора Успех

Guest
    ами то да бяха само 5....

ами бих отишла на козметик,но майка ми
    не мога ли да си направя в нас?...тоест някой познат,де,аз не мога да си я друпна

Кола маска или епилатор. Около пъпа май пове4ето моми4ета имат такива косъм4ета. Не боли кой знае колко. Не е като да си епилираш триъгълника примерно. "Трай, бабо, за хубост!"
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

kola maska mu e maikata jkuraj i otiva6 kam 5lv nai mn 6te ti izleze a maika ti nqma da razbere no ako moje vse pak i kaji vse pak ne hubavo da krie6 i da laje6

:)

С Епилатор

Ако не искаш да ги махаш, опитай да ги изрусиш. Щом си светличка няма да личат.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    az gi mahah s kola i mn me be6e strah da drypna ama ne e nekfa bolka spoko s pinseta boli poe4e.izvikai nekoq fr ili maika ti da ti drypne ako nqa6 tazi smelost

Guest
    maimunke ti biznes s kilimi moge6 da otvori6

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    maimunke ti biznes s kilimi moge6 da otvori6
    Като успееш да отвориш бизнес ми се обади.

И мерси на всички,които писаха.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си