- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Софиянци, дишаме фекалии
ami daПървоначално написано от Novkov
.Pone v moq grad nqma takiva problemi.
![]()
те пък в другите градове не серат по улицата, нали?Първоначално написано от Raving^Insomniac
моята "мастия", квото направи, й го чистя, така че мога да се оплаквам и злословя колкото си искам.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Пийс брос хяхяхя ;>
Мръсно е, я, а пък порОу си е права, въпреки че мразя да се разделят на софиянци и т.н. хората. Много приятели от други градове имам и не ги възприемам като селяни и т.н. Но София се задръства, затова я мразя...и обичам![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
вие имате кола! хората с кола нямат право да се оплакват от мръсотията в София.Първоначално написано от ScionOfStorm
![]()
иначе.. да, и аз имам доста приятели от другите градови и са чудни хора, но тука става върос за манталитет. няма значение от коя част на Бг си... както има прости столичани (ама много прости!!), има и такива от другите градове.![]()
Нали знаеш, че аз като тру фолкър ходя главно пеша...днес навъртях 9 километра пешачката![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
За "умните" изказвания по адрес на тооолкова лошите софиянци мога да кажа само - фак ю ол![]()
![]()
![]()
Като ви е толкова хубаво по провинцията, стойте си там, а не си носете уонаби-задниците тука![]()
(отанся се само за тез дет ни псуват нас, по принцип нямам нищо против малките градове и жителите им)
че кога не сте ги дишали??![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Първоначално написано от Sam90
![]()
![]()
![]()
аха,че вие за кво прииждате,за да дишате и вие ли...пак да не останем по-назад...може би ?че кога не сте ги дишали??![]()
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
Алелуя!!!! =D> =D> =D> Някой да каже истината!Първоначално написано от пор
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Iawno w dneshno wreme e moderno da si sofiqnec.Izkliuchwame fakta,che mnogo malka chast ot tqh sa naistina korenqci.Na wseki maika mu/bashta mu ili tam kakwoto otishul/la w Sofiq i aideee golqmoto dobro utro stawat.
![]()
така сме се засилили лелее...Първоначално написано от tuka6na
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Е не не сте се засилили..само като се разходиш из улиците и ще видиш колко не-софийски регистрации по колите има и ти става ясно колко не сте се засилили..просто ащо се опитваш да говориш срешу фактите?!!Първоначално написано от _SL_
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Първоначално написано от ATAKABG
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
аз ли говоря срещу фактите????Първоначално написано от Initial_D
я ела да видиш кво е във Варна па тогава ми приказвай пак
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
^ в София идвал ли си? Варна е готино, т'ва е ясно![]()
София е ужасна...![]()
Поне уточнявай кое и е ужасното...Първоначално написано от пор
Това ли?ATAKABG написа:
Да... На село навсякъдe дишате лайна... на кози,овце и така нататък.
Аз лично лайна във въздуха не съм усетил,а живея баш в центъра на София... Дреме ми че във въздуха имало някакви нанограми на кубичен метър лайна...
Кой не е от София - НА КАЛЕ!
НАШИЯТ ГРАД Е ВАША СТОЛИЦА!![]()
![]()
What you give is what you get!
Айде мисли де [-o<Първоначално написано от Desi_etnies
скоро не съм идвалПървоначално написано от Fuckin'Hostile
ама елате и вижте във Варна как се е нафлъдило със софийски регистрации..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Еми лято к'во искаш![]()
Е през лятото къде искаш да саПървоначално написано от _SL_
Иначе няма спор-Варна е прекрасен град![]()
What you give is what you get!
и не е само през лятото...
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Първоначално написано от ATAKABG
Grumni sa,be lioliooo.Pari da mi dawat ne idwam da jiweia w neia mizeria.
P.s. Po-dobre laina na kozi i na owce da disham w grada si,otkolkoto twoite![]()
![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
всите викате така,а
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
Между другото и аз не съм усетила такава миризма в София.
Ако ще сравняваме миризмата в столицата и провинцията имам да кажа нещо. Една случка.
Бях в едно градче... Ще ме извините, но забравих точно в кое, понеже минавах през доста градчета. Та в едното сядам аз в едно ресторантче в центъра да хапна. Носят ми яденето и в този момент духна вятър, и повярвайте щях да повърна. Помислих си: "Леле...Това няма да го ям. Сигурно нещо е умряло вътре..". Както и да е, оказа се че не е от яденето а целия град мирише ужасно. На места дори ми се насълзяваха очите и почвах да кашлям...(не преувеличавам, така беше)
Така, че аз си правя изводите къде мирише и къде не.
Факт...