- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Софиянци, дишаме фекалии
Вие софиянците сте си едни фекалии...
Не е точно такаПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Желая добро на всички българи и само на тях. Фекалии са циганите, турците евреите и не знам си кви още етноси... Българите независимо от това дали са софиянци, пловдивчани и варненци са българи. Това е важното
![]()
Бе мани ти фекалии,лайна,изпражнения, овна,курешки,бомби..
хаха
![]()
Иначе повечето хора са лайна.
Кво ми пука дали е роден в град с име с различно ударение.
Ебала съм го.
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
Попринцип говоря глупости. Знам за готините софиянци, но като цяло не съм им фен. Нищо против хората.
и аз не съм фен.
От Търговище,бе.
не от Добрич.
![]()
Бе вие сте е*ати хората....супер тъпо е да се заключава какъв си само от това къде живееш. А това хората от провинцията да мразят софиянци си е чиста проба комплексарщина
Така наречената вражда София-провинция е същата като македонския проблем:
Македонците твърдо стоят зад позицията си че са отделен народ (македонци) а в същото време се трепят за български гражданства ..защото все пак България е в ЕС.
Хората от провинцията (повечето за съжаление)..твърдо стоят зад омразата си към София..но в същото време идват да живеят тук и да работят...за последното няма нищо лошо даже е добре..само да не бяха такива лицемери и шовинисти ... (пак уточнявам...повечето!!!!)
Все пак и сред тях има много печени хора... =D>
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Съгласен съм с теб!Най-важното все пак е да заебеме тъпия си български манталитет..на масово хейтване и завист!Първоначално написано от Impressive
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Нее, от Добрич!!!Първоначално написано от pathetic
Добрич е градът на мечтите...
нали знаете що?! Щото всеки мечтае да се махне от там.
Поне половината от хората, които учат или работят тук не биха дошли ако провинцията им предлагаше поне подобни възможности за реализация. Държавата си е виновна, всичко се концентрира в София, нормално е и населението да се концентрира тук.
Единственият вариант София да спре да се пренаселва е другите градове да започнат да се развиват и хората да започнат да намират смисъл да останат там.
Първоначално написано от ATAKABG
Наистина добре,че си възпитан.![]()
А относно пожеланието..аз ще изляза от Добрич и то съвсем скоро.Уви.
Варна рлз![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
що не каза същото за софиянците бе, ахах...Първоначално написано от ^Santra^
сичките сте толкоз комплексирани, че нема накъде, направо смърдите. не можете да приемете, че и другите градове си имат достойнства и тва е.![]()
Честито!![]()
Иначе аз нямам нищо против столицата и истинските столичани! Иначе за тези дето от провинцията са се пренесли там и се мислят за голямата работа... много тъпо наистина! Отдалече можеш да познаеш един човек дали е кореняк столичанин или селянин заселил се тамАз лично не бих заживаля в столицата по никакви причини.. Просто не ми харесва шума, замърсения въздух и простаците които споменах по нагоре :P Иначе имам приятели от там ( разбира се от нормалните, не тея дету са някъде в облаците налии ...
) --- Това го вместих във връзка със споменатия спор софия-провинцията, който бе сравнен с този българия- македония --- Навсякъде има хора с по- малко акъл, които да разклаждат огъня
Не ме разбираите погрешно само!!
Жалко е, че в града, които представя държавата ни (все пак там е парламента, там ходят Личности пр. Буш и т.н... разбирате какво имам в предвид) въздуха е толкова замърсен и не се прави почти нищо по въпроса!
Колко сте фънни ... съграждани България е едно голямо СЕЛО ... да не говорим, че големите градове наистина са малко по-големи селца ... всичко от кол и въже е сабрано на едно ... айде да не говорим как е създадена София и Пловдив, че ми е писнало на пръстите да обеснявамНяма нужда да се разделяма на градове и " провинция " ... айде и продължавайте в същия дух да флуудите
![]()
... k33p w@lkinG ...
Ми ние нищо ме можем да направим по въпроса.И да си хвърляме отпадъците по кофите пак няма да постигнем много.Колкото по-лек става живота толкова по-бързо се убиваме.Всичката тая техника и най-вече колите са целия проблем,а няма излгеди да се оттървем от тях
Ама вие пак ли обърнахте темата на София и другите, аре скрийте се
някъде, че ми писна вече от вас...то па бива, бива....
А иначе от известно време насам си хващам да мисля за онея прекрасни антични руски противогази с хобот.....и ако си намеря, мисля да почна да се разхождам с него...особено когато имам bad hair day....
Give me your best shot motherfucker!
Говори от свое име...Първоначално написано от exploitedteen
![]()
То си има правило, ако си трето поколие, роден в София си кореняк. Аз не съмПървоначално написано от exploitedteen
По бащина линия съм, но майка ми е дошла от едно село.
![]()
Аз не съм казала, че това да си кореняк софиянец и да си тъп не могат да вървят ръка за ръка![]()
Баща ми като е израстнал в София и родителите му също, не е го прави това интелигентен. Умен е, но майка ми определено е по-интелигентна и с много по-богата обща култура.![]()
оф, боуже, ти па за гражданка ли се имаш, мх?Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
Разбирам да го беше казал някой от западните държави, а то неква мърла с гъз на аватара, аааае без.![]()
Е, според мен се е шегувала. И да ги мисли, едва ли би го казала точно така
Ей, хора, ще ми липсватеСлед 4 часа тръгвам за морето ииии след 11 дена ще ви досаждам пак
![]()
Отрови си дишаме от край време. Нищо ново под слънцето.
Афектиран? ОМГ.Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Естествено, че го казах на шега.
А патка нали знаеш на кой се вика.....![]()
Айде със здраве......