.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Guest

Той стана...

be6e nai sladkoto mom4ence na sveta a sq prili4a na gei za6toooooooooo za6to (( vie imali li ste takavz problem?s tez caisi,gerdan4eta otvratitelni i pri4eski mi se povry6ta ot nego stana adski grozen prosto si nqate na predstava

kato ne ti haresva nameri si drug be..vseki se promenq....ot kude znaesh edin den moje ti da stanesh kato nego...v jivota sichko e vuzmojno...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Promeni se i ti kato nego i nqma da mislish,4e prili4a na gei :P
    Pak she si e nai-sladkoto mom4ence

Re: Той стана...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    be6e nai sladkoto mom4ence na sveta a sq prili4a na gei za6toooooooooo za6to (( vie imali li ste takavz problem?s tez caisi,gerdan4eta otvratitelni i pri4eski mi se povry6ta ot nego stana adski grozen prosto si nqate na predstava
    лично негов избор на стил и т.н. .. от къде да знаем защо.. Аз лично не съм имала такъв проблем, 'щото не гледам облеклото.. То не е най-важно ( верно, ся някой ше кажат, че все пак и т'ва си има граници - ми да има си, ама малки )
    ~!1912!~

Аз пък се кефя на цайси, "женски" герданчета и яки прически, въпрос на вкус, ако не ти харесва си намери друг
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Лично на мен такива момчета не ми допадат. За щастие моя все още си е от нормалните. Като ти е толкова неприятно с него си намери друг.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Повече от фен Аватара на marjesa
    пффф да ти имам проблема тако ти е харесвал преди и сега ще ти харесва нищо , че малко се е по фешосвал
    "Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."

Guest
    dobre be az si nosq normalni dunki deto ne sa tesni nekvi a leko 6iroki nosq teniska i nosq caisi i imam veriga sa kvo gei li sum i az

ebasi ti kvo iska6, cigane li?

Мега фен Аватара на sasha_90
    Щом е грозен никой не те кара да му обръщаш внимание.

Ми м/у другото и аз не харесвам накои от тея ....изгъзици в последно време дето са на мода при мом4етата ама предполагам 4е ти все пак не си го харесала само заради дрехите, нали?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    dobre be az si nosq normalni dunki deto ne sa tesni nekvi a leko 6iroki nosq teniska i nosq caisi i imam veriga sa kvo gei li sum i az

ebasi ti kvo iska6, cigane li?
    pf ti ima6 veriga ili kazano lanec.a nqkoi mi e promenil zaglavieto na temata tq be6e 4e e emo ili fe6yn i az nz ne im razbiram.prili4a na momi4ence napravo pri4eska,gerdan4e grivni4ki,rozova teniska ,caisi tip muhata cece blqqqqqqqqqqh

Мразя ги такива изчадия

Цитирай Първоначално написано от mm...
    Promeni se i ti kato nego i nqma da mislish,4e prili4a na gei :P
    Pak she si e nai-sladkoto mom4ence
    И двамата ще ги тровя после стабилно
    Клик ми (:

Еми като ти е отвратителен що ходиш с него?Егати тъпите въпроси задаваш...Аз го подкрепям...Ходи си момчето както му е кеф.....
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Мега фен Аватара на koalka
    И той се е увлякъл по тази "мода".Не можеш нищо да направиш.

Guest
    dobre ot jelanieto da sa tolkova moderni i unikalni te stavat ednakvi

Ми може тази му мания да е от скоро и за кратко-ако толкова го обичаш - изтърпи прищевките му-току виж му писне и пак си стане нормалното сладко момче...само не се опитвай да му налагаш как да изглежда щото тва ще ти е най-голямата грешка никак не обичат да им се месят,особено някоя мацка...
    Спрете Земята,искам да сляза...

Хмм станал е мазен позьор,а?Ами ок случват се трагедии с добрите момчета..ще се оправи спокс До тогава си намери друг таргет

Не зная защо си мислиш,че е гей само защото човека е решил да промени визията си ми то и моя братовчед например си сменя прическите много често и си носи мъжки гривни,пръстени и синджирчета,но мога да ти кажа че не е гей,дори си има 2 гаджета човека

що за глупост? той се харесва такъв и това е... и да искаш не можеш да го промениш... или го възприемаш такъв или си намираш няк'ъв по твой вкус...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    РЮАР
    Просто момчето се стреми да се хареса на по - голямата аудитория от " мацките "... а не се стреми да се харесва сам... аз с1м абсолютно сигурен в това...

Като не ти харесва има много други свестни момчета - намери си друг..

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Лично на мен такива момчета не ми допадат. За щастие моя все още си е от нормалните. Като ти е толкова неприятно с него си намери друг.
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си