- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ако едно момче...
Според вас, ако едно момче гледа някое момиче тва означава ли че на въпросното момче момичето не му е безразлично?
ми може и да му е безразлично аз гледам много момичета ама нямам някви чувства към тях просто са красиви и се заглеждам![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ти си Влюбенъъ нали?Виж мъжете са говеда и гледат 99% само външния вид и се заглеждат по всяка наконтена,с хубаво направена пусната коса
![]()
Не винаги това,че някой те гледа означава,че непременно те харесва.И аз си се заглеждам често,но ако към всички изпитвах чувства,щеше да е доста страшничко...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[color=green]Je fais bien de ne pas rendre l’acc
Не е задължително.А и много момчета се заглеждат почти по всяка с хубаво тяло.![]()
Не съм казала,че лошо (то аз и по-ненаконтените се заглеждам)Първоначално написано от Dead`Paladin
Не вярвам някой да се загледа на еди кой си ризата че му харесала на какви шарки била
Значи изпитва симпатии![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
закво треа се обиждаме само незнам......Първоначално написано от happy_cute
това ,че се заглеждаме по жените ни прави говеда? то тая логика и вие сте такива....
и все пак закво треа се обиждаме ????![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ти си курва гадна !Първоначално написано от happy_cute
![]()
фак офф ю факин кЪнт @@@
така е майнаПървоначално написано от Dead`Paladin
то няма начин да кат минеш по главната да не се загледаш поне по 5-6 момичета
![]()
за кефПървоначално написано от Dead`Paladin
Първоначално написано от tuzaro
така е...освен това не винаги се заглеждаме защото ни харесва някоя....някоя до толкова се наконтени,че са смешни![]()
Да ам той не веднъж ме е заглеждал!Първоначално написано от Dead`Paladin
апък някой ходят с такива деколтета и къси поли че направо си викат нае*и ме то не е лошо тва ама е смешноПървоначално написано от Dead`Paladin
![]()
де саПървоначално написано от happy_cute
аре щото си ми симпантична харесва ми начина ти на мислене така , че аз прощавам
![]()
само моля да не се повтаря![]()
Няма няма обещавам...ама то ставаше въпрос за всички мъже без Dead`PaladinПървоначално написано от Dead`Paladin
1.na kolko si ?Първоначално написано от happy_cute
2.taq na snimkata tili si ?
Да бе.Леле хареса ли ме?Ами аре да тръгваме тогава искаш ли?Абе аре направо секс да правим,а?Първоначално написано от Анонимко
NE !! samo pitam !!Първоначално написано от happy_cute
seriozno kaji. !! Nqma da te izqm !!
ImennoПървоначално написано от happy_cute
![]()
![]()
DoKaTo PoVeChEtO sTe Mi PrOtIvNi ShTe ZnAm CHe IMaM dObAr VkUs !
Ама от тва най много се дразня ... кат си обуеш къса пола значи викаш нае*и ме ..... а не може ли просто една жена да иска да изглежда добре и да се харесва с къса пола или трябва да се увием от главата до петитеПървоначално написано от tuzaro
![]()
по темата не е задължително но някой път тва значи ...
So free
Ако имаше класация "Най-тъпите теми,пускани някога" тази щеше да е в Топ3![]()
It`s all about satisfaction
We don`t need love
Tonight I`ll give you my perfection
Tonight I`ll waiting for you
So,take it slowly don`t run in a rush
Take it slowly...slowly