- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тя е на 22, а той на 17 ...
Ixaaaa...daite mi i na men syvetche...moje li da ima vryzka m/y momche na 17 godini i momiche na 22...chakam syveti.... (xaresvat se...a tq ne izglejda na godinite si...)
lichno mnenie opira do granici na normalnoto , no ne go minava taka cha ne mislq che ima problemi ....makarche te povecheto devoiki iskat da sa s batkovci...Kysmet se pak..![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
По принцип,не харесвам ,когато жената е по възрастна,но щом се обичат нека са заедно,по важно е щастието![]()
Това ми е детска мечта....
правилноооооооПървоначално написано от FirsT_LadY
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
Ако се харесват и имат общи теми за разговор що да не, както се казва за любовта граници няма, а и той не е на 12 все пак![]()
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
Ако и двамата искат да са заедно, аз не виждам къде може да е проблема да съществува такава връзка![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Няма лошо, ако се харесват.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
predstavqm si ot sega kak kato go pravqt toi i kazva "tva e super mamo"
тфа са глупости само 5 години разлика и кфо той няма да и вика мамо има си майка такачеПървоначално написано от Анонимко
![]()
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
Абе няма никакъв проблем 6том се харесват![]()
Razbira se,4e moje da ima.Shtom se haresvat kakav e problema?!
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
ами аз мисля,че е по добре мъжа да е по голям в една връзка, но ако се обичат защо пък не
давайте смело бе, за любовта граници няма, само жената да не стане възпитател на момченцето![]()
Nishto losho nevijdam,shtom se obichat da se zimat![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Razbira se che moje
По-възможна е все пак.Почти пълнолетно е момичето на 17, така че...не мисля, че е голям проблем.А и разликата не е чак толкова голяма.![]()
Майка ми е 6 години по-голяма от гаджето й и пак си се разбират чудесно и са си заедно от 6 години![]()
Щом двама се харесват,няма никакъв проблем.![]()
Щом успяват да си съчетаят интересите - няма проблем![]()
zasto da ne moe
a i nali kazvat-parvo ti trebva kaka da te otraka ta posle da moesh i ti da otrakash nekoq