.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Кецове

Hybrid View

Guest

Кецове

moga li da si pory4am drehi i kecove 4rez internet.. i kolko 6e mi izleze dostavkata

Мега фен
    Град
    Utopia..

.. можеш и пистолет да си поръчаш..

Град
    Kill the kifla co.
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension

.. можеш и пистолет да си поръчаш..
    "Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."

можеш да
    и ще ти излезе мн скъпо
    заради доставката
    BRING ME THE FUCKING HORIZON NOW!!!

Междудругото това ми напомня, преди време исках да си зема една фанелка , обаче останах ей така , всичко беше точно докато не стигнах до доставката... имаше шипинг до Турция, Гърция, Албания, Босна и Херцеговина, но нямаше до България.... какво по дяволите? Албания там имат ли летище ебаси?.... В Босна има война бе мама му , само до България нямаше доставка....

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Fuckin'Hostile
    Междодругото това ми напомня, преди време исках да си зема една фанелка , обаче останах ей така , всичко беше точно докато не стигнах до доставката... имаше шипинг до Турция, Гърция, Албания, Босна и Херцеговина, но нямаше до България.... какво по дяволите? Албания там имат ли летище ебаси?.... В Босна има война бе мама му , само до България нямаше доставка....
    междУдругото Албания не е много по-изостанала от България страна погледнато в Европейски мащаб
    въпреки че в темите ми по география,в икономическата оценка на даден отрасъл винаги за България пишеше
    "След втората световна война,България е с ограничени възможности в ХВП,транспорта,Енергетикат а и е на предпоследно място,преди Албания в запасеност със суровини "

Град
    ....

Re: Кецове

xqqxqxqx tolkos li nqma magazini do vas za kecove mi sh si gi pory4fa6 ot internet xyaxayxyax
    ....

^има много модели, които ги няма в магазините.

Guest
    taka i ne razbrah kolko izliza dostavkata ot italiq ili germaniq ili turciq ili gurciq primerno

Guest
    ami pitay kolko izliza

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си