Брат ми го е завършил, имам приятели таммнението за даскалото ми е добро
Уж говорят, че яко се учи, но това не е съвсем така
Има и готини даскали, ако наистина те влече математиката се надявай да се паднеш при Боянка Савова и ще я заобичаш още повече
![]()
Успех в новото даскало![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Аз съм приет с География. Не, че не знаеш :PПървоначално написано от *****/***
И аз съм приета там с Химия...Много добре знаеш
Аз мисля,че НПМГ е много готино училище и се получава добра основа...![]()
√Iק`Ne SuM Te IsKaLa-Ne SuM Te ImAlA`√Iק
Та има ли други хора,които са учили тук или които учат или ще учат...а ако няма,другите можете да казвате вашето мнение за даскалото
Това е много хубаво...Някакви други мнения за училището,имате ли?
Pitash dali ima prieti v "Nacionalen priut malki gameni",emm az ne sum tam za shastie.Kakto kazvat ucheshtite v NPMG,Ne Pravi Moqta Greshka...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хехееее...винаги съм искала да уча там (=
Математиката е яко нещо,амаааа не съм от София,нямаше как да стане.
Бравос,че си приета.
Приятели таааам...дааа има една мацка,но вямам кой знае к`ви впечатления спец от нея.
НПМГ-то е мечта на всички по-амбициозни личности. Наистина много добро училище предлагащо ти големи възможности и развитие. Имам доста приятели от там , които са наистина доста компетентни личности и не отричат, че се учи. Ти ако си приета, имаш моите поздравления![]()
♥ ♥ ♥
i az 6te y4a tam prieha me s fizika .. p.s nadqvam se da ne sum edinstvenoto momi4e![]()
![]()
Ммм,и аз съм там,приеха ме с биология.Една моя приятелка също-само че тя ще учи немски.
Аз също съм приета с физика и сега много се радвам като видях че има поне още едно моми4е къдетто е писало че ще е там.![]()
:az sam s bio s nemskiПървоначално написано от Vikitooo
![]()
аз пък сим с математика и английскикат гледам тука има хубави мнения за разлика от др места
![]()
мухахаха
Неслучайно е НАЦИОНАЛНА гимназия...има си общежитие.90% от познатите ми,които ..хм тая година завършиха де НПМГ не бяха от сф и всичките живееха в общежитието.Първоначално написано от Madness
Аз съм с Химия и АЕ.
П.С.Вече има такава тема за приетите в НПМГ =)
Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..
аз съм био с немски ама нещо не се радвам особено
пишеше мноооого гадни неща за училището а и аз останах със странното впечатление за царяща корупция.
четох и че това е едно от най-добрите училища за химия и още повече се натъжавам като знам че ме приемаха и с химия![]()
Химията също ти е профилиращ , ако не се лъжа.Билогията и Химията са взаимно свързани,пък и можеш да подадеш молба да се преместиш, нас в началото на година ни питаха дали иска някой от нас (математици) да стане физик...Ама чак толкова малоумен човек не се намериПървоначално написано от lazaroni94
Нищо лично против физиците, просто много се учи...В училището има и наркомани, и разврат, но така е навсякъде
Тук само че нивото е по-високо,от колкото в кварталните училища...
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Мен ме приеха с биология и англ. език на 1-во класиране и съм много доволна.Училището много ми допада, учителите са много готини и учениците са веселяци!Голямата част от учениците са метъли!
:P
Body of a virgin
Soul to the Devil's kin
Your God is me
In all that you see
Ммм,мен също ме приеха с био и английски на първо класиране! Май ще сме в един клас.Първоначално написано от BukT0puЯ
![]()
абе абе абе някои да знае кой предмет коя паралелка 6е бъде мн ще сте ми полезни кажете плсссс![]()
мухахаха