- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Смс....
kak1v sms da pratq na priqtelq mi,za da mu kaja,che iskam da mu otida na gosti,no da ne zvuchi nahalno,i da ne e v prav tekst?
т.1 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3.
kaji mu 4e ti lipsfa mnogo i 4e iska6 da se vidiite toi bi trqqlo da se doseti da te vikne...![]()
![]()
....
За да не е нахално от твоя страна, покани го ти у вас![]()
Things will never be the same again
ne stawa..nashte sa tuk..Първоначално написано от eXtrem3-g1rl
хахах забавен си!Първоначално написано от Sam90
пиши му че ти липсва мн и искаш да се видите или му кажи че си си забравила нещо у тях![]()
pomognete deeee
"мн ми липсваш...може ли да се видим у вас?"
или пък "ама мършооооо,аре да идем у вас да те пребия бе идиот!?!"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
They always say true love is all you need but when the love is gone you need something more they say true love will never leave but my true love is gone, and I can`t go on...
само отиди пред вратата му,чукни и ако не ти отвори я разбий и виж дали ти изневерява...ако-да кажи "край с възката ни" и го метни през прозореца ако-не само му се извини![]()
They always say true love is all you need but when the love is gone you need something more they say true love will never leave but my true love is gone, and I can`t go on...
Първоначално написано от Sam90
![]()
A ako na teb ti go kajat taka?
![]()
![]()
![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Хм малко грубичко аххахахаПървоначално написано от Queen_Victorya
"Обичкам си те мило,мнг,мнг,мнг..ооо толкова ми липсваш..иска ми се да се видим някъде на саме,ама наште са у нас fuck"![]()
Лелее милоо ако знаеш каква еротична изненада съм ти преготвилаа ...Но нашите са у нас и май няма как да се осъществи. Пробвай може и да свърши работа.
~Sweet_Angel~ cepi6 mraka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
=D> =D> =D> =D>
prosto otiva6 u tqh..zvuni6 na vratata..samo 4e treqq da razbere6 dali 6te e sam i ako e sam toi bi trqbvalo da te pokani..a sms-4e..pr--MiLo mn mi lipsva6 i iskam da se vidim no vku6ti ne moje 6e moje li da otido u vas>>>
"милоо минаха ми червените дни , искаш ли да се видим а?"
кажи му примерно " миличко мн време от последния ни с*кс айде ако няма никой у вас да дойда да се развихрим" мноо щи се зарадва повервай ми![]()
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
"Да знаеш само как искам да се видим на някое тихо и спокойно място... Обичам те"
![]()
![]()
не че някога аз ще напиша такова "чудо"
![]()
![]()
![]()
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg
milo nqma6 si napredstava kolko mnogo mi lipsva6 i kolko mnogo iskam da sam do teb i sega.mislq 4e 6te se doseti a i moje da ti kaji da otide6.kasmet mila
za6to pyk trqa da ste v tqh ili u vas?![]()
Ne moje li da sednete negde na kafence? A i va6te koreni li sa si pusnali u vas? Se 6te se osvobodi6...![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си.
Първоначално написано от Sam90
СМЪРТ ЗА КУЛТУРАТА!
Евала братле
Първоначално написано от Анонимко
kaji mu 4e ti sa prai sex i toi 6a ta pokani u vasxaxaxax
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!