.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    Guest

как си представяте идеалното момче

interesno mi e kak momi4etata si predstavqt 1 hubavo mom4e imam predvid obleklo pri4eska i tn

[b]Moderated by a[N]D[i]T[k]a
    7 точка от правилника!

Че аз не гледам облекло, прическа и т.н... За мен идеалното момче е чаровно (важното е на мен да ми харесва, нали? ), с чувство за хумор, да ме разбира и да си ме обича естествено

така..........

http://www.kamaratweb.sk/pics/fotky/...0mccartney.jpg
    http://imstars.aufeminin.com/stars/f..._H121435_L.jpg

или може би така.....

ето това е перфекното момче на външен вид

Ухуу.. Джеси Маккартни .. СЛАДУР Е ГОЛЯМ и аз съм му фенка

Иначе ето моя идеал:

Чакай да се спра със снимките . Ох, направо не мога да спра да го гледам!

Guest
    Някой по-умен от вас е казал, че това е педал който обича жени.
    П.П. аз съм този по-умен от вас.

Град
    някъде между рози и романтика,някъде близо до единствения...
    то е едно единствено и за щастие е с мене
    Because all I want is u ....

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    за момче не мога да кажа ама момиче -русо с сини очи пък облеклото най-добре само по чорапи
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    Цитирай Първоначално написано от KiFy
    Че аз не гледам облекло, прическа и т.н... За мен идеалното момче е чаровно (важното е на мен да ми харесва, нали? ), с чувство за хумор, да ме разбира и да си ме обича естествено
    Da na se skarame s teb za 1 i sy6to mom4e i az taka mislq

Цитирай Първоначално написано от LaDy^DaQnA
    Цитирай Първоначално написано от KiFy
    Da na se skarame s teb za 1 i sy6to mom4e i az taka mislq
    Да заложим на възможността да има повече от едно такива момчета

Град
    (: Русе :)
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    за момче не мога да кажа ама момиче -русо с сини очи пък облеклото най-добре само по чорапи
    тва ли е идеалното момиче ???? може би най-добре е и коефициента и на интелигентност да бъде по малък от на дъждовен червей ???? не казвам че външният вид няма значение, но според мен момчетата му отдават твърде много от вниманието си ....
    и кчво искаш да кажеш че едно тъмнокосо и тъмнооко момиче такова някво обикновено никога няма да ти грабне окото ??? и не би бил с такава ??
    а по темата перфектното момче е този в който аз съм влюбена
    So free

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от CBupen`3aeK
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    тва ли е идеалното момиче ???? може би най-добре е и коефициента и на интелигентност да бъде по малък от на дъждовен червей ???? не казвам че външният вид няма значение, но според мен момчетата му отдават твърде много от вниманието си ....
    и кчво искаш да кажеш че едно тъмнокосо и тъмнооко момиче такова някво обикновено никога няма да ти грабне окото ??? и не би бил с такава ??
    а по темата перфектното момче е този в който аз съм влюбена
    хах мнго ме радват и чернокосите до ся съм ходил само с такива ама искам и аз русо 1 път да му се нарадвам пък момичето пита за външност за тва не съм писал че трябва да е и умна и т.н.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на koalka
    Като си представям идеално момче, трябва ли да си представям прическата му, дрехите му и т.н.?

Град
    Перник
    Ami az si predstavqm moito da e visko,stroen s 4erna kosa, 4erni o4i, mnogo krasiv i gotin!!!! i dam drygoto k'voto e t'va
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Идеалното момче не съществува!!! Всеки има недостатъци... А момчето, което аз обичам и приемам такова, каквото е, с всичките му плюсове и минуси, в момента е с мен Ако трябва да го опиша... ще го направя, макар че въпросът е за "идеалното момче", а аз вече казах, че според мен такъв човек няма.

mi zna4i idealni xora spored men nqma i obiknoveno si xaresvam mom4eta koito me privli4at po xarakter a ne nekvi kato izvadeni ot nqkoi film s krasavci.no mom4eto koeto si xaresvam sporedmen e nesuvar6ennoto perfectno mom4e ta toi e visok s dulga svetlokestenqva leko kudrava kosa.sus kafevi o4i i mn dobre oformeno tqlo.s mn dulbok i pronicatelen pogled straxotna poxodka mn dobur vkus (otnosno drexite)ne se obli4a s tva koeto purvo mu popadne v rucete ami su4etava cvqt materiq i vs.sportna natura...i zabravix li da kaja 4e ima straxotna usmivka i izkliu4itelen glas. (i samo da vmetna 4e za purvi put si xaresvam tolkova krasivo mom4e 6toto obiknoveno mom4etata po koito si padam kakto kazax i po gore ne sa ot nai krasivi4kite)

Моя приятел
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

И външния вид е важен но и характера. Аз харесвам високи момче със мускули със черна коса и сини очи. А за характера най жавно е да ме обича да се държи добре с мен да ми вярва и никога да не ме лъже!

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    гол

Ами аз попринцип не гледам само външния вид ,бих казала ,че повече наблягам на душевната красота,но щом питате..................

Или като Божинов!!!Ама сега не ми се търси негова снимка!Сори!

Град
    Sofiq
    Sportno eleganten stil po vazmojnost da podurja tumno o4i tumna kosa mujkar s glavnoM
    Neshtoto koeto nqmash ti prechi da ocenish tova koeto imash.

Голям фен
    Ето така

Ами черна коса,черни очи,хубави ръце,мило поведение,чувство за хумор...Абе не знам,не може да се каже така,няма идеални хора все пак...
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

Guest
    Да е кривоглед и с една вежда, това е новата мода \/

Повече от фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mid_get
    Идеалното момче не съществува!!! Всеки има недостатъци... А момчето, което аз обичам и приемам такова, каквото е, с всичките му плюсове и минуси, в момента е с мен Ако трябва да го опиша... ще го направя, макар че въпросът е за "идеалното момче", а аз вече казах, че според мен такъв човек няма.

Евала ... то нали затова сте вие да ни запълните недостатъците

Цитирай Първоначално написано от class
    Цитирай Първоначално написано от mid_get

Евала ... то нали затова сте вие да ни запълните недостатъците
    ох ква простотия са сетих ама нема да я кажа та по темата-в последно време започнах да си падам по не толкова привлекателни момчета така че вече за мене няма идеално момче

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си