- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как си представяте идеалното момче
interesno mi e kak momi4etata si predstavqt 1 hubavo mom4e imam predvid obleklo pri4eska i tn
[b]Moderated by a[N]D[i]T[k]a
7 точка от правилника!
Че аз не гледам облекло, прическа и т.н... За мен идеалното момче е чаровно (важното е на мен да ми харесва, нали?), с чувство за хумор, да ме разбира и да си ме обича естествено
![]()
така..........
http://www.kamaratweb.sk/pics/fotky/...0mccartney.jpg
http://imstars.aufeminin.com/stars/f..._H121435_L.jpg
или може би така.....
ето това е перфекното момче на външен вид![]()
![]()
![]()
Иначе ето моя идеал:
Чакай да се спра със снимките. Ох, направо не мога да спра да го гледам!
![]()
![]()
![]()
Някой по-умен от вас е казал, че това е педал който обича жени.
П.П. аз съм този по-умен от вас.
то е едно единствено и за щастие е с мене![]()
![]()
![]()
![]()
Because all I want is u ....
за момче не мога да кажа ама момиче -русо с сини очи пък облеклото най-добре само по чорапи
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Da na se skarame s teb za 1 i sy6to mom4e i az taka mislqПървоначално написано от KiFy
Да заложим на възможността да има повече от едно такива момчетаПървоначално написано от LaDy^DaQnA
![]()
тва ли е идеалното момиче ???? може би най-добре е и коефициента и на интелигентност да бъде по малък от на дъждовен червей ???? не казвам че външният вид няма значение, но според мен момчетата му отдават твърде много от вниманието си ....Първоначално написано от tuzaro
и кчво искаш да кажеш че едно тъмнокосо и тъмнооко момиче такова някво обикновено никога няма да ти грабне окото ??? и не би бил с такава ??
а по темата перфектното момче е този в който аз съм влюбена![]()
So free
хах мнго ме радват и чернокосите до ся съм ходил само с такива ама искам и аз русо 1 път да му се нарадвам пък момичето пита за външност за тва не съм писал че трябва да е и умна и т.н.Първоначално написано от CBupen`3aeK
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Като си представям идеално момче, трябва ли да си представям прическата му, дрехите му и т.н.?
Ami az si predstavqm moito da e visko,stroen s 4erna kosa, 4erni o4i, mnogo krasiv i gotin!!!! i dam drygoto k'voto e t'va![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Идеалното момче не съществува!!! Всеки има недостатъци... А момчето, което аз обичам и приемам такова, каквото е, с всичките му плюсове и минуси, в момента е с менАко трябва да го опиша...
ще го направя, макар че въпросът е за "идеалното момче", а аз вече казах, че според мен такъв човек няма.
![]()
mi zna4i idealni xora spored men nqma i obiknoveno si xaresvam mom4eta koito me privli4at po xarakter a ne nekvi kato izvadeni ot nqkoi film s krasavci.no mom4eto koeto si xaresvam sporedmen e nesuvar6ennoto perfectno mom4eta toi e visok s dulga svetlokestenqva leko kudrava kosa.sus kafevi o4i i mn dobre oformeno tqlo.s mn dulbok i pronicatelen pogled straxotna poxodka mn dobur vkus (otnosno drexite)ne se obli4a s tva koeto purvo mu popadne v rucete ami su4etava cvqt materiq i vs.sportna natura...i zabravix li da kaja 4e ima straxotna usmivka i izkliu4itelen glas. (i samo da vmetna 4e za purvi put si xaresvam tolkova krasivo mom4e 6toto obiknoveno mom4etata po koito si padam kakto kazax i po gore ne sa ot nai krasivi4kite)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Моя приятел![]()
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
И външния вид е важен но и характера. Аз харесвам високи момче със мускули със черна коса и сини очи. А за характера най жавно е да ме обича да се държи добре с мен да ми вярва и никога да не ме лъже!![]()
Sportno eleganten stil po vazmojnost da podurja tumno o4i tumna kosa mujkar s glavnoM![]()
Neshtoto koeto nqmash ti prechi da ocenish tova koeto imash.
Ето така
![]()
Ами черна коса,черни очи,хубави ръце,мило поведение,чувство за хумор...Абе не знам,не може да се каже така,няма идеални хора все пак...
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
Да е кривоглед и с една вежда, това е новата мода \/
Първоначално написано от mid_get
Евала ... то нали затова сте виеда ни запълните недостатъците
![]()
ох ква простотия са сетих ама нема да я кажаПървоначално написано от class
та по темата-в последно време започнах да си падам по не толкова привлекателни момчета
така че вече за мене няма идеално момче
![]()