.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Guest

Въпрос4е!!!HELP!!

може ли нещо да ми стане ако правя секс,ако глави4ката ми не е оголена до края.. ?! има ли шанс нещо лошо да стане ?! защото аз си мисля 4е от секса ще ми се оправи .. пък немога да си я оголя,защото боли.. но кажете ?!

Голям фен Аватара на 50cent
    az kazvam da se zaklu4i taq smotana tema

Guest
    защо?!

Голям фен Аватара на 50cent
    pi4 mnogo mi e stranno kak moje da pita6 moje li da ti stane ne6to ot sexa we tvae vse edno da pita6 ami az ako qm i otida da se izsera zadnika 6te mi se namaca i kak da si go izbur6a

ИМА ШЕ ТИ СЕ СКУСА ЧЛЕНА
    Любовта е сърбеж, от които не можеш да се отървеш ако не се ебеш

Guest
    xaxayuxauxyauxa

Град
    Стара Загора
    омфг...

Guest
    hora choveka kaza che ne moje dasi go zabeli ...

Ne pravi sex, predi da ti se e zabelil...6te umre6 ot bolka vij v foruma 72618762 temi po vuprosa

lapai 4urkata jivotnooooo
    Guest

i moq e tei :D

problema e mn seriozen spored men ima samo 1 reshenie NOJAAAA xaxaxaxaxaxaxaxaxa

Щом сам не можеш да си го оголиш с ръка,трудно ще се оправи,когато правиш секс.Според мен това си е сериозен проблем.Потърси из форума има още доста подобни теми,а за най-сигурно отиди на уролог
    I just wanna live !
    Don't really care about the things that they say
    Don't really care about what happens to me...

Guest

Re: Въпрос4е!!!HELP!!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    може ли нещо да ми стане ако правя секс,ако глави4ката ми не е оголена до края.. ?! има ли шанс нещо лошо да стане ?! защото аз си мисля 4е от секса ще ми се оправи .. пък немога да си я оголя,защото боли.. но кажете ?!
    Аз мисля че тряа да пораснеш още малко и тогава да праиш секс ...

и аз съм на мнение ВЗИМАЙ НОЖА И РЕЖИ

баси_тъпата_тема
    Guest
    Хаха , то пича пита за секс само щото го е срам , да каже че не може да си забели оная работа. Сигурно си на 12-13 години че да не си си го забелил. Пък и то е нормално леко да боли първия път като го забелваш. Нищо ново под слънцето. Но иначе не прави секс ако не си го забелвал преди това . Но най-добре отиди на уролог , да ти забели пишката.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от баси_тъпата_тема
    Хаха , то пича пита за секс само щото го е срам , да каже че не може да си забели оная работа. Сигурно си на 12-13 години че да не си си го забелил. Пък и то е нормално леко да боли първия път като го забелваш. Нищо ново под слънцето. Но иначе не прави секс ако не си го забелвал преди това . Но най-добре отиди на уролог , да ти забели пишката.
    Абе ш ходи на уролог .....НОЖА И РЕЖИИИ

ку-ку
    Guest
    стани мазохист...така и от секса ще ти е кеф ама и от болката

Цитирай Първоначално написано от ку-ку
    стани мазохист...така и от секса ще ти е кеф ама и от болката
    По добра идея едва ли някой ще даде

Не е истина колко комплексари има в тоя форум... Много от малки бе! Не знам на 30 на какво ще приличате...

По темата: Проблема е сравнително често срещан и лесно разрешим. С елементарна хирургическа интервенция се сцепва кожичката, за да може да се оголи главата на члена. Няма от какво да се притесняваш. Просто кажи на вашите, а не слушай разни калъфи по форумите!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си