Имах приятелка година и малко. През този период всичко беше много красиво и истинско. И внезапно тя ме заряза. Според нея, аз съм я задушавал, а и без това след година като отиде да учи в др. град, щели сме да се забравим (докато бяхме заедно ми казваше, "ти луд ли си как ще се забравим"). Същевременно, 4 дена преди да се разделим си е дала телефона на друго момче (тя е на 18, аз на 21). Мина вече повече от месец.Молих и се, обяснявах си чувствата ... като сме на 4 очи, плаче, като е по телефона, ме прави на нищо. Потъпка всичките ми чувства, а аз я желая. Не ме привличат други момичета, всичките ми мечти и планове бяха свързани с нея. Депресията не ме пуска, сутрин се чудя за какво се събуждам, вечер едвам заспивам. Липсва ми абсолютно всяко едно детайлче от нея, погледна ли нейна снимка изтръпвам, имам чувството че гледа мен. Казва ми, "обичам те", "липсваш ми", "но неискам да сме заедно". Няма вече нежност, няма ласки, освен ако не си изпрося ... Можем да се крием, да се целуваме, да се прегръштаме, да правим секс, но никой не трябва да знае. Излизанията ни стават, кажи речи, когато тя пожелае. Бяхме всеки ден заедно, сега за 1 месец се виждаме 5 пъти. Дайте съвет.