znachi problema e sledniq
NE MOGA DA PONASQM RODITELITE SI !!! ISKAM DRUGI !!!znam che ne e hubavo da govorq taka no naistina mi OMRUZNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Iskat sled nqkolko dena da zaminem pri lelq mi za 7 dena zA CELI 7 DENA kato mi kazaha bqh kategorichna...Na 14 godini sym...bashta mi beshe obeshtal che ako vlqza nqkade tazi godina nqma da me kara da hodq tam..no sega mu kazah 'zabravi che shte otida taz godina nqma da stane obeshtal si mi' a negovite dumi bqha 'ti si malka ne reshavash ti neshtata nie s maika ti reshavame kakvo she pravish'
MNOGO SAM QDOSANA !!! Pisna mi veche ne stiga che vecherniq mi chas e 20;00 ami sega iskat da mi zagubqt i 7 dena ot vakanciqta tam !!! nqma da vijdam priqtelq mi koito mnogo obicham.. NQMA DA IZDURJA TAM I SAM SIGORNA CHE SHTE SE VURNA.... no kakvo da napraq za da ne zamina ? iskam da govorq s tqh i da me razberat.. NE MOGA BEZ NEGO 7 dena ISKAM DA GI UBIQ !!!!!!!!!!! mRAZQ GIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!
vaprosa mi e ?kak da govorq s tqh i kak da im obesnq che ne iskam da hodq tam !!!
ako she mi kazvate che sam malka na 14 godini i che sa pravi po dobre ne pishete komentari

DA PISHAT HORA KOITO SHTE DADAT SAVET MOLQ
blagodarq vi predvaritelno !