.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 84
    pitan4icata
    Guest
    abe kvoto i da si govorim vsqko edno momi4e 6te se obyrne sled takova dobre napraveno mom4e, verno az am mn protiv edno mom4e da se pravi pove4e ot men pred ogledaloto( az az ne se opravqm mn mn ) i vapreki tva kato vida nqkoi takav se obra6tam sled nego. tai 4e ako govorim za van6niq vid..da haresvat mi no 70% ot tqh sa pylni vyzduhari i nikak ne gi uvajavam takiva hora.no puk i ne mi haresvat mom4eta koito puk edva li ne tarsqt sajelenie 4e nqmat pari i te da izglejdat po tozi na4in za da se harsvat pove4e. srednata rabota e nai dobre, neka da sa fashion no da ne prekalqvat,po semplo ,no ne kato klo6ari

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Съгласна съм.Харесват ми обикновените и скромни момчета.
    Още малко ще си помисля, че съм златна мина
    Клик ми (:

Цитирай Първоначално написано от MajeStic
    leko BacE
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    haresvam moderni mom4eta s mnogo drehi i qka pri4eska a ne nqkakvi kompleksirani mom4enca sresani ideto samo se oplakvat kak nqmat pari i hodqt pokvartalnite kafeta i sedqt 3 4asa na edna min. voda i nai ujasnoto HODQT S EDNO I SUSHTO VSEKI DEN ...
    OMG teq deto nqmat pari i hodat s 1 i su6to seki den se nari4at C I G A N I we tap4ko...!!! Az izlizam s po 10kinta na den i moje da ida kade to si iskam..i ne sum ograni4en nito ot drehi nito ot ni6to a sum takuf kakuvto sum si po princip i kazvam na seki si4ko v o4ite!
    тея дето нямат пари може родителите им да са в затруднено положение и да нямат възможност да имат сеш'се ТЪПАКО ? ти колко пари си изкарал сам бе келеш, и кво 10 лева на ден за теб пари ли са бе стойко, аз на диско като отида под 200 лева не оставям и това че плащам сметката накрая не ме прави ефе, ходя си с шортите джапанките и потника, карам си колата за 4 хилки и не ми пука кой за какъв ме мисли, щото съм си аз, и като ме хареса някой знам че е харесал мен а не някой направен с пари, сеш' се а ?

е има някои които ме кефят да не кажа 1е 90% от тези момчета са големи сладури... не ме дразнят.. е да има някои които прекаляват просто.. е тях вече..

haresvam moderni mom4eta s mnogo drehi i qka pri4eska a ne nqkakvi kompleksirani mom4enca sresani ideto samo se oplakvat kak nqmat pari i hodqt pokvartalnite kafeta i sedqt 3 4asa na edna min. voda i nai ujasnoto HODQT S EDNO I SUSHTO VSEKI DEN ...
    OMG teq deto nqmat pari i hodat s 1 i su6to seki den se nari4at C I G A N I we tap4ko...!!! Az izlizam s po 10kinta na den i moje da ida kade to si iskam..i ne sum ograni4en nito ot drehi nito ot ni6to a sum takuf kakuvto sum si po princip i kazvam na seki si4ko v o4ite!
    тея дето нямат пари може родителите им да са в затруднено положение и да нямат възможност да имат сеш'се ТЪПАКО ? ти колко пари си изкарал сам бе келеш, и кво 10 лева на ден за теб пари ли са бе стойко, аз на диско като отида под 200 лева не оставям и това че плащам сметката накрая не ме прави ефе, ходя си с шортите джапанките и потника, карам си колата за 4 хилки и не ми пука кой за какъв ме мисли, щото съм си аз, и като ме хареса някой знам че е харесал мен а не някой направен с пари, сеш' се а ?
    10 leva ??? izlizash s 10 leva i se hvallish

abe bratle kude si ti kude otivash ti moje bi ? da ne se namirame 1999 g . da imash toga 10 v djoba DA..no sega.. az lichno men ako pitash kogato izlziam v protmoneto mi vinagi ima 50 leva cqlo koeto ne baram ako ne dai si boje stane neshto s men i otdelno nai-malko imam djobni okolo 30-40 ... ama ne se hvalq ....i tiq pari sum si gi izkaral sam , a ne ot mama ili tati....

Цитирай Първоначално написано от [b
    a[N]D[i]T[k]a]е има някои които ме кефят да не кажа 1е 90% от тези момчета са големи сладури... не ме дразнят.. е да има някои които прекаляват просто.. е тях вече..
    И аз съм на същото мнение.
    ~!1912!~

Супер фен
    Град
    Bourgas
    аз пък си падам по точно този тип момчета който се правят.. държат на външния си вит и се поддържат
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Guest
    Цитирай Първоначално написано от pampers
    аз пък си падам по точно този тип момчета който се правят.. държат на външния си вит и се поддържат
    едно е да се поддържаш друго е да се праиш

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от MajeStic
    Може и да си,кой знае?...

Guest
    Абе кфо ви кажа аз съм метъл.Значи иам дълга коса къпа се сиг по 3 пати на ден защото ест при тая коса тя се умазнява,обаче за дрехи и такива рабори навличам кфо набарам камуфлажно една фанелка на коя група естествено изпрани ми доиде турвам,кфо ми е у раката в една мешка и ето тук вече съм вманиачен кубинките ги ласкам докат не ми пресъхне раката слагам ги и излизам и пак си ме харесват момичетата
    Апък за парите ддз не искарвам нищо сам въпреки,че искам но...наще мисля че си ми дават нормално...когато се сабирам с приятели 5 леа са ми перфекно колко за бира и да се прибера,а когато съм с момиче 20тина леа пак са ми достатачни...

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    падам си по по-обикновените момчета с нормална косичка, тия дети ми ги описа, си приличат и нямат индивидуалност. те привличат окото,но после отблъскват с тъпотията си /има си и изклячения де, да не обидя някой /
    няма любов

Guest
    Цитирай Първоначално написано от A_JoLiE
    Съгласна съм.Харесват ми обисновените и скромни момчета.
    I na men ... ne bih iskala az da se glasq za 30 min a toi za 1h i 30 min ...
    абсолютно съм съгласна.Тея кретени дет се правят на големите гъзари са смешни...и те дори нз що го правят ама ако се видят отстрани ще умрат от ужас

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Определено момчета със собствен стил!
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Guest

Re: МоМиЧеТа Кво мислите за тея..!?

мисля, че надушвам злобичкааа

Ne be 4ovek..Kazvam go kakto e prosto..to po nejno ako moje6 da go sa4ini6 vedanga shte go redaktiram!?!?!
    споко, ебавах те

Az sam malkoto_sladur4e!Hqhq!Navrete si go otzat!

Град
    in ur dreams
    Ем да се правят, лошо няма, да се мислят за голяма работа в крайна сметка по-добре да си с голямо самочувствие отколкото да си комплексар, на мен лично ми харесват обикновените момчета надуфките не ме радват никак

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Az ne mislq,4e momchetata,koito se glasqt mnogo sa smeshni.Kakvo losho ima v tova?Vajen e 4oveka ot vytre v kraina smetka.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Kvot i da govorite edno mom4e koeto e fashion e mn po-sexy ot drugite i se zabelqzva pove4e puk toi 6tom e re6il da se obli4a taka i da ima takuv stil zna4i tova e toi

евала за последното!!!
    Спрете Земята,искам да сляза...

Аз пък тайно си ги харесвам тези(тайно,тайно ама целия цвят узнава..) ами харесва ми,че всички са срещу тях.И когато някой каже "Ааа ти Сашо ли си харесваш..оня мазния чалгар и позьор..по-добре не се захващай с него.." Аз да кажа "Да,същия "

Mm vseki sus stila si

Не ми допадат.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Dead`Paladin
    10 leva ??? izlizash s 10 leva i se hvallish

abe bratle kude si ti kude otivash ti moje bi ? da ne se namirame 1999 g . da imash toga 10 v djoba DA..no sega.. az lichno men ako pitash kogato izlziam v protmoneto mi vinagi ima 50 leva cqlo koeto ne baram ako ne dai si boje stane neshto s men i otdelno nai-malko imam djobni okolo 30-40 ... ama ne se hvalq ....i tiq pari sum si gi izkaral sam , a ne ot mama ili tati....
    ABE IZVRATQGAAAA?!?!?! TI NA KOLKO SI .. NA 17-18?!?! EMI TRAI SI BE DEEEEEEBA... AZ SUM NA 14 I po 310 KINTA NA MESEC OTIVAT SAMO ZA MENE A NI PU6A NIT NI6TO.. AE sA.. I DA SE OTO4NIM 4E PRIMERNO.. NE SUM NEKOE DETENCE NA NEZNAM SI KOI DETO SEKI MU BUTA PARI.. SESH SE .. NE SUM GLEZLIU!!! 10 LEVA AMA AKO TRQQ S TEQ 10LEVA 10 DENA MOGA JIVEQ BEZ PODSLON!....!

Град
    nqkade tam

Re: МоМиЧеТа Кво мислите за тея..!?

За ТеЯ ..Мизерните Дето се мислят за мн поече от останалите момчета ..Разхождат се с разни тенекиенни ланци ... Правят си ряазни смешни прически и носят някви олигофренски сл. очила?!..Не е ли по добре някое момче което е такова квото си е ..Примерно... Нормално дете ... нарешено...чисто..облечено в негов си стил... без да се прави на някой които не е..?! Излиза на вън какъвто е , а не като онея ...смешните..?! Кво мислите вие?
    I az sam s pri4eska (ot skoro ) i sas slan4evi o4ila i ko i az li sam mizernik a.Tva dali si mizernik si zavisi ot haraktera ne ot caisite

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си