- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- МоМиЧеТа Кво мислите за тея..!?
abe kvoto i da si govorim vsqko edno momi4e 6te se obyrne sled takova dobre napraveno mom4e, verno az am mn protiv edno mom4e da se pravi pove4e ot men pred ogledaloto( az az ne se opravqm mn mn ) i vapreki tva kato vida nqkoi takav se obra6tam sled nego. tai 4e ako govorim za van6niq vid..da haresvat mi no 70% ot tqh sa pylni vyzduhari i nikak ne gi uvajavam takiva hora.no puk i ne mi haresvat mom4eta koito puk edva li ne tarsqt sajelenie 4e nqmat pari i te da izglejdat po tozi na4in za da se harsvat pove4e. srednata rabota e nai dobre, neka da sa fashion no da ne prekalqvat,po semplo ,no ne kato klo6ari
leko BacEПървоначално написано от MajeStic
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
тея дето нямат пари може родителите им да са в затруднено положение и да нямат възможност да имат сеш'се ТЪПАКО ? ти колко пари си изкарал сам бе келеш, и кво 10 лева на ден за теб пари ли са бе стойко, аз на диско като отида под 200 лева не оставям и това че плащам сметката накрая не ме прави ефе, ходя си с шортите джапанките и потника, карам си колата за 4 хилки и не ми пука кой за какъв ме мисли, щото съм си аз, и като ме хареса някой знам че е харесал мен а не някой направен с пари, сеш' се а ?Първоначално написано от Анонимко
е има някои които ме кефятда не кажа 1е 90% от тези момчета са големи сладури... не ме дразнят.. е да има някои които прекаляват просто.. е тях вече..
![]()
10 leva ???Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
izlizash s 10 leva i se hvallish
![]()
![]()
abe bratle kude si ti kude otivash ti moje bi ? da ne se namirame 1999 g . da imash toga 10 v djoba DA..no sega..az lichno men ako pitash kogato izlziam v protmoneto mi vinagi ima 50 leva cqlo koeto ne baram ako ne dai si boje stane neshto s men i otdelno nai-malko imam djobni okolo 30-40 ... ama ne se hvalq ....i tiq pari sum si gi izkaral sam , a ne ot mama ili tati....
И аз съм на същото мнение.Първоначално написано от [b
~!1912!~
аз пък си падам по точно този тип момчета който се правят.. държат на външния си вит и се поддържат![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
едно е да се поддържаш друго е да се праишПървоначално написано от pampers
Може и да си,кой знае?...Първоначално написано от MajeStic
![]()
Абе кфо ви кажа аз съм метъл.Значи иам дълга коса къпа се сиг по 3 пати на ден защото ест при тая коса тя се умазнява,обаче за дрехи и такива рабори навличам кфо набарам камуфлажно една фанелка на коя група естествено изпрани ми доиде турвам,кфо ми е у раката в една мешка и ето тук вече съм вманиачен кубинките ги ласкам докат не ми пресъхне ракатаслагам ги и излизам и пак си ме харесват момичетата
![]()
Апък за парите ддз не искарвам нищо сам въпреки,че искам но...наще мисля че си ми дават нормално...когато се сабирам с приятели 5 леа са ми перфекно колко за бира и да се прибера,а когато съм с момиче 20тина леа пак са ми достатачни...
падам си по по-обикновените момчета с нормална косичка, тия дети ми ги описа, си приличат и нямат индивидуалност. те привличат окото,но после отблъскват с тъпотията си /има си и изклячения де, да не обидя някой/
няма любов
абсолютно съм съгласна.Тея кретени дет се правят на големите гъзари са смешни...и те дори нз що го правят ама ако се видят отстрани ще умрат от ужасПървоначално написано от A_JoLiE
![]()
Определено момчета със собствен стил!
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
споко, ебавах теПървоначално написано от Анонимко
Az sam malkoto_sladur4e!Hqhq!Navrete si go otzat!
Ем да се правят, лошо няма, да се мислят за голяма работа в крайна сметка по-добре да си с голямо самочувствие отколкото да си комплексар, на мен лично ми харесват обикновените момчета надуфките не ме радват никак![]()
Az ne mislq,4e momchetata,koito se glasqt mnogo sa smeshni.Kakvo losho ima v tova?Vajen e 4oveka ot vytre v kraina smetka.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Аз пък тайно си ги харесвам тези(тайно,тайно ама целия цвят узнава..) ами харесва ми,че всички са срещу тях.И когато някой каже "Ааа ти Сашо ли си харесваш..оня мазния чалгар и позьор..по-добре не се захващай с него.." Аз да кажа "Да,същия"
Не ми допадат.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
ABE IZVRATQGAAAA?!?!?! TI NA KOLKO SI .. NA 17-18?!?! EMI TRAI SI BE DEEEEEEBA... AZ SUM NA 14 I po 310 KINTA NA MESEC OTIVAT SAMO ZA MENE A NI PU6A NIT NI6TO.. AE sA.. I DA SE OTO4NIM 4E PRIMERNO.. NE SUM NEKOE DETENCE NA NEZNAM SI KOI DETO SEKI MU BUTA PARI.. SESH SE .. NE SUM GLEZLIU!!! 10 LEVA AMA AKO TRQQ S TEQ 10LEVA 10 DENA MOGA JIVEQ BEZ PODSLON!....!Първоначално написано от Dead`Paladin
I az sam s pri4eska (ot skoroПървоначално написано от Анонимко
) i sas slan4evi o4ila i ko i az li sam mizernik a.Tva dali si mizernik si zavisi ot haraktera ne ot caisite
![]()