- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- МоМиЧеТа Кво мислите за тея..!?
Аз не харесвам такива момчета, смешни са ми и на всичко отгоре са еднакви, не говоря за оцилата и прическите не виждам нищо лошо това, а говоря за смото облекло.Копират един от друг.Не е ли си то момчето да си има собствен стил на обличане, а не да както всички останали.![]()
Everything happens for a reason..
Suglasen sum s teb skupa!!!Първоначално написано от Ice
![]()
I avtora si e mn prav!! obknoven sum si i si iam i priqtelka... Ei Ice..Sladurko.. mojeme da se vidim nqkoi den mani mi q priqtelkata
![]()
![]()
Ok ot utre stavam originalen slagam si kafqvo ele4e,zemam o4ilata na dedo stil "Pi4,q pusni edin Elvis da se razkar6im",bqla rizka(koqto mama 6te mi ogladi) s edna ogromna qka 6e se zalija do kokal i 6e tragna po ulicite . Ubeden sam 4e 6te zabar6a pone 20 macki![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Za 20 macki nz..AMA MINIMUM S 20 KAMAKA shte ocelat po glavataПървоначално написано от bloodranger
![]()
Първоначално написано от bloodranger
Ще бъдеш фЕшЪнче
:P
Everything happens for a reason..
Първоначално написано от Ice
![]()
![]()
![]()
bloodranger:Освен някоя друга псувня друго няма да забършеш като гледам си и мамино детенце:мама ще ми изгпади ризата!ау на мама
Mag4y..Hmm..Ako si ot sofiq..Ot kvartal mladost li si ??Първоначално написано от Mag4y
Au kak pozna da ne sme u4ili v edna detska gradina .Kat stana duma da mi varne6 me4eto ina4e 6te te izkaja na mama i na u4itelkata i 6ti zemat plu6enoto ku4enceПървоначално написано от Mag4y
![]()
P.S.Dont mess with the bad guys![]()
ем да и кфо ат тфа?
Az sum.. Niki..i sum ot su6tiq..kvartal..Bqhme gadjeta..i az te zarqzah..![]()
Kak si .. kakvo pravi6... izvinqvai 4e ti vzeh si4kite pari i posle izbqgah..Az sum dobre.. S tqh si kupih PC za 1499lv s DDS!! ta kak si . Kak sa gadjetata? pomni6 li strastnite ni no6ti... Ohhh... :X kolko romantika ima6e v nashiq analen sex..POMNI6 LI?!
Pomni pomni a kakto otivat ne6tata i mene 6e ma pomni![]()
![]()
P.S.Dont mess with the bad guys![]()
Случайно помна как ме заряза копеленце мършаво!Надявам се веце да не лизеш гъзове??
Lija no za pari.. Za6to govori6 s men s takava omraza..ne me li obi4a6 ve4e..Ne iska6 lida sme otnovo zaedno..Az priznavam pred celiq forum 4e.. VSE O6TE MI LIPSVA VAGINATATA TI..!!!Първоначално написано от Mag4y
kakvo drug li puha tam .... 4lenut si?! I kvo za 3000lv li se pravi6 sega? :s
Niki produljavai da si lijesh guzovete za pari i me ostavi na mira!predi te obi4ah a ti kakvo naprai izneveri mi i mi ze parite i za kfo zaradi nqkakfa pikla!a puk do tova za li4niqt mi jivot ne te interesyva!
Q vii dvamata idete nqkade i se izqsnete na spokoistvie
P.S.kak 6e kaji6 lipsva mi vaginata ti ve![]()
Az sum na 23..ti na 22..E kvo.. Pikli sa momi4etata do 10godinki..az te zarqah zaradi po mlado..zaradi 11 godi6na..Tq e ve4e teen!! I stava za sex!... I ima6e obica na ezika i prave6e 4udesa..No sega sum s novaПървоначално написано от Mag4y
1 46godi6na jenica mi dava po 500leva na sedmica za da jiveq s neq i ...za tova onova..Dobre za6to ne mi kaje6 ne6to..Po taka za teb..interesuvam se..Ima6 li pari sega??
Neznae6 za kakvo SADO MAZO sTAVA DUMA>!!Първоначално написано от bloodranger
Produljavai da si hodish tfa 14-godishno pikle i vuobshte ne vqrvam 4e nqkfa pikla shte ima pari da ti dava i pri tova 500 leva.az si imam tolkova pari kolkoto si mi stigat!zabravi za men
Zabravih..Първоначално написано от Mag4y
Gospojo..Poznavame li se..da piinem kafe nqkoi put?
Na kafe s teb nikoga!zabravi za minaloto ni,zabravi kakvo pravihme po 2-puti na den zabravi i za men!
q q q 6nele q q o fantasti6an oh qq qПървоначално написано от NIIKII
![]()
![]()
![]()
![]()
Znae6..Първоначално написано от bloodranger
Ama kurvo.. i s nego li si go praila we.. :@
shte go pravq s kogoto si iskam i kadeto si iskam samo s teb nqma da go pravq pove4e !po dobre hodi si lqgai i 4akai sytrinta za da vidish tfoqta pikla!
ok idvam v sofiq 4akai me na garata ili napravo mi dai adresaПървоначално написано от Mag4y
P.S.6e vidi6 ko sa kazva palnoluniq na obed![]()
![]()
![]()