- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- МоМиЧеТа Кво мислите за тея..!?
bloodranger: Zavisi purvo trqbva da se opoznaem da te vidq i togava moje da stane neshto ako mi haresash ina4e ne !!
bloodranger: Zavisi purvo trqbva da se opoznaem da te vidq i togava moje da stane neshto ako mi haresash ina4e ne !!
Тъпи са ми, мислят се за гъзари, ама повечето са без покритие(не всички), но може би така мисля, защото самата мода не ми харесва.Ланеца, дебелия ми е супер цигански.
Аз съм момче ама чесно да си кажем такива пичове нито са ми приятни нито забавни или интересни.Разбира се това си е тяхно право да се обличат както искат.BTW NIIKII не те познавам лично и не мога да те преценя като човек,но от това което видях че си написал си създадох мнение за теб което ако цензурирам няма да се получи смислено изречение.
Аз знаеш ли колко ме дразнят такива дет ПиШаТ тЪкА?
Всеки си има вкус...и мен ме дразнят с очилцата,розовите изрязани потници и ония ужасни чантички,но не им обръщам внимание...
Най много ме дразнят тия дето се правят на големите "Генгстъ" ... сложили някакви ланци работи... ония шапките.. широки панталони и вече с едно самочувствие... Едни бяха разправяли на един френд "с нас не се забърквай... щот лошо ти се пише" скъсах се от смях докато ми го разправяше...![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ти пък от каде знаеш за какви се мислят ?Първоначално написано от koalka
Аз пък нямам нищо против тях, кефят ме даже, пък и не мисля, че е чесно момичето да се гласи, а момчето да излиза както му падне![]()
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
аз обичам клушаритеедин несресан раздърпан или изсулен рошко ще ми направи повече впечатление отколкото тези клонирани плазмодии
![]()