.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 84 от общо 84
    Guest
    bloodranger: Zavisi purvo trqbva da se opoznaem da te vidq i togava moje da stane neshto ako mi haresash ina4e ne !!

bloodranger: Zavisi purvo trqbva da se opoznaem da te vidq i togava moje da stane neshto ako mi haresash ina4e ne !!

Мега фен Аватара на koalka
    Тъпи са ми, мислят се за гъзари, ама повечето са без покритие(не всички), но може би така мисля, защото самата мода не ми харесва.Ланеца, дебелия ми е супер цигански.

Guest
    Аз съм момче ама чесно да си кажем такива пичове нито са ми приятни нито забавни или интересни.Разбира се това си е тяхно право да се обличат както искат.BTW NIIKII не те познавам лично и не мога да те преценя като човек,но от това което видях че си написал си създадох мнение за теб което ако цензурирам няма да се получи смислено изречение.

Аз знаеш ли колко ме дразнят такива дет ПиШаТ тЪкА?
    Всеки си има вкус...и мен ме дразнят с очилцата,розовите изрязани потници и ония ужасни чантички,но не им обръщам внимание...

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Най много ме дразнят тия дето се правят на големите "Генгстъ" ... сложили някакви ланци работи... ония шапките.. широки панталони и вече с едно самочувствие... Едни бяха разправяли на един френд "с нас не се забърквай... щот лошо ти се пише" скъсах се от смях докато ми го разправяше...
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Guest
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Тъпи са ми, мислят се за гъзари, ама повечето са без покритие(не всички), но може би така мисля, защото самата мода не ми харесва.Ланеца, дебелия ми е супер цигански.
    Ти пък от каде знаеш за какви се мислят ?

Аз пък нямам нищо против тях, кефят ме даже, пък и не мисля, че е чесно момичето да се гласи, а момчето да излиза както му падне
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    аз обичам клушарите един несресан раздърпан или изсулен рошко ще ми направи повече впечатление отколкото тези клонирани плазмодии

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си