Цитирай Първоначално написано от marjesa
Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Цитирай Първоначално написано от Анонимко
аз не мисля , че са смешни ... така се харесват всеки има право да изглежда както иска ... А еми за теб нормалното момче е да е сресан еми то и другите докато си направят прическата и те се решат ...
Xuaxuaxuauxau .... be ne e taka .. te se pravqt na nqkvi kvito ne sa... Az su6to sum mom4e..i si hodq s shapka..po pri4inata 4e ne iskam si praa nikvi prii4eski i po drugata pri4ina 4e sum liznat na kofti mqsto i se sum si roshav .... Ama si4kite tiq mi se vijdat pulni palq4ovci.. Nqkoi she kaje sega 4e sum kompleksar.. ama ne e taka..I az sum probval..Tva si e prosto da se pravi6 na nqkoi tvoi...kak da kaja...idol ili nz.. PROSTO e sopred MEN!
еми ко от туй , че се прават на идолите си Не са палячковци просто държат на външния си вид

Chakai sa ot momi4e deto se konti po 1 4as e normalno .. ama mom4e da mi se di pred ogledaloto.... e .. NE normalno... tva sa .toi izbiva nqkvi kompleksi za vunshniq si vid spored mene..!
A shto ne sa takiva kakvito sa si vsu6tnost..? Shtoto nikoi nqma da gi haresa .. Te ot vunshniq si vid se naduvat i ve4e smenqt i darjanieto si i stavat pulni pumiqri... TAKA LI E?
за мен прототип за хубава жена е Андреа ако започна да се облечам по нейния начив това ще ме направи ли смешна Че се надуват , надуват се ама чак пък пумиари