.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Синият Loop

dju dju
    Guest

Синият Loop

Някой може ли да ми каже нещо повече за синият Loop? Каква е цената на картата?Някой ползвал ли го е и доволни ли сте,ако да? Мерси предварително!

Guest

s@shi

Struva okolo 7,8 leva ne moga da ti kaja sys sigurnust a za mesechna taksa i dr gluposti vij v saita loop. bg/page .php?p=BLUE%20LOOP bez intervalite

Мега фен
    Град
    София
    Мзаа...чувствам се прее*ана, че си взех преди време червения....ама знае ли човек какво ще пуснат тея обирджии от мтел

Mu-ha-ha
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^Santra^
    Мзаа...чувствам се прее*ана, че си взех преди време червения....ама знае ли човек какво ще пуснат тея обирджии от мтел
    Ами да ти кажа че няма никакъв проблем сега да минеш на синия лууп примерно или на лууп 5

аз съм на лууп 5 и питах да ли мога да премина на синия казаха че може без проблеми само скючваш нов едногодишен договор ! Която година започва да тече от датата на сключване на новия договор ! Което си е много правилно според мен

Град
    КъДетО пОжЕлАя !
    Цитирай Първоначално написано от Mu-ha-ha
    Ами да ти кажа че няма никакъв проблем сега да минеш на синия лууп примерно или на лууп 5

аз съм на лууп 5 и питах да ли мога да премина на синия казаха че може без проблеми само скючваш нов едногодишен договор ! Която година започва да тече от датата на сключване на новия договор ! Което си е много правилно според мен
    Наистина ли може..Супер.. Тъкмо и аз се чувствах прее*ана.. И дори като видя тая реклама ми се драйфа..
    Това любов ли е?!?

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    Цитирай Първоначално написано от StRanGe_tEdDy`bEaR
    Цитирай Първоначално написано от Mu-ha-ha

Наистина ли може..Супер.. Тъкмо и аз се чувствах прее*ана.. И дори като видя тая реклама ми се драйфа..

a izv se segq vidqh razlikata mejdu 4erveniq i siniq loop.I spored men 4erveniq si e na dalavera.Za6toto ima6 mese4na taksa ot 10 leva i 200 minuti v mrejata...a pri 4erveniq minimalnoto e 5 kinta i e s 500 minuti

http://loop.bg/page.php?p=BLUE%20LOOP

Град
    КъДетО пОжЕлАя !
    Не е вярно.. С 5 лева минутите в мрежата са 250..
    А и аз не говоря с никой в Лууп, освен с бившето си.. ( не че тия 250 мин ни стигат )... А и по на далавера е синия, за мен лично.. Но зависи ти с кого говориш..
    Това любов ли е?!?

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    Цитирай Първоначално написано от StRanGe_tEdDy`bEaR
    Не е вярно.. С 5 лева минутите в мрежата са 250..
    А и аз не говоря с никой в Лууп, освен с бившето си.. ( не че тия 250 мин ни стигат )... А и по на далавера е синия, за мен лично.. Но зависи ти с кого говориш..
    em az sam na 4erveniq i ne sa mi 250 , a sa mi 500 minuti
    na men samo gadjeto mi i 2-3 priqteli sa v loop ina4e s mtel i mn s globul i smetkata mi ne minava 15 leva

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си