.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

mini_momi4ence
    Guest

6te stana li po visoka ?

ta vaprosa mi e 6te stana li po viso4ka 6toto sam na 14 godini a sam 160-162.Nqkoi mi be6e kazval 4e tova zavisi dali mi e do6lo ili ne a na mene mi doide predi godina - godina i polovina.Ta kajete dali 6te porasna o6te maninkyy ;(

Тва кво общо има с цикъла?Зависи също о твисочината на родителите ти-те колко са високи?
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

mini_momi4ence
    Guest
    emi nz vsi4ki mi kazvat 4e ima zna4enie tova :S
    a maika mi i ba6ta mi ne sa mn viskoki ama ne sa i niskii (okolo 175)a as sam NISKAaaa :S

Guest
    Еми до 20 имаш още да растеш спокс.И аз бях така миналата год. като бях на 14.Но сега дръпнах адски много ии съм към 170.Яж по полезна храна повечко и се движи.Също играй федербал , волейбол или баскет.Помага!

Guest
    Kvo se oplakva6 az sam na 14 i sam 1,55.

Не е хубаво и много да се натоварваш.Аз като отивам на фитнеса покрай упражненията или вися на лоста (не ти го препоръчвам,освен ако нямаш под ръка поне 5 вида крем за ръце)или си вдигам ръцете към въздуха и си разтягам тялото...малко е трудно отначалото и трябва да го обработиш...можеш да пробваш и с подскоци.В смисъл подскоците не трябва да са такива че да си скачаш на място ами трябва да си зададеш няква цел.Ет например тавана на една стая.Когато скочиш си разтягаш ръцете колкото се може по-близо до него...искаш да го достигнеш...но отначалото няма да можеш...въпроса е че не трябва да се отказваш.Аз вече си го стигам...дали щото съм се извисил,дали щото съм си подобрил подскоците I don't know...но факт е че го стигам...ае успех,ако има нещо ми пиши на лично че темата нз дали ще мога да я следя
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Tiger~RulZ:
    тоя как е?

Има време да порастнеш още. Но не очаквай голяма разика, щом е генетично заложено да си по-нисичка. А и в това, че си по-ниска няма нищо лошо.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Повече от фен
    Град
    south_park
    и аз съм едно такова малко...на 14 сьм а бабите ми викат ''ти стана ли пети клас ба''
    you should kill yourself >=D

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Kvo se oplakva6 az sam na 14 i sam 1,55.
    Az sa6to

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Ех момичеее.. имаш толкова много време още.. ми и аз съм минионче.. родителите ми са средно високи и аз за момента съм около 1.55. Пък и няма нищо лошо да си ниска !
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Град
    Varna

Re: 6te stana li po visoka ?

много си си добре аз сам на 14 и сам 150 но се надявам да раста още

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове