.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Приятели мисля че сгафих.

Значи здравейте първо,искам да ви попитам на 14г. съм а приятелката ми на 12 обаче още не и е дошъл цикълът тоест мензисът,обаче правихме секс и се испуснах в нея и искам да попитам като изобщо не и е дошъл цикълът дали може да забременее??И само да кажа,че бяло течение има или там както се нарича (просто казвам незнам дали е от значение).Приятелката ми ноември месец прави 13 обаче няма цикъл да подчертая отново.Моля ви се отговорете ми,защото съм много притеснен... [-o<

Супер фен Аватара на FelisDirus
    OMFG!
    Собственост на Canis_Dirus

Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    OMFG!
    +1

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    дабе аз пък съм на 10
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

оф айде кажете де съвсем сериозен съм незнам какво викате OMFG за тва че е на почти 13 и няма цикъл или за това,което съм направил обаче всичко е истина и не се ебавам!Сериозен съм!Така че моля ви се отговорете ми.

sladkish_14
    Guest
    Какво искаш да ти кажем???Ние не сме гинеколози,щом си загрижен за нея заведия,ама едва ли някои може да ти каже това което питаш...а впрочем яко ли е да чукаш 12 годишна,защото тя едва ли има капка мозък ама ти и капка нямаш.. Извинявай ако нещо ама сега си се чудете!

abe mom4e 4esno mi kaji - idiot li si???
    6te si zamul4a za fakta si si ebal 12 godi6no momi4e ( da, da tq sigurno go e "iskala" mnogo) ta za vuprosa ti...hxyaxaha ko da ti kaja moito mom4e - ti ima6 li nqkakva predstava izob6to ot anatomiq i procesite proti4a6ti v tqloto?
    Ne e bremenna, ako tova 6te te uspokoi, no ti predlagam da si durji6 pi6kata v ga6tite pone dokato stane6 na 15-16 i ti doide malko akul v glavata!

@Summer`Love Не разбирам от анатомия въобще!И тука ви обещавам на всички,че ще си държим пишката докат не станем на 16!Щото след тва изтрештех отвсекъде!И все пак мерси,че ми отговори!Вече съм спокоен,че не може да е забременяла.И все пак би ли ми обяснил процесите,защото ми е интересно а и искам да знам.

EDIT:
    Цитирай Първоначално написано от Summer`Love
    Не е бременна ако това ще те успокои.
    То ще ме успокои,ама така ли е?

xaxa iz neta ima predostatu4no informaciq koqto moje6 da pro4ete6 kak edno momi4e moje da zabremenee...i za predpo4itane e da go napravi6 predi tva da stane fakt S 2 dumi kazano... nali4ie na menstruaciq + nebezopasen sex = bebe

Добре де кажи ми може ли да забременее това момиче сега или не?Моля ти се не ме дръж в напрежение и не се ебавай с мене щото е гадно Може или не може?И ако обичаш ми дай някъде да прочета малко,защото не намирам никъде и все пак ми отговори може ли или не

Kazah ti 4e ne moje da e bremenna sled kato nqma menstruaciq
    Pro4eti cqlata tema v razdela sex - Kak da obogatim sex. kultura ( nai gore e)
    6te ti se izesnqt dosta ne6ta za6toto tai kato gledam se nujdae6

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    oххх ти мозък имаш ли бе м*** м* темата е ебавка личи си
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

О мерси,слава на БОГА!

Цитирай Първоначално написано от bebito0o
    men puk mi se struva 4e pi4a izob6to ne se ebava

Дали се ебава или и в двата случая по зле за него, но ако е истина - потресен съм

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Цитирай Първоначално написано от AvRiL lAvIgnE LoVeRka
    OMFG!
    +1
    +10

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Цитирай Първоначално написано от Summer`LoVe
    Цитирай Първоначално написано от bebito0o
    men puk mi se struva 4e pi4a izob6to ne se ebava
    Верно си е че не се ебавам.Поне съм спокоен,че най-лошото не може да се случи!И вече си взех поука!

Stopman.
    Guest
    Дам и мен направо ме хвърли в тъча От доста време не бях чел подобно нещо

Stopman.
    Guest
    оок спокоен вече , взел си си поука, сега докажи че можеш да направиш това което каза още някоя година да караш без секс Що ли се самнявам че ще изтърпиш, ама всички се надяваме на това да стискаш че да не си направите бебе рано рано

OMFG!
    +1
    +15

Каква е тази мания за секс, която е наваляла??? Аз гледах да се запазя колкото мога повече девствен, а сега дай да се ебем... аууу аут съм :X
    Клик ми (:

Повярвай ми че няма да правя секс още някоя година,просто ми повярвай след тва напрао...аз не в тъча ми в аута се хвърлих..Айде мерси на всички и не ме критикувайте случва се добрече поне в моят случай е поправимо.

Вие не сте добре....

Бива простотия,ама чак толковa ?!

12 годишна пикла,която дори няма цикъл, тръгнала да прави секс ?!?

Град
    nqkade tam
    Цитирай Първоначално написано от MajeStic
    OMFG!
    +1
    +15

Каква е тази мания за секс, която е наваляла??? Аз гледах да се запазя колкото мога повече девствен, а сега дай да се е***... аууу аут съм :X
    +100 LoL
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Благодаря на всички помогнали ми,LOCK

След като момичето няма месечен цикъл,настъпването на евентуална бременност е абсолютно невъзможно! Един съвет: Образовай се малко преди да го направиш отново! И поизчакайте с приятелката още няколко години... А тя щом няма и цикъл... Тя физически не е готова за секс,а какво остава за психическата готовност...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си