- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятели мисля че сгафих.
po princip parvata ovylaci predhojda parvata menstrysaciq taka 4e ima nqkakav syper minimalen shans tq da e bremena no spored men nqma povodi za pritesnenie yspokoite se i dvamata
Не мога да разбера що съдите момчето ?! Сякаш не знаетe,чe sq poчwat da se ... на по 12 години...А може момичето наистина да го е искало..Знаеш ли вече кво е в ума на 12 годишните... Тъпо е ама ние нищо не можем да направим...Не ние а те си "трошат" главите нали така ...
Хахахах НЕ е бремен спокойно щом няма цикъл няма начин да забременее !!! и наистина преди да почнете да се чу*ате попрочетете нещо....
+2131Първоначално написано от AvRiL lAvIgnE LoVeRka
![]()
Скоро ще стане "Аве хора с брат ми който е на 10 праихме анален секс и той се изпразни на гърдите ми.Може ли да забременея ? Момиче на 8"
![]()
Малеееееее а аз като бях на 12 скачах на ластик още ....![]()
![]()
![]()
Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!
Ако знам, че моите деца на 12 ще се шляпат, мнеее, няма да си правя деца!
И аз на 12 исках, бяха ме ударили хормоните, правеше ми секс та 2 не виждах, ама, мааму стара, държах си краката затворени. Има време за всичко! Какъв е тоя зор да сте големи? Не проумявам, не възприемам, не разбирам! Или по-точно - отказвам да го направя!
Собственост на Canis_Dirus
Ние ли закъсняхме те ли подраниха какво стана, че те на по 12 се ебат значи ние на по 17 18 сме негодни за употребаПървоначално написано от DIVINE_TIME
Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!
Ние одъртяхме вечеПървоначално написано от flying_girl
Не чувстваш ли как старостта бавно те погубва... ?
![]()
OMFG +4344254353
Az sled taia tema se 4ustvam ve4e pensioner!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
“Вчера две неизвестни лица нахлули в дома на семейство Иванови. След като заключили гражданката Иванова в банята, те принудили гражданина Иванов да изпие с тях две бутилки водка.”
Как може въобще да правиш секс с 12 годишно дете?
Рискът е малкък. Дори и да няма цикъл, не се знае дали няма да и дойде следващия месец. Така е възможно има има вече зряла яйцеклетка, която да бъде оплодена. Но все пак казвам, рискът е много малък.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
nqma da te kritikuvam,umorila sam se ot tova,ne 6tom nqma cikal ne moje da zabremenee
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Маа му стара аз до 14 с кукли си играех бассииии, аз ли нещо не съм била в ред?!![]()
![]()
По темата--> на мнението на Аleanda съм
Dumata koqto ti ubqgva e "Godno do:13 godi6na vazrast ,pri sahranenie v ka6ti na divanna temperatura"Първоначално написано от flying_girl
P.S.koit ne e ba4kal v market toi nz kvo e![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Какъв ви е проблема с 12-годишните, не разбирам? Нали има бележник? Значи става!
prav si bebetata imat svidetelstvo za rajdane na4i stavatПървоначално написано от Кучето от крайния квартал
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ми, много ясно, само да са женски, да не сме педерасти! Всички сме педофили, йе!Първоначално написано от bloodranger
Aу каква поука."Ще си държа онази си работа в гащите до 16 годишна възраст".Понеже на 16,си помъдрял,много повече си видял от живота и си много по-умен от един 14 годишен...Леле...и си вярвате.Родителите ви не трябва да същестуват.
Bring the violence
Не лъжи момчето. Ами ако актът е съвпаднал с първата й овулация и този месец е трябвало да й дойде за първи път? След 2 седмици тест мой човек!Първоначално написано от Summer`LoVe
Заключвам, но виж горното ми мнение!Първоначално написано от gntensi