- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Косми... бляк
Кажи му:Ти както ме харесваш гладка отдолу,и аз те харесвам гладък отдолу! Тва е решението!
4е и тя може да не ги маха ?![]()
![]()
![]()
\/ \
/ \
/ КАЖИ МУ КЪСА МЕ ЛИ ИЛИ ЩЕ СЕ ОБРЪСНЕШ АХХАХАХАХАХАХАХА =D> =D> =D> =D> =D> =D>
Любовта е сърбеж, от които не можеш да се отървеш ако не се ебеш
afe vie dobre li ste we tova da imash kosmi e sp qko mojesh da si napravish rasta na huq xaxaxaxa a i sa dobra igra4ka mojesh da si gi v1rtish da si pravish pri4eski bahti kvi ste gadni mom4eto kolko vreme si gi e otglejdalo xaxaxaxaxaxaxaxa
6666 malkiq tva az go napisah sa6toto predi 3 denaПървоначално написано от lapai 4urkata jivotnooooo
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
Водорасли!
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от comics
Аве Анонимко, ти на 9 години ли си?
То тва мн противно ако не си ги бръснеш бе.![]()
Простио му го поставяш - или са бръснеш, или оставаш на сухо. 30 сек след тва ше е в банята![]()
There is no point to fear the yesterday,
There is no point to hope for tomorrow,
There is point to live for the moment
Обръсни се бе ташак
Кажи му че не ти е приятно и ще е по-добре ако си ги махне
Ot tolkova mnogo krqsaci nikoi ne se seti da mu kaje kat se brasne da si kupi avtar6eiv![]()
![]()
![]()
верно си големо комплексарче бе .. и мен ми е писнало от такива ''мъжкари'' предишното ми гадже каза никога нмяма се обръсна никъде и беше целия космат хуя му под мишниците крака ръце сичко бе .. на втория ден бехме скъсали вече хаха и тебе никоя няя те иска с тая гора споксПървоначално написано от Petinka``
![]()
A ti dolu imash li kosmi che iskash toi da nqmaПървоначално написано от :PP
![]()
![]()
Пробвай да влезете в банята и направи няколко намека и ако не стане... go go girl ххахахахаБившия ми иска сега да ми бръснел той краката докато се къпем и после отдолу... много го възбуждало... само че ще го оставя само да движи самобръсначката все едно ме бръсне
Как не! Да се занемаря!
![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
abe az sum mom4e i nekfo momi4e kato mu svalq huavite ga6ti4ki ako se pokajat nekfi kosmi prao 6e mu gi digna i 6e mu kaja da si hodi....NO WAY! a puk ako e mn huava i si zaslujava 6e i kaja da se obrusne.
Оскуби го по топките и сам ще прояви желание!
Tva ot li4en opit li go prepora4va6 ili prosto taka?!?Първоначално написано от AnGeLwItHdEvILsOuL
Първоначално написано от Анонимко
ХАХА ужас.... и ти ли в гората живееш в 17 век![]()
мъжете от години ходят на кола маска
явно има доста изостанали райони бляяя
sex all night
blqqq az pak nema sa obrasna zarad p***a haha.Kvo 6a mi topli prez zimata aПървоначално написано от al3xSs
![]()
blqqq az pak nema sa obrasna zarad p***a haha.Kvo 6a mi topli prez zimata aПървоначално написано от "bloodranger
ХАХА ужас.... и ти ли в гората живееш в 17 век[/quote]
Аз си правя кола маска,лятото.През останалото време от годината зависи според слуЧаяА зимата е гадно като си с кола маска,на мен топките имах Чуството Че са ми вкоЧанени
![]()
Ама лятото е супер,не се потя толкова...Няма да допусна да съм кат някой маймун я
А и е по хигиениЧно.
Голям размер на картинката! /machoka/
zna4i da razbiram 4e na vs jeni im e nepriqtno kato muja ima kosmi otdolu?
mi est!Първоначално написано от briana
оскуби го два-три пъти и ще се усети![]()
И аз така правЯ с мояПървоначално написано от briana
![]()
Съгласен съмПървоначално написано от nikoletata
![]()
Бръсненето е за гейовете![]()
БЕ ДА НЕ СТА ЛУДИ БЕ.КОЙ Е ТОЗИ ПЕДАЛ КОЙТО ЩЕ СЕ БРЪСНЕ ПО УЯ/ТОВА ГО ПРАВЯТ САМО ПЕДЕРАСИТЕ.ТЕ ДОРИ И ПО ГЪЗА СЕ БРЪСНАТ.НАМЕН АКО МИ КАЖЕ ГАДЖЕТО ДА СЕ ОБРЪСНА ОТДОЛО ТАКЪВ ТОКАТ ЩЕ И ПРАСНА ЧЕ ЩЕ СЕ ЗАВЪРТИ ЧАК КАТО ИСКА ДА СЕ БРЪСНА ОТДОЛО ДА СИ НАМЕРИ НЯКОЙ ПЕДАЛ И ДА СИ ХОДИ С НЕГО
![]()