.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

Сексуален маняк
    Guest

Правя много секс

Здравейте имам проблем който мисля че се отразява и на приятелката ми.
    Много обичам секса или по точно да свършвам ако зависеше от мен щях да го правя по 5-6 пъти всеки ден, въпроса е че с приятелката ми не сме на една вълна и на нея и стига секс 1 път на 1-2-5 дена т.е. през това време аз бия чикии като за световно идеята е как да накар приятелката ми да правим секс по често, никога не поема инициативата тя единствено когато не сме го правили 1-2 седмици чак тогава вика айде да правим иначе мълчи, говорили сме на темата но няма решение, не ми изневерява просото се нуждае от по малко чукане а аз не съм така аз искам да чукам мнгоо.Какво да правя

Ако се беше регистрирал съм сигурен, че щеше да получиш много лични съобщения от момичета
    Клик ми (:

Град
    Plovdiv
    е пък да е малка и да не и се е приискало още не ми се вярва.Ква е тая жена дето си я набарал нз . мойта като се видим иии не издържа и сек, направо ми се нахвърля...... как да не се похваля
    Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.

Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.

Голям фен
    Може да не иска тя да поема инициативата..като толкова ти се иска предлагай и ти по-често,защото от темата не разбрах,че ти отказва,а просто че ни ти предлага тя

Според мен проблема е в тва че тя може би си мисли че си с нея само заради чукането нз какво е положението но се опитай да и покажеш че можеш известно време и без секс ще ти е трудно но според мен усилията ще си струват :}}}}

Сексуален маняк
    Guest
    ако настоявам правим въпроса е че искам и тя да поема инициативата иначе чуствам че все едно го прави само защото аз искам и ми става гадно пък и рядко свършва с мен, всмисъл не маструбира тр.е. прави го само защото аз искам и казва обичам те затова гфо правим но защо не свърпва просто защото едно свършване за 1 месец и е достатъчно това ми го е казвала много пъти заедно сме от 2 години и малко

Сексуален маняк
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от summer_night_lady
    Според мен проблема е в тва че тя може би си мисли че си с нея само заради чукането нз какво е положението но се опитай да и покажеш че можеш известно време и без секс ще ти е трудно но според мен усилията ще си струват :}}}}
    Това вече съм го правил но без секс издържам много малко 1-2 седмици най много и след това подивявам дори и чикиите не оправят положението просто трябва да чукам, не съм с нея за секса много я обичам

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Сексуален маняк
    ако настоявам правим въпроса е че искам и тя да поема инициативата иначе чуствам че все едно го прави само защото аз искам и ми става гадно пък и рядко свършва с мен, всмисъл не маструбира тр.е. прави го само защото аз искам и казва обичам те затова гфо правим но защо не свърпва просто защото едно свършване за 1 месец и е достатъчно това ми го е казвала много пъти заедно сме от 2 години и малко

аммм на колко години сте между другото. 1 път на месец и стигало ? оок значи все пак тя няма нужда от секс. това за сефте го чувам
    Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.

Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.

Сексуален маняк
    Guest
    аз съм на 26 тя на 24

Мега фен Аватара на sasha_90
    Щом е на 24 едва ли можеш да я принудиш.Ако не иска остави я-ще го правите по 1 път на незнам колко време.

еми ходите от две години... мм преди постоянно ли сте правили секс защото ако е така може да се е отегчила от това нз защо не пробвате нещо ново заведи я на някое романтично място или направи вечеря на свещи покажи и колко мн държиш на нея и ти е мн хубаво когато двамата правите секс и искаш това да става по често :}}}

хм- като се замисля преди с приятеля ми (ходим от 3 години)правехме секс по 3 пъти на ден така де-образно казано,а на последък се оплаква че не поемам инициативата ,тогава пък се оплакваше че съм едва ли не нимфоманка и не можел да ми смогне-не мога да разбера какво точно искате? та аз в момента за тва не поемам инициативата-за да не мрънка че съм го изтощила-поговори с твойта мацка и виж как стоят нещата при нея-може и да и е омръзнало едно и също момче...все пак к'вото и да си говорим 2 години са си много време-хората понякога охладняват сексуално един към друг...а може да е просто някакъв психологичен период ,който си изживява...абе жени...ходи ги разбери...
    Спрете Земята,искам да сляза...

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Следващия пък когато правите секс, направи така, че да се пристрасти и тя. Побъркай я!
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    Цитирай Първоначално написано от Stopman
    е пък да е малка и да не и се е приискало още не ми се вярва.Ква е тая жена дето си я набарал нз . мойта като се видим иии не издържа и сек, направо ми се нахвърля...... как да не се похваля
    тфа сеедно моя го е писал
    потемата:предразположи я
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Град
    София
    Мда и аз съм така. Много си обичам гаджето обаче един-два пъти на седмица ми стига, а той иска едва ли не постоянно да сме в леглото. А пък не сме толкова отдавна заедно - няма и година. Просто съм си такава. Може би и твоята приятелка да е така. А може и да е имала някакво травматично сексуално преживяване преди. Говорете- тва е изхода.
    В живота не е важно колко пъти вдишваш,...
    а колко са моментите, които те оставят без дъх...

Guest```
    Guest
    Батееее.. до преди няколко седмици бях в подобна ситуация
    Пусках и тема преди.. от начало след като почнахме да правим секс правехме дори по 3 пъти на ден после.. стана по 1 път на седмица.. до 1 път на месец , че даже имаше и един период от 4 месеца без нищо свързано със секса
    Тя не обичаше да се самозадоволява... (Сами си се учехме.. и не мисля че това е бил проблема.. то вероятно и аз съм нескопосан ама... )
    Ходихме 2 god и половина.. и накрая.. тя се заби с най добрия ми приятел
    И в момента.. незнам какво да правя.. лесно ми е да им тегля шута и на двамата.. ама него поне искам да си го запазя
    Аааа съжалявам за отклонението... ами аз какво напървих ;( просто накрая се примирих.. и вече няма гаджета.. няма секс няма притеснения и чудесии
    Просто се примиряваш или си намираш др гадже гадно е.. ама.. не знам какво друго може да се направи.. Дано някои измисли нещо да ти помогне и на теб пък и на други които имат подобен проблем (назависимо дали са М или Ф )

Град
    Berlin

Re: Правя много секс

Здравейте имам проблем който мисля че се отразява и на приятелката ми.
    Много обичам секса или по точно да свършвам ако зависеше от мен щях да го правя по 5-6 пъти всеки ден, въпроса е че с приятелката ми не сме на една вълна и на нея и стига секс 1 път на 1-2-5 дена т.е. през това време аз бия чикии като за световно идеята е как да накар приятелката ми да правим секс по често, никога не поема инициативата тя единствено когато не сме го правили 1-2 седмици чак тогава вика айде да правим иначе мълчи, говорили сме на темата но няма решение, не ми изневерява просото се нуждае от по малко чукане а аз не съм така аз искам да чукам мнгоо.Какво да правя
    Ама красавица ли е

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Az ne razbiram za6to se pritesniava6 kato vinagi ti poema6 iniciativata.6tom priatelkata ti ne otkazva zna4i i e hybavo i e gotova da ti dostavi tova ydovolstvie no prosto samata tia niama tolkova goliama nyjda.Pri nas po4ti vinagi toi e iniciatora prosto za6toto toi iska 3-4 puti na den puk men 4 v sedmicata sa mi dostatu4ni.Toi tova go znae i prosto se e primiril 4e ako jelae pove4e ot mene triabva da si go poiska sam.

Град
    nqkade tam
    аз съм на 26 тя на 24
    lele patologi4en slu4ai
    tctc sipi i ne6to v kafeto
    P.S.ako pitat ot policiqta ne sam go kazal az
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

offf situaciqta vi e mn delikatna,vie ve4e se i zreli hora,hodite ot 2 godini..tova e i predimstvo,za6toto bi trqbvalo da q 4uvstva6 prekaleno blizka...koeto ozna4ava 4e ako subere6 sili moje6 da pogovri6 za tova s neq,kakto v momenta pravi6 s nas.vse pak vsi4ko e v komunikaciqta.neizkazani ne6ta ne trqbva da ima mejdu dvama du6i
    I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***

Guest
    вземи си испанска муха и сипвай всеки ден в там каквото пие, след месец ще и се молиш за почивка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си