- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ако потече кво да правя ?
Ako kogato pravq sex za pruv put i na momicheto i poteche kruv ot vaginata kvo da pravq ?
Не се впрягай в живота , и без т'ва няма да излезеш жив от него...!!!
ОБЛИЖИ Я, ТЪПАК!![]()
AKO PRODULJA LOSHO LI ILI MOGA DA PRODULJA BEZ DA SE PRITESNQVAM ZA NISHTO. TOVA CHE SE SE OBLIJE ILI IZCHISTI E POVECHE OT QSNO KRETEN![]()
![]()
![]()
Aммм той говореше иронично как ше я оближешПървоначално написано от Devstven_Pich
ок може да се избърше ама къв е смисъла.Споко нормално е да тече,може малко да пооцапа няма как.После переш каквото е окървавено и така
![]()
Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.
Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.
e go purvia pi4 koito da mi otgovori bez da se prismiva na neopitnosta mi !
споко и да тече не се плаши , ама виж казваха по другите теми че ако ви притеснява кръвта много може да сложите кърпа и там да се "отцежда"ама верно по добре кърпа иии 1 съвет от мен, като има кръв не я пипай с пръстите там защото аз направих тая грешка и после навсяъде имаше кръв(от ръцете ми де, все едно я бях клал
) , то както лесно се оцветява мали мали направо умрях докато го изчистя [-o<
ами просто накини чаршафите в студена вода
накисни де
e to si zavisi ot momi4eto moje da ne my pote4e tolko mn krav pak i da pote4e tva e normalno she go izpere6 i tva e nerma za kvo da se trevoji6 tolkova
хаха клал малеПървоначално написано от Stopman
![]()
![]()
![]()
по темата:6те переш после сас студена вода,ако потече крув тя самата е ти каже дали да продължиж или не![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Ами тя хубаво ще ти каже ами при нас си беше тъмно и чак после разбрахме че е имало кръвПървоначално написано от bebito0o
![]()
хаха и при нас беше така ,после видяхме....
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Абе ти както го казваш сякаш реки от кръв ще текат... Така ли си го представяш,не е така!При част от момичетата няма кръв,а при тези които има е в малко количество. Е,да! Възможно е да се поизцапа чаршафа,но няма да бъде голям кръвоизлив..
![]()
Зависи от момичето и това дали тя ще иска да продължите.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
имам въпрос:
Ако примерно първия ми път е бил преди 7-8 месеца и сега го направя пак ще има ли кръв? То си е ясно че пак ще боли, но ми е интересно дали пак ще има кръв...?
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
ako pyrviq pyt e minalo uspeshno sega ti garantiram che nqma da ima