.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Guest

Не съм доволна..

na4i o6te ne sym go praila s mom4e i ne byrzam za6toto ne sym namerila podhodq6tiq no tfa nqa zn.zna4i kogato mastrubiram poneje go praq ot 2 godini po4ti vseki den ve4e ne mi e koi znai kfo qko kajete nqkoq taina pls

Град
    Plovdiv
    тайна тайна ама не е тайна, дай по рядко . колкото по-рядко толкова по хубаво
    Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.

Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.

Голям фен
    Ми аз мастурбирам от 10 години и понякога съм имала такива периоди,в които не ми е кой знае колко хубаво,но по принцип ми доставя удоволствие и го правя често Моят съвет към теб е сама да разбереш какво ти доставя удоволствие -та нали затова е мастурбацията,да опознаеш собственото си тяло Или просто не го прави толкова често

Re: Не съм доволна..

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    na4i o6te ne sym go praila s mom4e i ne byrzam za6toto ne sym namerila podhodq6tiq no tfa nqa zn.zna4i kogato mastrubiram poneje go praq ot 2 godini po4ti vseki den ve4e ne mi e koi znai kfo qko kajete nqkoq taina pls
    Мога да ти кажа от личен опит въпреки, че съм момче... Един до два път на седмица Много по-яко ще ти е
    Клик ми (:

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    По-рядко маструбирай
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

щом не ти е кеф,не го прави.

Просто го прави по-рядко!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си