pi6e vi edno mnogo oburkano 16 god.momi4e.. prosto sum tolkova oburkana i za tova pi6a tuk ne sum si i mislela 4e 6te go napravq nqkoga. Istoriqta e 4e imah dulga vruzka s edno mom4e i sled kato vs svur6i si misleh 4e nqma da moga da pogledna drug no predi okolo mesec se zapoznah s edno mom4e kum koeto nqmam 4ustva i trugnahme toi zamina na more i dokato be6e tam izlziah s edin priqtel koito mnogo mi haresva i naistina izpitvam golqmo privli4ane kum nego s tova mom4e izlziame sqka ve4er . dnes o6te ne mi se e obadil i mi e mnogo tujno nervno i gadno korema mi se e svil i si mislq samo za nego ve4er su6to ne moga da spq .. priqtelq mi si doide ot moreto i mi pi6e po skype no az ne mu otgovarqm izlizam izvun liniq su6to taka ne mu vdigam i kato mi zvani naistina ne znam mnogo mi e gadno i znam 4e postupvam mnogo zle trqbva da mu kaja 4e ni6to nqma da se polu4i oba4e ... ne moga i to za6totot si mislq 4e ako ne stanat ne6tata s onova mom4e 6te opitam pak s priqtelq si i tova me ujasqva ne moga da go kaja na nikoi nz kak moje da sum takava .... ;(![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Какво мога да кажа? Логично е, ако не те привлича това, първото момче, да го оставиш. Но ако искаш да се подсигуриш, наистина ще е добре да се свържеш с него, а не да го отбягваш, защото така няма да стане.
Обичай ме!
Обичай ме както аз обичам теб.
Целувай ме както само ти можеш.
Докосвай ме както цветчето докосва водата.
Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
Така ме стопли и ти!
Само това искам...
neybijdai momi4eto taka. A ina4e po temata govori s mom4eto koeto naistina haresva6Първоначално написано от MajeStic
ОХ.....нич не ви разбирам....какви сте такива деца......интересно ми е що аз на ваще години нямах такива проблеми....
Знаеш ли какво ще те посъветвам........Кажи на това момче което се е върнало от морето че не можете да сте заедно защото изпитваш чувства към някой друг,а ако този другия те отблъсне не си и помисляй да се върнеш към старото.....ДЕМЕК ГЛЕДАЙ САМО НАПРЕД!!!!
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
c c c........basi kuchkata det si.........![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Не ми е ясно защо си тръгнала с момче,което дори не харесват,а на това отгоре и се държиш така с него.Зарежи гаджето си,остави го поне с друга да е щаслив,защото с теб не е.
Оу какви са станали груби юзърите тук.Да не ти прави впечатление..просто се правят на велики,защото са пред компютъра.А сега за проблема ти..хмм може би новото момче е само един много добър приятел с когото си свикнала твърде много.Излез един път с гаджето и въобще не мисли за другия и да видим дали няма отново да се влюбиш.Ако не пробвай с новия =)
Признай истината на приятеля си. Той не заслужава да го разиграваш по този начин.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ами кажи на приятелят ти,че нещо не върви или нещо такова.Наистина не е хубаво това което правиш спрямо него...Само не разбрах защо ако не стане с другото момче ще искаш пак да се върнеш при старото си гадже (този от морето...) при положение че не го харесваш?( тва ако скъсате нали...) А колкото до другото момче нз ...
Ако стоиш с това първото момче само за да не си сама и при положение че не изпитваш нищо какъв е смисълът тогава да измъчваш и себе си и него? А никога не можеш да педположиш какво би се случило с другото момче ако не опиташ, така че не се май, а уреди тази бъркотия по-бързо за да има по-малко наранени и засегнати!![]()
Syglasna sym.Veroqtno si trygnala s gajeto si,za da ne si sama,no tova ne e reshenieto.Naprotiv...ako ne izpitvash nqkakvi chuvstva kogato trygvash s nqkoi nqma garanciq 4e shte gi izpitash.Samo naranqvash momcheto.Pone mu vdigni tela i govori s nego.Izlezte,vijte se i mu kaji.Първоначално написано от sasha_90
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
A to po moite iz4isleniq e 1284 poznah li?Първоначално написано от Анонимко
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Знаеш ли колко боли някой да си играе с чуствата ти? Незнаеш, нека един ден осетиш....
♥ ♥ ♥
Първоначално написано от MajeStic
Една трйка ще ти дойде много добре ако питаш мен!
Така или иначе с двамата не може да излизаш, а и щом приятеля си отбягваш... Кажи на момчето, че не се получава и приключи с него! А ако с другия не се получи... си е на твоя отговорност! Никой не е длъжен да ти стои резерва мойто дете!
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Първоначално написано от sasha_90
... но във тебе като рана
ще пари мисълта,че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
животът да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш."
Изпрати го пак на море 2-3 седмици и ако се върне (живот и здраве) вече ще си осмисла всичко![]()
Нямам си никаква представа какво очакваш да прочетеш в отговорите към темата ти! Ти сама каза какво правиш и че не е правилно. Сама каза какво трябва да направиш, кое е правилно. КАКВО ЧАКАШ????![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Тъй,тъй...Първоначално написано от Vikitooo
![]()
Първо се изясни със себе си. След това с приятеля ти, който се е върнал и най - накрая направи това, което самото ти сърце каэва.