Аз съм на 16 той е на 23,виждаме се от време на време в продължение на година и половина някъде.Аз изпитвам силни чувства към него,мисля че и той има нещо към мен но не чак толко силно.Тъпото е че не можем да сме заедно,майка ми и баща ми не разрешават да се виждам с него,понеже бил за тях наркоман,пропаднал тип..Но още нещо ни пречи да го виждам по често,има си гадже от една година някъде,аз още се виждах с него преди да тръгне с нея,даже преди ходеше с друга,и ние пак се виждахме.Доста хора знаят за нас,които могат да кажат на неговата приятелка,но явно той не се притеснява за това.Казвал ми е много пъти че тя го дразни и като го попитам защо не я зареже,отговаря че не е толко лесно както си мисля(тя живее при него),викам кво толко казваш и махай се не искам да сме заедно повече,ама неее..Казва че щяла да се самооубие..Според мен просто не иска да я зареже,но не си признава.Преди няколко дни ми каза,че наще могли да го осъдят ако разберат,аз му казвам че те няма начин да ознаят.Незнам какво да правя,много го обичам,въпреки че не заслужава,но аз нищо не мога да направя.И да разбере гаджето му ние едва ли ще сме заедно,по скоро тя се озлоби към мене и него и кой знае кво да направи.Просто искам да намира повече време за мене.Незнам..чудя се дали да не спра аз да му звъння и като той се сети да звънне да му кажа че няма смисъл просто,само се привързвам към него още и още,ако спрем ,ще ми липсва да ,но дали ще спра да мисля за него с течение на времето ?!?! или няма да мога да издърва и ще продължим както до сегааааааааа..да се крием..