.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Guest

Да му призная ли че го обичам??

iskam da mi dadete mnenie 6oto ve4e 6e poludeq ot 6 godini obi4am edno mom4e(S.) i absolutno vsi4ki go znaqt tova.Predi nqkolko sedmici edin fr mi kaza 4e S. e tragnal s nai-dobrata mi fr(mn qka fr nali|-() i men mi stana mn kofti po celi no6ti samo pla4a i nemoga da spra vsi4ki me savetvat da mu kaja kakvo 4uvtvam,no nqmam smelost vse ne6to me spira,imam 4uvtvoto 4e 6te mi se izsmee v liceto :cry :,pak i negoviqt nai-dobar fr me xaresva,a ne iskam da naranq i nego,no tvarde mn obi4am(S.).Da mu priznaq li 4e go obi4am???plssss daite mi savet

[b]Moderated by a[N]D[i]T[k]a
    7 точка от правилникa!

Разбира се, че трябва да му признаеш Все някога трябва да го направиш, защото после ще се чудиш какво ли е щяло да стане, ако го беше направила. Успех
    Клик ми (:

Цитирай Първоначално написано от MajeStic
    Разбира се, че трябва да му признаеш Все някога трябва да го направиш, защото после ще се чудиш какво ли е щяло да стане, ако го беше направила. Успех

=D> =D> =D> Кажи му го не се бави , достатъчно си закъсняла

Мда... кажи му - и аз съм на това мнение. Пък и нищо не губиш (освен малко достойнство, ако тои не си заслужава и ти се изсмее, но бързо ще ти мине. Помисли си че не те заслужава,ако се отнесе така с теб, след като му разкриеш какво чувсташ... е хайде успех и от мен и бъди по смела.. нали знаеш - има много риба в морето.

Guest
    i kfo kato ti e fr nqa li pravo da trygne s nego mi moje pyk i tq da go haresva i da si kazva6e sy6toto ako toi be6e trygnal s teb

Ама приятелката й не й е казала дали го харесва или пък че ходят.. аз така разбрах поне де, че авторката е научила от друг човек, че най- добрата й фр ходи с момчето, което тя харесва ...

Абе да му каже пък той ако й каже,че си я харесва най-добрата й приятелка да си живеят щастливо...да му каже какво толкова лошо може да стане..най-много да й признае,че й той я обича!

Повече от фен
    Град
    на бюрото пред PC-то в Шумен
    до сега си мълчала и какъв е резултата: ревеш. ми кажи му. какво имаш да губиш въпреки че ще е гадно за приятелката ти и вероятно можеш да я изгубиш като такава. може би по добре е да изчакаш да(ако) се раделят

Мега фен Аватара на koalka
    И моя съвет е да му кажеш, поне да ти олекне, а не да го криеш цели 6 години. Не знам как си могла да издържиш без да си му казала...
    Той явно харесва друга и мисля, че е време да го забравиш.

кажи му разбира се!ако не му кажеш няма ли да те гложди нещо върте и да се чудиш какво ли е щяло да стане...

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Признай му докато е време .
    И аз от първи до шести клас харесвах една съученичка . Доста хора занеха но мен ме беше срам , дори да разговарям с нея . И какво .. преместих се в ново училище , после в още едно иии.. всичко се срути.
    ТАКА ,ЧЕ СЕГА МУ Е ВРЕМЕТО !

Поговори с него и му признай. Няма да загубиш нищо, а и ще разбереш има ли смисъл да продължаваш да подхранваш чувствата. А това за приятелката ти- ако е знаела, че го обичаш толкова много време и ти е истинска приятелка никога не би постъпила така.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си