- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ако сте тъжни, вижте тук...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mn hubavo klip4e br![]()
![]()
![]()
Тфа нещо ми е** майката.......Колкото и да бях весела тфа нещо е направо потресаващо...Защо всички тийнейджъри мислят само за любов и самоубийство?Животът продължава бе!Съвземете се!!!
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
ai stia we![]()
Tova sym go chela kato istoriika i predi i vseki pyt kogato go 4eta iztrypvam i mi idva da zaplacha![]()
![]()
Mnogo e tajno...strashno mnogo!
![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
samo ne razbrah za6to trqbva da go gledame kogato ni e tyjno? ...hmmm moje bi za da ni stane o6te po tyjno !! \/
am taka re6ih 6toto nqma smisyl nqkoi s veselo nastroenie da si go skapvaПървоначално написано от denCEr/no
![]()
Merci mnogo dosia bqh vesel sia kat go izgledah tva si sipah pitie .Drugiq pat zemi pusni nekvi masove samoubiistva 4e edno vidi se ne mi e dostata4no![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
не знаех че го има тожа и на клипче мн гаднууууууууууууууууууууу уу![]()
![]()
![]()
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Първоначално написано от rubi
модерно е...
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
баси гадния клип![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
no edin den ....do6li zombqsali kostenurki i opasli gradinata .....
мн тъжно![]()
no edin den ....do6li zombqsali kostenurki i opasli gradinata .....
ti ni e*ba maikata s toq klipmolq da ne se poftarq.....i bez tfa sum na kosum ot krizata koqto me ochakva
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Първоначално написано от tuka6na
Мдаа..от около 200 години...когато Гьоте написал "Страданията на младия Вертер" за нещастната си любов и всички тийнове тръгнали да се самоубиват по пример на главния герой
но в крайна сметка всички тийнове мислят за любовта, защото е нещо ново и предизвикателно, а пък тази възраст е една от най-неустойчивите...
Клипчето е наистина хубаво...но е супер и отвратително тъжно... ;[ наистина ми стана кофти... :[
песничката също е хубава...
хъхъ..
Mного дубаво и много тъжноА колкото до песента е номер 1! RUE DU SOLEIL - In My Heart
лири4но, тъжно, ..но не ме грабна 6тото го гледах на МUTE .. така и не 4ух песента, мелодията ??а това си е сигурно едно 90% от емоционалния заряд![]()
qko e kefi me
Не ме прави тъжен, от както минаха мн неща е много рядко да съм тъжен, а когато трябвя да съм тъжен само се замислям.
Дали тези "мн неща" не са те направили безчусвтен?Първоначално написано от Анонимко
Клип-чето е наистина потресаващо...ехх тая Америка, колко вече раздели![]()
♥ ♥ ♥