.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Vikitooo
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Не ме прави тъжен, от както минаха мн неща е много рядко да съм тъжен, а когато трябвя да съм тъжен само се замислям.
    Дали тези "мн неща" не са те направили безчусвтен?

Клип-чето е наистина потресаващо...ехх тая Америка, колко вече раздели
    Като се замисля... може би...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Vikitooo
    Не ме прави тъжен, от както минаха мн неща е много рядко да съм тъжен, а когато трябвя да съм тъжен само се замислям.
    Дали тези "мн неща" не са те направили безчусвтен?

Клип-чето е наистина потресаващо...ехх тая Америка, колко вече раздели
    Като се замисля... може би...
    da i az mislq taka

трябваше да кръстиш темата "ако сте тъжни влезте тук за да станете още по тъжни" .. не е хубаво когато сте разтроени да гледате такива неща... горе тикфата и така та.. иначе клипчето е яко аз оттдавна съм го гледала и коментарче даже пуснах

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    кофти тръпка само тва ще кажа...тряяло е да се случи и е станало а за потърпефшите сорка

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    аз съм чела тая история ама ся гледах и клипчето...еми хубаво е,но и тъжничко
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    ... "мъничка" Нямам коментар, и без това си бях сед, сега вече деня ми е пълен сдух...

Цитирай Първоначално написано от rubi
    Тфа нещо ми е** майката.......Колкото и да бях весела тфа нещо е направо потресаващо...Защо всички тийнейджъри мислят само за любов и самоубийство?Животът продължава бе!Съвземете се!!!
    ДА ти кажа,и аз ся мислих да се натъжа до ацки много,но без мене няма да има веселба,нали.
    Call it dumb call it luck call it love or whatever you call it but
    Everywhere I go I keep her picture in my GSM like here

Новата мода на младото поколение...>>>ЕЕмо..емовски истории.Мразя слаби хора.тъпо клипче...
    Bring the violence

Guest
    Цитирай Първоначално написано от meaning
    Новата мода на младото поколение...>>>ЕЕмо..емовски истории.Мразя слаби хора.тъпо клипче...
    pyrvo ne sym emo-mrazq emota prosto ne namerih drugi tyjni kartinki.i vtoro napravih go 6toto istoriqta e mn tyjna ma kakto i da e seki si ima pravo da mu haresva ili ne

И аз мразя емо , ама в случая ти си тапака !

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    ... песента е тъпа, картинките са до болка познати,историята ако беше разказана по-подробно щеше да е добра, натъжи ме но за кратко

Guest
    pyrvo ne sym emo-mrazq emota prosto ne namerih drugi tyjni kartinki.i vtoro napravih go 6toto istoriqta e mn tyjna ma kakto i da e seki si ima pravo da mu haresva ili ne
    towa bqh az

Град
    Rivendel, Middle Earth
    za6to pi6e ako ste tajni vijte tuk
    biah tajna sega sam o6te po-tajna

много е гадно това клипче, в смисъл такъв съвсем разтройващ е....

Kogato krusti6 ne6to taka...horata o4akvat ne6to veselo za da si opravqt nastroenieto.....Kak bi se otrazilo takova ne6to na naistina depresiran 4ovek....iska6 da ni ubie6 li???
    If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....

Guest
    Цитирай Първоначално написано от jane_17
    Kogato krusti6 ne6to taka...horata o4akvat ne6to veselo za da si opravqt nastroenieto.....Kak bi se otrazilo takova ne6to na naistina depresiran 4ovek....iska6 da ni ubie6 li???
    da naistina mn e tajno

Цитирай Първоначално написано от Shadow_Walker
    Цитирай Първоначално написано от tuka6na
    Цитирай Първоначално написано от rubi
    ...Защо всички тийнейджъри мислят само за любов и самоубийство?
    модерно е...

Мдаа..от около 200 години...когато Гьоте написал "Страданията на младия Вертер" за нещастната си любов и всички тийнове тръгнали да се самоубиват по пример на главния герой
    но в крайна сметка всички тийнове мислят за любовта, защото е нещо ново и предизвикателно, а пък тази възраст е една от най-неустойчивите...

Клипчето е наистина хубаво...но е супер и отвратително тъжно... ;[ наистина ми стана кофти... :[
    песничката също е хубава...
    да.....

Неподходящ размер на снимка в подпис!

Guest
    o4akvah 4e 6te e neshtu razveselqvashto a to mn e tyjno ne pojelavam na nikoi takava sydba

sladkish_14
    Guest

Етооооо това ще ви развесели повече http://vbox7.com/play:0579133a

...само да зема ножа...за вените нали....

---
    Абе лоши неща стават,кофти е живота....ама що треа се сдухваме по форумите....
    Ооо.о
    Още повече-тва не е истинска история...

Guest
    aaaa nenene sry am tiq sulzlivi istorii sa ujasni.kat po4nat da mi civrqt nekfi macki ot klasa ama toi me ostai ne i mi ide da i 6ibna 1 6amar pone da znam za kfo pla4e..........

Цитирай Първоначално написано от denCEr/no
    samo ne razbrah za6to trqbva da go gledame kogato ni e tyjno? ...hmmm moje bi za da ni stane o6te po tyjno !! \/
    ДА !! ХАХАХАХАХААХХАХАХАХАХАА !!

"тогава се обърнах и ти казах "сбогом" обърнах се и откъснах едно листо от дървото и започнах да го гриза. "
    А сега вече започна да ядеш дървета ???

А защо на мен пък ми нее хич тъжно ?
    Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях

Цитирай Първоначално написано от Madness
    Още повече-тва не е истинска история...
    Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях

ghaxghaxgaxgaxghaxghxaghxaghghaxhgaxghaxghxahgaxgh axghxahgaxhgaxhgaxhgaxhghaxghgaxhgxahgaxax ебаси смеха тфа в края особено става мноо долнопробно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си