- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ако сте тъжни, вижте тук...
Като се замисля... може би...Първоначално написано от Vikitooo
da i az mislq takaПървоначално написано от Анонимко
трябваше да кръстиш темата "ако сте тъжни влезте тук за да станете още по тъжни".. не е хубаво когато сте разтроени да гледате такива неща... горе тикфата и така
та.. иначе клипчето е яко аз оттдавна съм го гледала и коментарче даже пуснах
![]()
кофти тръпка само тва ще кажа...тряяло е да се случи и е станало а за потърпефшите сорка
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
аз съм чела тая история ама ся гледах и клипчето...еми хубаво е,но и тъжничко![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
... "мъничка"Нямам коментар, и без това си бях сед, сега вече деня ми е пълен сдух...
ДА ти кажа,и аз ся мислих да се натъжа до ацки много,но без мене няма да има веселба,нали.Първоначално написано от rubi
![]()
Call it dumb call it luck call it love or whatever you call it but
Everywhere I go I keep her picture in my GSM like here
Новата мода на младото поколение...>>>ЕЕмо..емовски истории.Мразя слаби хора.тъпо клипче...
Bring the violence
pyrvo ne sym emo-mrazq emota prosto ne namerih drugi tyjni kartinki.i vtoro napravih go 6toto istoriqta e mn tyjna ma kakto i da e seki si ima pravo da mu haresva ili neПървоначално написано от meaning
Първоначално написано от meaning
И аз мразя емо , ама в случая ти си тапака !
... песента е тъпа, картинките са до болка познати,историята ако беше разказана по-подробно щеше да е добра, натъжи ме но за кратко![]()
towa bqh azПървоначално написано от Анонимко
za6to pi6e ako ste tajni vijte tuk
biah tajna sega sam o6te po-tajna![]()
много е гадно това клипче, в смисъл такъв съвсем разтройващ е....
Kogato krusti6 ne6to taka...horata o4akvat ne6to veselo za da si opravqt nastroenieto.....Kak bi se otrazilo takova ne6to na naistina depresiran 4ovek....iska6 da ni ubie6 li???![]()
![]()
![]()
![]()
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
da naistina mn e tajnoПървоначално написано от jane_17
![]()
Първоначално написано от Shadow_Walker
да.....
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
o4akvah 4e 6te e neshtu razveselqvashto a tomn e tyjno ne pojelavam na nikoi takava sydba
![]()
Етооооо това ще ви развесели повече![]()
http://vbox7.com/play:0579133a
...само да зема ножа...за вените нали....
---
Абе лоши неща стават,кофти е живота....ама що треа се сдухваме по форумите....
Ооо.о
Още повече-тва не е истинска история...
aaaa nenene sry am tiq sulzlivi istorii sa ujasni.kat po4nat da mi civrqt nekfi macki ot klasa ama toi me ostai ne i mi ide da i 6ibna 1 6amar pone da znam za kfo pla4e..........![]()
![]()
![]()
ДАПървоначално написано от denCEr/no
!! ХАХАХАХАХААХХАХАХАХАХАА !!
"тогава се обърнах и ти казах "сбогом" обърнах се и откъснах едно листо от дървото и започнах да го гриза. "
А сега вече започна да ядеш дървета ???
А защо на мен пък ми нее хич тъжно ?
Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях
Първоначално написано от Madness
![]()
![]()
![]()
![]()
Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях
ghaxghaxgaxgaxghaxghxaghxaghghaxhgaxghaxghxahgaxgh axghxahgaxhgaxhgaxhgaxhghaxghgaxhgxahgaxax ебаси смеха тфа в края особено става мноо долнопробно