.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 54 от общо 54
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от rubi
    Тфа нещо ми е** майката.......Колкото и да бях весела тфа нещо е направо потресаващо...Защо всички тийнейджъри мислят само за любов и самоубийство?Животът продължава бе!Съвземете се!!!
    Забелязал/а ли си, че 99% от женските в Скайп-а, подписите им само за тва става въпрос, колко са тъжни, че поредния мухльо ги е зарязал, колко големи кучки са и дъръ-бъръ....света отива на майната си..

доста клипове за любов съм гледала, но този май си остава най-въздействащият.
    SMILE FOR ME NOW

Град
    (: Русе :)
    охххх такива истории колкото и тъжни да ти се струват в първия момент са супер БАНАЛНИ вече на къде отива света ако 15-16-17 годишни мислят за самоубииства .... абе я се освестете ... живота е пред вас ... ще има още толкова много моменти на разбиващо щастие и разгромяваща тъга ... има толкова много време ..... светът е наш ...
    So free

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Hе ме трогна много много. Можеше и по-добре и по-подробно да се реализира. Като че ли повечето снимки ми развалиха сантименталните моменти.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си