- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бившия или стар с1ученик които е хлътнал по мен??
Zdraveite na vsi4ki teens!Iskam da vi pitam ako imate situaciq kato tazi kak bihte reagirali:Az sym momi4e na 19 v momenta fevruari i mart bah s poslednoto si gadje ot togava o6te go obi4am makar 4e az go zarqzah...v momenta edin biv6 sau4enik me svalq dosta vidimo pred vsi4ki .. i nastooqtelno si dokazva 4uvstvata bqhme ot 2-ri do 7-mi klas s nego zaedno posle zaminah da u4a v drug grad ..5godini po-kysno demek minalata sedmica se vidqhme i toi hlutna.Ne go krie6e ima6e koncertite tezi na Slavi i toi dodie v Vraca zaradi men i uj po pretext za koncerta ..kakvo da napravq kato imam mn silni 4uvstva kum biv6iq mi,a mi stava gadno i kato go gledam?Biv6iq i az sega sme v razli4ni gradove klikame si no mislq 4e e nevuzmojno da sme zaedno osven ako ne se uztanovim v edin grad .. toi mi go napomnq dosta tova i tvyrdi 4e dori da ima malko vreme deto moje da sme zaedno s novoto mom4e -tova za nego bil bilo idealnoto v jivota mu .. predi koncerta .. vse i si prizna absoliytno vs 4uvstva sledovatelno 4aka6e i az da otvyrna oba4e neuspqh .. oburkana sym iskam da znam va6eto mnenie po vyprosa ?Blagodarq vi za vnimanieto i 4eteneto na temata ...
[b]Moderated by a[N]D[i]T[k]a
7 точка от правилника!
Да ти кажа и аз имам един подобен проблем.Зарязах бившата заради друго момиче което много си обичам, но е от друг град и аз ходя там когато мога.Та бившата ми приятелка все още си има чувства към мене и ми го казва че още ме обичала и искала да бъде с мен, но аз не искам да тръгна с нея защото ако отново тръгна с нея един вид ще е само докато успея да се преместя при тва момиче заради което я зарязах и ще е супер голямо използване и после не ми се ще да мисля колко гадно ще и е...
Та конкретно по твоя случей..ако обичаш бившия си и искаш да си отново с него направи всичко възможно отново да сте заедно ако той отново иска да е с теб.Иначе няма смисъл да тръгваш с това момче, което сега е забило по тебе,защото той си има чувства и квито и да ти ги говори като го зарежеш по-късно ще му е тъпо.Ама има и друг вариянт ако на тоя му е само за ебането и не му пука след като го зарежеш ..Но внимавай ако бившия ти има още чувства към тебе да не ги потъпче понеже да види че си го забравила или нещо такова и колкото и да го обичаш да нямате възможноста отново да сте заедно
Лапаш пръста ми съвеста ми се пробужда,никоя друга като теб не ме възбужда...
Усещаш ли ме бейби нямаше ме дълго тук, още аз ли съм бейби този в твоя ум, може ли да го направим когато всички спят, аз и ти в чершафите за последен път
Зависи..ако имаш чувства към новия - грабвай го!Но ако се колебаеш и само за бившия мислиш...може би ти трябва малко време,за да го забравиш.Но не тръгвай със стария съученик само за бройката,защото ще ти стане още по-гадно.Все пак сега започва истинският ти живот,не си вече дете и скоро няма и да си и тиинейджър.Затова спри и помисли за чувствата,които изпитваш към двамата,но не прави и нищо лудо,защото от това може да зависи целият ти живот =)
Vicky+Ricky =)
imeno 4e az nemoga da izpitvam drugo osven priqtelstvo kym biv6iq si sy4enik a toi naistina ima 4uvstva ...znam kak se durji mom4e koeto e hlutnalo do nz kyde ... ot tezi e .I kakto kazvate obi4am si o6te biv6iq iskam si go i nz dali bi stanalo ne6to no se kolebaeh da trugna s novoto mom4e bez da imam 4ustva kum nego koeto e glupavo no znam 4e bi se radval .. da se vidi s men pone za sedmica koeto ne zna4i 4e 6te e samo za sex-a 6toto znae 4e nqma da mine .. eto tova e 4e nezikam da go luja a neiskam i da go gledam taka ..
Тогава и дума да не става да тръгваш с него...потърси начин сега ваканцията да се видите с бившия...ако и той има чувства към теб да знаете,че още сте си заедно и да се виждаде от време на време...пък ако срешнеш друг,който обичаш по-силно ще тръгнеш с него. =)
Vicky + Ricky =)
Blagodarq ne bqh sigurna :} no ve4e sym .. po-dobre fr otkolkoto nikakvi pri tolko godini zaedno ... :P bye bye
Радвам се,че съм ти помогнал чао чао и дано всичко се нареди =) после можеш да напишеш какво е станало
Послушай Сърцето си то никога не греши
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
От личен опит знам,че не бива да тръгваш с 1 а да обичаш друг.Това ще те посъветвам и теб.
е след като си сигурна не виждам смисъл темата да бъде продължаванаПървоначално написано от sweet_mimss
![]()