.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Как да постъпя

Здравейте , искам да ви разкажа моято история и ако мойе д ами дадете съвет..Начи с едно момче ходихме девет месеца отначало всичко беше прекрасно голяма любов голямо нещо , но изведнъж той започна работа не се виждахме толкова често започнаха караниците и недоверието един към друг.. Пазбрах че той се отчужди от мен и накрая преди да заниме за испания ми каза че късаме..Аз не можах да го понеса..Каза че като се жърне мови и да поговорим и да сме заедно..Аз му повярвах когато ми пишеше от Испания аз му казвах че го обичам и че му пращах целувки но тои само се усмихваше..После му казах да ми каже истината и дали наистена смята да се съуберем и тои ми отг. че не иска да сме заедно като гаджете а само приятели после срещтнах едно момче симпатично иска да сме заедно и аз таман да се съглася и бижшия ми ми каза че е размислил и че все още ме обича и че иска да сме заедно аз мн го обичам и искам да съм снего но не искам да нараня и другото момче ..
    Какво да правя кажете ми
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Bydi s tozi,s koito iskash!Prosto poslushai syrceto si.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Guest
    Как така се размисля и решава, че те обича. Или те обича или не, няма днес - да, утре - не. Той знаеше ли, че има друг "мъж на хоризонта" като ти каза, че те обича?

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Сега се забавлявай с ,, новото момче " , а като се върне бившото ти гадже отиди при него .
    П.П. К'вот искаш прави !

Той е в Испания,а онзи симпатичния е в БГ ами залъгвай бившия че си с него и си пишете,но си бъде със сладкия в България =)

Мега фен Аватара на koalka
    Не позволявай на бившия да те разиграва, както си иска.Забрави го!Не стига, че той е искал да скъсате, а сега...какво прави?За какво сте скъсали, каква е причината, липса на чувства ли?Много малко време е минало, за да сте осъзнали грешките, които сте правили един към друг, за да няма повече издънки.
    Бъди с новото момче, но моя съвет е да бъдеш с него, ако наистина го харесваш, а не, за да забравиш бившия.Не мисли само за себе си в тази ситуация.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Струва ми се че твоя бивш си играе с теб..

От личен опит ти казвам - не се връщай при бившия.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

mi biv6iq mi se stryva nere6itelen dokato se varne moje pak da razmisli zatva kaji my 4e si ostavate samo priqteli i badi s toq sladkiq ot bg.biv6iq ne si zaslujava...yspeh

Много ви благодаря за съветите бяха ми от полза
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

И аз да си кажа, не се връщай при бившия. Няма смисъл да си с човек, който не знае какво иска и само те разиграва.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

po temata mislq che bivshiq ne ti trqbva....
    no men ako pitash pravi si kfoto iskash i ne se pritesnqvai che moje da precakash nqkoi nego ili drugiq....jivota e jestok s nas....nqma zashto ti da si dobra...pravish taka che da ti e kef na teb drugite da se spasqvat....
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си