- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Пъшкате ли
гаджето ми наскоро ме пита защо не пъшкам по време на секс,а пък аз никога не съм пъшкала не ми е идвало отвътре просто,а тои ми вика че всички момичета кат им стане хубаво пъшкат.Вие пъшкате ли и задължително ли е?може би ме е малко срам да пъшкам,знам ли,вие как мислите по въпроса?
ами вчера правих секс и пъшках мн,а и при буркане с пръсти пъшкам адски много даже вчера виках без майтап![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
spoko i az bqx taka otna4alo, a sega ne moga da se spra da pa6kam. spokoino s vremeto se otpuska6![]()
падат керемидите, братче..![]()
Собственост на Canis_Dirus
emi pu6kai si ko tolkova.daje taka pove4e vazbujda6 mom4etata
Пъшкат момичетата пъшкатМен това пък ме възбужда допълнително
![]()
![]()
Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.
Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.
pa6kam ta me 4yva v celiq kvartal s vremeto sha se otpysne6
Не, не е задължително.Това не означава, че ти е по-малко приятно от тези, които пъшкат.Нали трябва, както ти харесва, така да правиш?Няма определен стандарт, както гаджето ти твърди.Аз пъшкам.
Da dori leko izstenvam ...
"....15 души в ковчега на мъртвеца....йо-хо-хо..."
Am, и аз пъшкам. Доста съм гласовита. Наскоро с мъжа ми си спретнахме секс маратон в 2 през ноща. На другия ден (бяхме в общежитието му) 2 етажа по-надолу коментираха, че звучало сякаш някои ме коли.
Той ми казваше да ми запуши устата с нещо... а аз "не, та не, нека не прекъсваме сега". Нейсе.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
ne e sramno da pa6ka6 ne si go i pomislqi daje,tova e edin ot znacite po koito majete razbirat 4e ti e hubavo no pak 6tom ne ti idva ot vatre nqma kvo da se nasilva6
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Еми и аз в началото не пъшках...Някак си не ми идваше отвътре..
Да си призная честно....Един-два пъти се разпъшках нарочно...
Малко симулиране...И аз не знам що
Сега си пъшкам...да...с времето....поотпуснах се...а и секса взе да става все по-добър и по-добър....
Обаче по-често го дера...Някак си....сдържам пъшкането и вместо тфа го дера...е не много ама има ве
Веднъж го бях надрала бая брутално...ама той се израдва...че ми е доставил голямо удоволствие
![]()
![]()
![]()
Да, правя го, защото ми е приятно. Това, че ти не го правиш обаче не означава, че има някакъв проблем в теб. Не означава, че не ти е приятно.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
не знам, според мен пъшкането си върви с удоволствието, но ако ти е хубаво, а не ти идва да пъшкаш, по-добре не се насилвай. Приятелят ти доста е обобщил нещата като е казал, че всички го правят, все пак ти не го правиш, нали![]()
SMILE FOR ME NOW
am i az pravq hubav sex ama ne pu6kam di6am tejko ama nikoga ne sam vikala i cikala i pak sam adski udovletvorena![]()
men mnoo me vazpujda kat mi pushka gajeto ama ne pushkaite mnoo mnoo shoto nema da vi ostane glas za drugiq pat :P
Аз лично пъшкам .... винаги си ми е идвало от вътре, но имам познати които примерно не го правят по една или друга причина ... това не е нещо което се учи или възприема .... или ти идва отвътре или не ти ... вече има го вариянта, в който от притеснение по една или друга причина си притискаш емоцията ... пъшкането е само положителна емоция особено за момчетата ... когато пъшкаш по принцип спомагаш малко или много за оргазма на партньора си, така че притеснението е глупаво нещо в този случайОтпусни се и ако ти е хубаво ще се чуеш как пъшкаш :P
And I don`t want to but I will if I`ve got to ...
Не се и съмнявамПървоначално написано от Milena_Pld
![]()
пъшкам,стена,кво ли не.
Готино е .
Пък и му харесва сякаш.
ама не е задължително,разбира се.
![]()
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
За заделжително не ..но няма лошо..Аз лично рядко пъшкам но тя си пъшкаАма много се възбуждам като тя пъшка...
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU