- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Пъшкате ли
абе и вие да качите до 16-тия етаж без асансьор едно нощно шакфче, и вие ще пъшкате
аз лично не издавам звуци, защото яко напъвам да държа балона надут - я съм изпуснал въздуха през устата, а е паднал малкия войник![]()
както дойде...Първоначално написано от Анонимко
![]()
някой път наро4но съм преигравала и запо4ваме да се смеем, но гледах да не става мн 4есто, 4е го 'разсейвам'![]()
но пък като се отпуснеш и спреш да мислиш 'ама той к'во ще си помисли, ама да не преигравам, ама дали не пъшкам като хората' (т'ва 3тото една приятелка като ми каза, 4е си го е мислила...)
пък и то к'во пъшкане... няк'во по-у4естено дишане... и от време на време изскимтяваш![]()
абе, не е толкова примитивно, колкото го обяснявам, но идеята ми е, 4е няма абсолютно нищо срамно в т'ва...
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
И мен също..много обичам да ме дерат по гърбаПървоначално написано от hforce
![]()
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
Ооо ДА и аз сам така стенание пъшкане се тая ...е се пак в границите на нормалното \Първоначално написано от bebito0o
/
![]()
ЛоШа СъМ МаДамА,прИ Мен МъЖеТе Са НаД ДваМа,ОбИчаМ дА сЪа ЗаРибЯваМ, нА НиКоЙ Не ПрОщАвАм! кУпОнДжИйСка мИ е ДуШаТа, лУдА Ми е ГлаВТа
пъшкам разбира се .... като латерна съм по - някога![]()
![]()
![]()
![]()
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
Това ги възбужда повече .... и мен ме беше срам ,но повечето пъти просто ми идва от вътре ...