- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам да споделя, че го обичам.
Сори знам , че не ви се четат истории но исках да кажа нещо .... Знам , че бившото ми гадже влиза тук като гостс него бяхме 3 години 6 месеца и 12 дена познавам то , както познавам себе си ... Макар , че не ходим аз му казвам всичко , както и той на мен ... Имаме си доверие за всичко! нашите фр се шегуват и ни казват , че сме като семейство. Мн неща сме приживяли и сега се замислих покрай моите забежки и налудначиви флиртове и искам да му кажа - Знам , че ще го прочетеш ... може да не съм ти го казвала но Хубаво е , че те има ... Обичам те безгранично
![]()
Всичко мое е и твое
Винаги ще ти помагам независимо , с кой съм и къде съм ... Частичка от теб все още в мен ... Може да не съм ти го казвала но ти си ми слабост и гордост .. ти си всичко
Благодаря ти за това , което правиш наистина означаваш много в моя живот {}{}{}
Moderated by koalka
т.7 от Правилника!
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
знам ни ми дойде сега отвътре да му го кажаПървоначално написано от sasha_90
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
Защо не сте заедно, след като го обичаш?Той има ли чувства?
Кажи му го на живо. деца...![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Do svi4ki grandomani v temata:PRATI MU KARTI4KA
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Първоначално написано от koalka
еми не сме заедно защотов един момент се оплашихме , че това между нас ще се загуби защото имахме скандал за това защо той не чисти и решихме той да пробва с друга аз с друг той да всеки ден макар че и той си има гадже ас си имах всяка вечер без целувка, без лека нощ и без да си кажеме Обичам те не заспиваме всичките ми гаджета знаят за него и аз държа да знаят както и от негова страна знам , че и всичките му мацки знаят , коя съм и какво сме един за другПървоначално написано от `Death`Whore``
а на живо немога да му го кажа аз тръгвам да му го кажа нали той слага на пръст на устата и ми казва - Недей бебе знам не ми го казвай ще ни стане мъчно
Като искаш да му кажеш,че го обичаш не е ли по лесно да му се обадиш?
Добре, де, нали сте приятели...а и ти му го каза вече
И бтв...заради каква глупост сте се разделили?
Възможно ли е да бъде по-красиво?
заради това , че не чисти а ми беше обещалПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
![]()
Пак не е мисля, че е основателна причина, особено, ако изпитвате такава любов.За едното чистене...Хората заради изневери не се разделят, камо ли това.Давам пример.
еми то стана предишния ден не се скарахме ама се дразнехме и на следващия ден мен като ми кипна , че той ми обеща а не го направи .....
шъттттттттт тихо тихо , че ще зяеПървоначално написано от MajeStic
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
6tttt ne bogohulstvaiПървоначално написано от LO6IQ
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
И сте се разделили заради такава глупост?
Как може да си го причинявате щом се обичате толкова много? Има ли смисъл да убиете такава любов и да загубите нещо толкова ценно?
Ако съм на твое място бих му признала това очи в очи и бих поискала отново да се съберем. Не го губи, защото един ден ще съжаляваш.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!