- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо не ме взимат на сериозно?
Mnogo stranno stava vseki put,che s koeto i momche da se zapoznaq pochti vinagi ne me vzema na seriozno.I da vi popitam kakvo vi kara da si mislite 4e nqkoe momi4e ne e seriozno?
В какъв аспект не те вземат насериозно? Не те вземат за сериозен човек, не те вземат за интелигентна, не те вземат за жена, искаща сериозна връзка?
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Как така"не ме вземат на сериозно".Може би е заради начина по който се държиш.
V simsul mislqt me za tupa li deaznam za neseriozna i kurva puk to ne e taka!
Между тъпа, несериозна и курва има огромна разлика. Може би просто не всеки те харесва?
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Тъпата физиономия и многото пресилено хилене. Честото джвакане с уста като мисли също. Просто ми създават такова усещане.
ako ti kaja 4e i az ne te zemam na seriozno 6e pusne6 li nova temaПървоначално написано от Анонимко
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Най-добрата ми приятелка точно така не я приемат никъде и аз питам хората,защото не я харесват и момчетата обикновено отговарят:"Мнг говори" или "Лигава е"
хората стават все по- зли... Това от което се нуждаеш е някой, който ще те приеме такава каквато си... Пиши ми на скайпа- typshopПървоначално написано от Анонимко
Можеби не си попаднала на точното момче..
♥ ♥ ♥
Първоначално написано от w0sh
ako vsqka vtora duma ti e shega kakshte te zemat na seriozno...![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Вероятно те определят като несериозен човек заради поведението ти!Но пък човек не може винаги да се държи сериозно,трябва и по малко да разпуска!Не се притеснявай и не се самообвинявай заради другите и не се съобразявай с техните критерии,бъди себе си!Не е необходимо да се променяш,за да се харесаш на някого,защото по този начин изневеряваш на собствените си принципи!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
явно ти самата си несериозна...
нямам повод да сънувам....
Зависи от държанието ти.![]()
Everything happens for a reason..
Промени си държането
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-