- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Каква боя за коса ми препоръчвате?
Реших да си боядисам косата руса,щото беше ми омръзнал един и същи цвят.Взех си "Garnier",но изобщо не съм доволна,защото не покрива както трябва.Вие каква марка боя ми препоръчвате?
![]()
а ако ми кажете откъде мога да си намеря зелена боя ще съм ви благодарна![]()
алелуя.
Първоначално написано от i'm so excited!
po princip v magazinite ima az sym ot Belene i sym vijdala zelena boq nai malko v tri magazina !!!!
a kolkoto do boqta NE se pravi rusa be4e NE E NA MOGA otdavna otmina napravi se 4ervena oranceja sinq ako 6te6 no ne i rusa a i 4erna nedei 6toto e mn gadna !!!
mm spored men garnier sa mn dobri,ama ina4e probvai palette
take all your faithlessness with you,just give me myself back and don't stay!!!!!!!!!!!
Дете, от първия път никоя боя няма да ти покрие косата като хората.
za6to rusoto da ne e na moda-to4no to vinagi e bilo i 6te bade!!!! na loreal rusotto bilo hubavo az e boqdisvam s niakva Evo daje ne sam i vijdala opakovkata 6toto friziorkata me prai i e mn qko rusoto!
ps:boqdisvaite se s kakvo cviat vi otiva i vi haresva ane s tova koeto e na moda!
Бих те посъветвала да идеш на фризьор да те боядиса тя. Вярно ще си платиш, но ще те боядиса качествено, а и ще видиш как става работата. Мисля и ще тия бои по фризьорските салони са добри и можеш да си вземеш от там.
Майка ми прави така и се боядисва с някаква безамонячна и е много доволна от нея.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Izrusqwa se sys supra i bezamonqchni izrusiteli!Izrusqwa se nqkolko pyti , za da stane hubawo!
еми нямаше зелено.
сега пак трябва съм с розова.....![]()
алелуя.
ti malko akyl v taq glava imash li za da kajesh che sa izrusqva sas supra nqkolko puti .. .a izrusi sa sas supra nqkolko puti i da vidim kosa she ti ostane li?Първоначално написано от nikitooo
т. 2, 9
Какъв е естственият цвят на косата ти? За да те хване русото трябва да е много светла иначе - обезцветяване. Дори и боя за 50лв да си купиш пак няма да стасне. А по въпроса - няма значения от боята всичко е до коса. Има хора, чиито коси са податливи на обработка и други, чиито коси се борят за независимост и не търпят никакви химикали. Боядисвала съм се с най-различни бои(всъщност като се замисля досега не съм повтаряла марката). Ще говоря по цени - от 3лв за кутия до 25. Има ли разлика? Не, всичко пада след 2-3 седмици. Така че, гледай просто цвета да те кефи .
ne e vqrno. revlona mi stoi ve4e godina, i cveta ne e mr1dnal. to4no rusoto.Първоначално написано от Labelle
Първоначално написано от nikitooo
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Имам въпрос-ако се боядисаш руса и след това решиш да се направиш черна,черното ще успее ли да покрие русия цвят или трябва преди това да се направиш кестенява?![]()
Няма да го покрие в никакъв случай.
Тогава как да се направя черна,като преди това съм се боядисвала руса?Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
![]()
![]()
Щом не ти покрива добре косата по-добре отиди на фризьор като за начало...после си я поддържай сама,но ако искаш добър резултат-фризьора е решението!!!
za poreden put se obejdavam 4e v tozi forum ima mnogo neprosveteni hora...ako kosata ti e kestenqva prosto nqma kak da q napravi6 samo s boq rusa,puk da ne govorim ako e o6te po-tumna.Trqbva da se obezcveti s blundor(toi maha estestveniq cvqt na kosata i q pravi leko jultenikava),sled tova boqta,koqto ti preporu4vam da e bezamonq4na i taka...no tezi proceduri samo pri frizior,za6toto ne znae6koe v kolko voda da go raztvori6 i v nai-dobriq slu4ai 6te ti okape kosata,a v nai-loriq vob6te nqma da porasne pove4e....taka 4e begai pri frizior...a sega dr vuprosi-kak da stane6 ot rusa 4erna li-ami prosto otiva6 na frizior kazva6 kvo iska6 tq ti maje boqta,koqto e kato korenite ti,za da se izravni-mnogo hubavo si pokriva i taka...posle sled 2-3 meseca otiva6 pak za6toto boqta se otmiva i taka dokato kosata ti ne porasne izcqlo....uspeh
Po-dobre da te mrazqt za tova,koeto si,otkolkoto da te obi4at za tova,koeto ne si...
Пробвай "Beauty" , аз съм доволна.Пък и съдържа по малко количество амоняк и не съсипва толкова косата:)
Ще се боядисаш няколко пъти. И трябва да е редовно, защото ще излиза русото отдолу.Първоначално написано от Анонимко
моля ви за помощ! Някой може ли да ми каже от къде в София да си намера розова или зелена боя за коса ?
Честно казано,не ти препоръчвам никаква боя...
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
мен лично от русо без проблеми директно на черно..но сега от черното до русото.. егати мъките и измислените цветове които ставам,но се приближавам до хубавото русичкоПървоначално написано от `Death`Whore`
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.