.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    А бе ти си влюбена в него и от гордост не си го показваш, пича също го вижда, обаче като му се дръпнеш, защото имаш достойнство ... и накрая си седиш само с него и си мислиш, че той ти е виновен, земи и се стегни, а щом го мислиш толкова много определено си влюбена, 'щото аз ако ти направя тоя номер ще ме забравиш след пет минути.
    ->~<-

мразя такива момчета-курви. заслужава някой да му счупи носа
    това е моята идея към теб, тъпо същество позволяващо да се гаврят с него!

pf i az imam edin fr koito se d1rji po s16tiq otvratitelen na4in.kazva6e 4e mi bil nai dobriq priqtel .da da ama drug p1t .d1rji se s16to tolkova otvratitelno i podlo 4e prosto dumi nqmam i prod1ljava i sega 6te ti kaja kak1v e na4in-ignorira6 go i prod1ljava6 napred
    Big GirLS Don't Cry BuT I dO!!!!

pf i az imam edin fr koito se d1rji po s16tiq otvratitelen na4in.kazva6e 4e mi bil nai dobriq priqtel .da da ama drug p1t .d1rji se s16to tolkova otvratitelno i podlo 4e prosto dumi nqmam i prod1ljava.s16tite nomera gi pravi kazvam az ne6to i toi vzeme 4e mi se razvika kvi gi govorq i nz si kvo posle hem vijda 4e mi e super gadno i to ne zaradi nqkoi drug a to4no zaradi nego i doide pri men i vse edno ni6to ne e stanalo no da ne se otklonqvam =)na4ina e samo edin-ignorira6 go i prod1ljava6 napred
    Big GirLS Don't Cry BuT I dO!!!!

Простете ми мацки, защо да е курва, колко от вас са имали подобни изживявания, за да могат да знаят какво означава то???!
    Колко от вас са с първият, който някога са имали? Колко от вас са го правили с първият който са имали и още са с него? Живота продължава, това, че човека от среща, не вижда, това което ВАС ви се иска си е ваш проблем, малко или много егоистичен, целящ да провокира пълното обсебване на човека който сте харесали, айде стига обиди, рано или късно повечето от нас минават през такъв период, някой съзнателно, други не.

Поздрави
    ->~<-

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    О, боже как може човек да расъждава толкова детски. По мое мнение най-добре е да се самоубиеш да напишеше бележка,че е заради него така хем ще му тежи, хем на тебе няма да ти пука, хем средната умствена зрялост на българското население ще се вдигне.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Ей Сатър, опитваш се да мислиш ли? Не ти се отдава!

Курвата било мъжка или женска не държи на хората. Всеки човек има достойнство, и то трябва да се уважава. В случая мъжката курва си играе с чувствата и живота на момичето, което е позволило тази близост. Вината си е нейна, но предателството идва от "момчето". Лично съм виждал такива кретени, и знам как се чувстват препатили си момичета, след толкова разговори.

Да си избира тоя тъпанар една от двете и да остави другата намира, да си намери някой който ще си е нейн и ще държи на нея!

Може и това да правя, всеки си има право на глас, както Ти, така и Тя, на никой не трябва да се сърдя за неговото решение, било то курва или най-добър приятел....
    Да се измъчваш е твое решение, начини и форми сам си намираш, а това да направиш нечий живот черен ти отнема два пъти повече време и средства от колкото да си направиш твоят розов!!!
    ->~<-

Koq s1m az
    Guest
    Tova s ignoreto go pravih ne vedn1j,no vs na nego ne mu puka!Prod1ljava s opitite za pregr1dki.Ne s1m iskala takiva mneniq,no vse pak blagodarq.Iskam dr originalni na4ini..

уФффффффффффф .......
    ае що не му Е*еш мамата .. праи се 4е не ти пука е ......
    ......................ггггггггггггрр ррррррррр
    .
    ... караТЕ ме да се чуВСтвам Добре и да Се смеЯ на ГлаС .. но Не осъЗнааТе коПелеТа че се Смея на вАс ...

daidjaisjd
    Guest
    mejdu vas e imalo samo flirtove....qvno te e zavolqlo zashtoto ima6 4ustva k1m nego...slu4va se 4ovek da sgreshi po dobre pogovori s nego
    az sum mom4e i kato opisva6 povedenieto mu ti kazvam 4e toi ima 4ustva k1m teb!!!nisht0 4e e bil pri druga...a i tova ne e nisht0 4e samo q e pregurnal moje prosto ei taka da e bilo na maitap...pomisli nad tova ;]

Guest
    trqbva vreme za da uzree6 dstau4no i da proumee6 4e kogato nqkoe mom4e se durji grozno s teb, ne moje da mu pro6tava6 vinagi. taka i ne razbrah kakvo tolkova e stanalo, kakvo kato taka sa kazali s1u4enicite vi? sqka6 mnenieto im ima zna4enie..........jivei spokoino

Град
    Po SfEtA I u NaS
    Ne pro4etoh istoriqta 6tot me domurzq,no kato se vodq po zaglavieto 6ti kaja 4e nai-dobre 6e mu razbie6 jivota kat go grumne6

DoKaTo PoVeChEtO sTe Mi PrOtIvNi ShTe ZnAm CHe IMaM dObAr VkUs !

macka imah sa6tia problem
    absoliutno sa6tyty mi se slu4i i na men
    6ti dam nai to4nia savet
    postapi kat ku4ka
    taka napraih az
    tragnah s nai dobria my priatel
    toi ot sfoq strana po4na da se navarta o6te pove4e okolo men a priatelqt my razbra 6to za 4ovek e
    sega go ostaih bez gaje i bez priateli
    moe da vi izglejdam kat kurvi4ka oba4e tfa e nai to4noto re6enie ako iska6 da my e gadno

ку-ку
    Guest
    щи дам тате назаем и пушката в комплект с него е свършено /без тате не може пушката и на мен не я дава/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си