Може би повечето от вас ще ме с1дят,но това сега е без значение....
Преди 3 месеца,бях толкова щастлива-всичко беше прекрасно...
Той беше моята мечта,той бе всичко за мен.Бяхме приятели.Всичко започна на шега...Прегр1щаше ме,говореше глупости само за да ме разсме,карахме се...За п1рви п1т се скарах с него и то беше че не се чувствах добре,той ми каза-Явно пак си се надула нещо!И така започна караницата(не сме били гаджета)Случи се в училище.Той започна да бл1ска и дакрещи,че отнова се правя на важна.Единственото което успях да направя,беше да избягам и да ида зад училището.Там се свих и плаках мн време,добре че приятелките ми ме намериха.Тогава той се появи и вс едно нищо не е станало,пак се опита да ме прег1рне-и аз т1потп с1щество му позволих....След толкова празни надежди-дадени ми от него,дойде денят на страшния с1д.Т1кмо влизах в кл стая,когато го видях с др момиче(бившата ми best фр)Покатерила се на него и гушкъщи се.Когато той ме видя се втренчи в мен но аз се направих че нищо не с1м видяла.Седнах си на чина пуснах си player-чето(Идеше ми да плача и да викам с п1лно г1рло но не го направих)Той отново дойде да ме прег1рне,но аз просто станахи се отдалечих.След това за др час преди да влезем,той ме изд1рпа(буквално)на края на коридора и каза на госпожата че ще се забавим.Молих го,умолявах го да ме пусне но той не тъне.Притисна ме и ми прошепа-защо го правиш,аз от своя страна-в1обще интересувам ли те?,а той-дащом те питам>>>
И тогава през с1лзи му казах-знаеш ли какво ми е-това ше ти си едно лайно...не успях да вляза на време за часа,но щом влязох целия клас-е кво е****е ли се?Унижение голямо.Никога няма да му простя.Беше ми намерил джи-ес-ем номер,опитваше се да се сближи с мен,но нещо се пречупи.Искма тази година,да го с1сипя както оти направи с мене-знам че е егоистично-но ми умр1зна от вс тази мизерия.Един с1ученик ми бе казал-вече никoй не т1рси с1рцето а в1н6носта- и при теб ще е така....И май беше прав-той не зачете моите чувства....МОЛЯ ДАЙТЕ НАчИНИ-ДА МУ РАБИЯ ЖИВОТА СЛЕД КАТО ТР1ГНЕМ НА ДАСКАЛО-НЕ МЕ С1ДЕТЕ-но никога няма да допусна това 2 п1т

[b]Moderated by a[N]D[i]T[k]a
промененно по т.7 от Правилника