- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Родителите ви подкрепят ли ви винаги?
Zdraveyte
Roditelite Vi s vas li sa(v smisal podkrepqt li vi vinagi)
iskam da mi razkajete slu4ki v koito sa bili s vas naprimer kogato iskate
ku4ence
{{}} I LOVE YOU ALL {{}}
PS:4akam si otgovorite
[b]Moderated by a[N]D[i]T[k]a
променено по 7 т. от правилника!
JiVeI zA sEBe si A nE ZA OkoLnITe!!!
Да,подкрепят ме.Аз не искам кученце или котенцене искам животни вкъщи.Но винаги ме подкрепят!Това е най-важното.Не се сещам за истории.
![]()
охх баща ми с проблемите ми не се занимава изобщо... поне не и нещо което наистина да ме притесняваа маика ми като имам проблем и искам да и го кажа тя казва "офф не сега..." викам и .. "добре .. кога?!?!?" и тя .. "офф казваи кфо има.." гадно е но какво да правя.. неам свесни родители относно това
пак че като ми се стовари нещо на главата и имам нужда от съвет си имам 2 много добри приятелки които винаги са ми помагали с каквото могат...
Да, винаги са ме подкрепяли, дори и да не са били много съгласни.
Никога не са ми отказвали подрепа- финансова или морална и винаги са били до мен. Понякога са ми изпълнявали капризите. Ето защо в нас има огромен аквариум с над 100 риби. И още куп такива неща. Били са до мен и в най-трудните ми моменти, когато много родители не биха реагирали като тях.
Когато не са били съгласни с някое мое решение са говорели с мен, но никога не са забранявали, карали или оставяли без подкрепа.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Аз лично винаги във всяко начинание (поне до сига де) съм получавала пълната подкрепа от наще (въпреки че са разведени и имам баси и семейството де) ... но за кучета,котки и тем подобни не съм мислила![]()
e az dadoh samo primer s ku4enceto {{}}
no i mene vinagi sa me podkrepelq
I LOVE YOU ALL {{{}}}
JiVeI zA sEBe si A nE ZA OkoLnITe!!!
Да винаги са ме подкрепяли и винаги са ми помагали, независимо дали съм виновна за нещо или не (ако съм виновна малко ми мрънкат) но знам че винаги мога да разчитам на тях и знам,че ще ми помогнат въпреки, че не споделям много с тях.Но имам ли някакъв проблем, веднага ще ми помогнат![]()
Everything happens for a reason..
майка ми е зад мен на 100 процента, тя е пич.
NZ KATO 4ETA NE6TATA V tozi forum i ima tolkova problemi roditeli i vse pove4e se ubejdavam,4e moite sa zlatni.vinagi sum polu4avala podkrepa,ot ba6ta mi nai-ve4e finansova,toi mi pla6ta urocite ot 6 godini,a sum hodila neprekusnato na kursove po angl,biologiq i himiq,maika mi me e izslu6vala vinagi i mi e davala bezcenni suveti,vinagi sum i spodelqla vsi4ko,i kogato ne sa bili suglasni s men ,te sa se opitvali da pomognat i da razbera kude gre6a .obi4am vi mamo i tateeeee
I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***
Ami pri men polojenieto e pulen rock`n`rollNashite vinagi sa me ostavqli sama da vzimam resheniqta.POdkrepqli sa me vinagi.E verno e ,che v nqkoi situacii tazi podkrepa im e bila kato spestqvane na vreme da me izslushvat,no puk men tova me ustroiva. Osobeno maikata e zlato.Bashtata mnogo ne me ebava,otkakto se razdeliha ,ama karai .Ne pomaga,ama pone i ne prechi
![]()
I ROCK!!!!!
И мойта мама е пич. Въпреки че...така като се замисля, може би баща ми винаги е бил по-склонен да ми изпълнява капризите, отколкото тя, която понякога е строга. Но при всички случаи, категорично - винаги са били зад мен.Първоначално написано от Deus ex machina
idi na temata "nashte ne sa saglasni,kakvo da pravq" i shte razbere6 podkrepqt li me.daje ako iskash moje da mi pomogne6 daje shtoto problema e seriozen
mmmmm ne do sq sym se opravql sam nikoga ne vikam maika mi ili ba6ta mi da mi pomagat pak i da gi izvikam te nqma mi pomognat kakvo si posql tva 6te jyne6 a pak men kato me hvanaha za organiziran grabej ba6ta mi i maika mi ni6to ne kazaha dobre 4e ne me sydiha4e 6tqh sq da leja
![]()
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
men po4ti nikoga ne sa me podkrepqli ma pak sam jiv i se spravqm s ne6tata i bez tqhnata podkrepa i pokrovitelstvo
Ами не баш винаги,но не мога да се уплача..
Когато исках куче бяха доста против и въпреки това ми вэеха.Даже 2 пъти ми вэеха...и двата пъти работата эавърши эле (эаради мен...)!Ама то човек като иска ,трябва поне малко и да дава,стигнах до тоя иэвод след множество фалове
!
Често ме подкрепят дори и в абсурдни ситуации,эа което мога само да съм им благодарна...!Родителите ,эа да те подкрепят ,трябва да ти имат доверие.
[size=7][b][u]fosse cos
Да,баща ми винаги ме подкрепя.
Еми например,когато го викаха в даскалото за да му се оплачат,той ме защити и дори започна да се разправя с учителката.
А ако става дума за кучета,след като имам две и двете той ми ги е купил,без да се налага да го моля 100 часа значи че ме поткрепя,ако това разбирате под подкрепа!
Never let the fear of
striking out keep you
from the plating the game!
Почти нивгашК'вот и да искам се не е правилно
![]()
![]()
![]()
![]()
emi da samo 4e az iskam ku4ence no mama ne e syglasna kazala mi e v nas samo ribki a na selo moje i dr (ne 4e ne obi4a no mn razpraviq e i si misli 4e sled 2 sedmici daje nqma da go izvejdam na razhodka i za tva) oba4e tati za vsi4ko si me podkrepq i dori za gluposti
![]()
мн мн мн ама мн рядко ме подкрепят ...
Emi maika mi e super to4na dava mi si4ko i vav vsi4ko me podkrepq..dade mi da si napraa piercing ..posle istinsko tattoo ..vupreki 4e sum smao na 14 ,a ba6ta mi te s maika sa razvedeni i se vijdame 1-2 pati godi6no![]()
![]()
\
/
![]()
DoKaTo PoVeChEtO sTe Mi PrOtIvNi ShTe ZnAm CHe IMaM dObAr VkUs !
ако са съгласни с тва начинание да ако не са пак ми помагат ама не толкова колкото на мен ми се иска![]()
Absolutno vinagi me podkrepqt vuv vsqko edno otno6enie.
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
леле де да можеше и мойте да бяха такиваа....ех...мечтиииПървоначално написано от Aleandra
иначе и аз 3 години гледах аквариум със 130-150 рибки някъде ама нещо аз сама не можех да се грижа за тях трябваше баща ми да го прай а и не ги исках вече щот нито могат се галят нито нищо и затва ги подарихме в един мн готин ресторант до нас/собствениците ни бяха познати/,но се случи трагедия - една вечер бяха забрайли нагревателя включен и рибките се бяха опържили до една тогава мн плаках за тях стана ми мн гадно и мн съжалявам дори и сега![]()
![]()
![]()
Разбира се, че ме подкрепят! Винаги са ме подкрепяли дори и да сгафя страшно много те са винаги до мен...![]()
Mi az ne se se6tam mn mn za ne6ta ,pri koito sa me podkrepqli!Za vsqka moq stupka te sa bili protiv!Te iskat da buda,tova koeto sa o4akvali,no e trqbvalo da polojat pove4ko usiliq!Ami te dori ne me podkrepiha v le4enieto na edna bolest!Te prosto davaha parite za lekarstvoto,no postoqnno govoreha,4e tazi bolest e neizle4ima!E?Podkrepqt li me?Malko trudno da se setq i da opi6a moment!![]()