.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Къпя се със квото намеря...шампоан де...ама детски,мъжки,за боядисана коса...пффф.Едно време балсами и слагах,ама вече не.Слагам разни вакси да и пооправя вида малко и тва е...и си ми харесва косата...не е бухнала,не е суха или мазна...тя май ми е най-хууто нещо,за което ИЗОБЩО не се грижа

Хмм ..за моята коса сигорно по не се грижа а я унищожавам хах..всеки с сешоара я исправам а ако ми дойде мерак и с машата я къдря..иначе използвам шампоани най-често на Гарниер или Глис и балсам на Глис за дълга и увредена коса ..а понякога и на Нивеа за руса коса..слагам и пяна и лак но вече гледам да не го правя често ..и един път седмично слагам маска

Guest
    izpolzvam samo ka4estvena kozmetika (6ampoani i balsami) edin put sedmi4no maska s dalbok vaztanovitelen efekt
    maja se s trivitaminol ot 1 mesec,miq q prez den,ponqkoga slagam ampuli bademovo maslo,i se 4udq dali da ne si vzema kristali :P
    ina4e otdavana zabravih za boi,kani,se6oari,ma6i,presi i tn. i sega se radvam na zdrava kosa!

С много къпане Ми използвам шампоан,балсам и маска за коса

Walk go home boy...

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Мия я с катранен шампоан през 3 дена, всяка вечер слагам хининова вода,а веднъж седмично и правя домашна маска
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    от къде да си купа кристали?и професионална козметика?ориетнировъчни цени?плс?
    ползвам шампоан и балсам.
    Според мен най-добрите кристали са си на Seri, те бяха 12лв и нещо.

мия я неделя,вторник и четвъртък.Слагам й шампоан много внимателно и балсам и маска изплаквам ги половин час и ги слагам за толкова и други работи й правя много обичам косата си.

Фен
    Косата ми е моята мания. По принцип поддържам всичко в себе си, но за косата хвърлям най - много пари и за нея отделям най - много време, понеже съм поддръжник на твърдението, че тя говори много за една дама.
    Мия я не повече от два пъти седмично. Ще напиша всичко хронологично. Правя си маска с тривитаминол (с допълнителни добавки към нея, които сама съчетах, за да има ефект за мен), стоя с нея около 5 - 8 часа, мия косата си със шампоан за бърз растеж, който е и против косопад. Слагам маска за коса, с нея стоя няколко минути, отмивам. Впръсквам спрей за коса, слагам кристали, суша. Преди да изправя с пресата слагам крем за предпазване на косъма. Това е.
    Отделно извън тази програма си купувам ампули за коса, които слагам с памуче, масажирам скалпа, за добро кръвообръщение.
    Храня се добре, гледам да не тормозя организма си, защото първо на косата се отразява. За диети и дума да не става. Организма си иска своето, но за сметка на това тренирам ужасно много.
    mom4e sam

Здравей Shantia, какво слагаш в маската с тривитаминол, ако не е тайна? И какви купешки маски ползваш, ако използваш де? Благодаря ти

Повече от фен Аватара на xxKiFlAxx
    Град
    гр.Плевен
    по мн начини косата ми е хубава :P
    R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'

Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD
    -> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си