- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се преоря със Срама
значи като излизам с момиче на право почва да ме срам и да се сдухвам какво може да се направи да се промена и да си отпусна че така хем немога да си поговоря с нея нормално а направо затъпявам помогнете ми моля
Най-лесно е да си представиш, че говориш с близък приятел.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Nameri si na4in na otpuskaneredstavi si 4e e fr,4e e nekoq sasedka (ne taq ot Girl Next Door),poznata,sestra ti ako 6te6 i 6ti potragne razgovora
P.S.edna taina i tq se pritesnqva (nai-veroqtno) da govori s mom4eta koito haresva (ina4e nz za ko e s tebe) tai 4e postavi se na neino mqsto.
ae gud luk (puu si4ko stana ivrupeisku)
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Prosto si kaji,che nqma ot kakvo da te e sram.Pochni da govorish s neq na nqkakva tema,koqto ti e interesna i veche kogato zavyrjete razgovora vsichko shte se opravi i shte se pootpusnesh vednaga.Mejdudrugoto i az bqh kato teb,no nqkak si sprq da mi puka.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
колкото повече, толкова повече...
смис, общувай с повече момичета и с времето ще се отпуснеш.вярно ,ущ е има гафове, ама то няма как иначе..
като за начало не се опитвай да си говориш с нея за нещо, от което ти самия не разбираш. или пък да се опитваш да измислиш нещо супер оригинално и смешно, с което да я впечатлиш. Бъди си най-естествен и нещата ще си потръгнат. Интересувай се от повече неща, за да имаш повече теми на разговор. Представяй си, че и нея също я е срам и се чувства леко неудобно, усмихвай се и се опитай да се успокоиш. Мисли си за нея не като за някое недостижимо същество, а като за най-нормален човек и знай, че и от най-малкото нещо може да излезе добър разговор.
SMILE FOR ME NOW
как говориш с приятелките ти от компанията ти примерно и познатите ти?и с това момиче говори по същия начин..а то от общи приказки се стига до по- интересните теми...няма от кфо да те е срам тя не е звяр който ще те изяде а момиче което може да е бъдещата ти приятелка и така :P
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
проблемът е и че приятели нямам много и не говоря пак така си трайкам просто самия аз се чудия защо съм такъв толкова тъп ли съм че не мога да кажа нищо интересно само си мълча и от време навреме кажа нещо искам да ми помогнете защо така хем ще загубя такова лъчезарно прекрасно момиче и предполагам момичетать не обичат мълчаливи момчета искат някой забавен интересен но аз с тва мълчание май никога няма да си намерия готин човек като нея какво можете да ме посъветвате
Споко баце"зДрасти" .. " как си " .. " и аз така " ... "какво ти е ?" .. "споко бе сичко е наред" .. "какво прави днес" .. " хаха и аз го гледах тоя филм " ..... Всичко после се връзва ...
продължаваш разговора
Успех !
; (((((((((((((((((((
[quote="bloodranger"]Nameri si na4in na otpuskaneredstavi si 4e e fr,4e e nekoq sasedka (ne taq ot Girl Next Door),poznata,sestra ti ako 6te6 i 6ti potragne razgovora
хахахха по този случай все едно сваля сестра си хахаха
Поеми във вярната посока
Ако толкоз та е срам пийни малко сгрей се и така лафче с момичето![]()
Пеглъщаш срама и си казваш "да става к'вото ще"
em misli si - tq e porednata a az sam edinstfen nqqq na4in da ne me haresa p1k i da ne me haresa 6 si namerq dryga ama p1k tq nemoe da ne me haresa
прави като мен - мисли макс 3 секунди напред. никакви мисли ако ако или какво да направя, ами тя какво ще направи, какво се очаква от мен
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
скайп: flight_of_the_phoenix