.
Затворена тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 117
    lqlqlql
    Guest

Гърдите ми са малки.

ne se pritesnqvam i ne mi e kompleks prosto imam 4ustvotot 4e gurdite sa mi dosta malki a i ne sa ednakvi na 16 sum i obikokata mi e 80 sm oba4e kato gi sravnqvqam s gurdite na priqtelkite si moite sa nai malki dosega ne me e pritesnqvalo ama se 4uda te dokoga rastut i dali ako piq boza naistina 6te mi stanat po golemi ne se smeite seriozno govorq ??!!

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3.

Пии по 3 литра боза на ден.
    Клик ми (:

през пубертета е нормално едната да е по-голяма от другата, спокойно, това се оправя от самосебеси. Колкото до бозата, и аз съм чувала да се носят някакви митове, но едва ли е вярно, пък и ако наистина нещо расте от нея, по-вероятно е да е дупето. А никой не иска това предполагам. Иначе гърдите растат до към 21-вата година, така че имаш шанс да стане поне 86-87.
    SMILE FOR ME NOW

От бозата ще ти порасне и задника! Растежа им е индивидуален,при някои растат и до 18-19 но мнооого бавно. Не се притеснявай,колкото дал Бог-толкова. Гърдите не са важни,сигурна съм,че превъзхождаш едрогърдите си приятелки с нещо друго!

Guest
    незнам дали ще ти помогна много, но съм адски привлечен от момиче на които гърдите и са по малки от моите, и не ми е никакав проблем, за всеки влак си има пътници, едни харесват големи, други огромни, трети харесват малки или без, но със сигурност големите причиняват повече неодобство на момичето, така че не няма място за притеснение

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    незнам дали ще ти помогна много, но съм адски привлечен от момиче на които гърдите и са по малки от моите, и не ми е никакав проблем, за всеки влак си има пътници, едни харесват големи, други огромни, трети харесват малки или без, но със сигурност големите причиняват повече неодобство на момичето, така че не няма място за притеснение
    Неудобство причинява и липсата на грамотност у някои индивиди, но се стараем да бъдем толерантни, нали?

Имаш малки гърди? Спокойно, носи си ги с гордост. Стига комплекси, намери си по-добре някакво съществено занимание, а не мисли за глупости.

Като малка се комплексирах, защото имах цици още в 3 клас и като играехме на дама те се тръскаха и всички ме ебаваха. Е, сега аз ги соча и им се смея.

Обичай се! Аз това правя.
    Собственост на Canis_Dirus

Голям фен Аватара на pathetic
    Бре,Cuddly,не е готино да са големи,верно си е,слушай неграмотника хаха.

Напоследък нещо са ми пораснали,мамка им.
    И е тежко определено.
    А има хора къде-къде по-надарени.
    Е те(вие де :Р) как се оправяте,не зная,наистина.

Мм
    нещо важно.
    "Няма значение кой си и как изглеждаш,ако някой те обича истински".
    Не бери ядове,ляляля.

/Е,щом прописах и в този раздел мога да си представя колко ми е доскучало сякаш.

„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“

Господ
    Guest

якоо

Ами да пии боза и всичко ще се оправи... и аз като теб имах този проблем, но дадох на приятелите ми да си играят със други мои атрибути - интимните ми косми.

Guest
    Бате, имаш сериозен проблем! Ти си неосъзнат педерунгел! Потърси помощ!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от DIVINE_TIME
    Не се притеснявай,колкото дал Бог-толкова.
    Бог дал , бог взел , ама май бог нищо не дал това са 80 санта е аз , че съм момче съм с 117

Билдър баце

Бог дал , бог взел , ама май бог нищо не дал това са 80 санта е аз , че съм момче съм с 117

Билдър баце
    Глей ся "баце" начиии гръдната обиколка не е важна. Зависи от това колко си широк. Ако има тесно кръстче, структура, рамена,това значи че гърдите и са огромни... И обратното може и 100 см да е обиколката, ако е много широка, може и грам гърди да няма ...

dr_fatt
    Guest
    Предназначението на гърдите е да храниш бъдещите си деца с тях. Когато се стигне до този момент, хормоните ще се погрижат да достигнат нужния размер. А това, че някой комплексар не е могъл да надмогне кърмаческия си комплекс и те спами с глупости не би трябвало да те подтиска. Гърдите ти са толкова големи, колкото трябва да бъдат. Няма нищо по-хубаво от това да си естествена.

Град
    nqkade tam

Билдър баце
    Глей ся "баце" начиии гръдната обиколка не е важна. Зависи от това колко си широк. Ако има тесно кръстче, структура, рамена,това значи че гърдите и са огромни... И обратното може и 100 см да е обиколката, ако е много широка, може и грам гърди да няма ...
    =D> =D> =D>
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Нещо се бьркаш моето момиче който яде микици има големи цици

Guest
    Бате, имаш сериозен проблем! Ти си неосъзнат педерунгел! Потърси помощ!
    бате педерунгел си ти !, момичето е много по женствено от която и да е друга така че не ме нагласяй мен по твоите критерии

Ккавито с, такива. Няма смисъл да се ядосваш излишно. Този, който те обича, ще те приеме такава, каквато си.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    Berlin

Re: Гърдите ми са малки.

Цитирай Първоначално написано от lqlqlql
    ne se pritesnqvam i ne mi e kompleks prosto imam 4ustvotot 4e gurdite sa mi dosta malki a i ne sa ednakvi na 16 sum i obikokata mi e 80 sm oba4e kato gi sravnqvqam s gurdite na priqtelkite si moite sa nai malki dosega ne me e pritesnqvalo ama se 4uda te dokoga rastut i dali ako piq boza naistina 6te mi stanat po golemi ne se smeite seriozno govorq ??!!

т.7 от Правилника!

Абе момиче, това не е от особено значение, а важното е да умееш да правиш други неща

Guest
    opla4i se na men...
    moite sa6to sa doosta malki(nai-malki ot na priqtelkite mi) v na4aloto i az mn se pritesnqvah no ot skoro zapo4na da ne mi dreme...
    takava sam.. kakvo da napravq i da se oplakvam i da ne se oplakvam nqma da porasnat ot tova..tai 4e ve4e se primirih + tova sam na 18

напоследък е модерно момичетата да имат малки и криви цици споко и да не ти пораснат да не ти пука

амиии ... не знам едва ли някой може да ти отговори нормално на въпроса .. то си зависи от тялото ти ! а с боза не мисли че нещата ще се оправят...
    JuSt WalK in thE ClouDs Of drEamSssSSsS!

Цитирай Първоначално написано от martix
    напоследък е модерно момичетата да имат малки и криви цици споко и да не ти пораснат да не ти пука
    тая мода да не си я измисли сам
    JuSt WalK in thE ClouDs Of drEamSssSSsS!

Guest
    ei men li4no sas po-malki me vuzbujda poveche !
    No ne nikakfi ami da ima no da sa dobre na pogled i sas golemi zurna napravo me otfur6tavat

Re: Гърдите ми са малки.

Цитирай Първоначално написано от lqlqlql

т.7 от Правилника!

Апак и неможе сички са с големи цици !
    Fitness Forever

tva e poslednoto ne6to ot koeto tr da se pritesnqva6 6toto ti ne si nito purvata nito poslednata nedei postoqnno da misli6 za tva i da si susipva6 nastroenieto vse pak ne e do6ul kraq na sveta a otnosno bozata tva e pulna glupost
    .::*[!]НаYч!х,чЭ пAр!тЭ нЭ т! кYпYвAт кLаSа.НаYч!х,чЭ лЮбОвТа,а нЭ ВрЭмЭтО,лЭкУвА Вс!чКи рАн!.НаУч!х,чЭ н!кОй нЭ Э !дЭаЛэН,дOкAтO нЭ сЭ ВлЮб!ш в нЭгO[!]*::.

Цитирай Първоначално написано от MajeStic
    Пии по 3 литра боза на ден.
    i ne samo gardite,ama i zadnika 6e i stanat 2 metra......gardite ti 6e varvqt 2 metra pred teb,a zadnika 2 metra zad teb...basi kefa nqma 6to

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си