- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Парфюм
prodavat li se nqkude specialni parfumi ili sapuni za huq za muje?????THX
колко е жалко да си прост, бате.А продават ли се специални парфюми или сапуни за хуя за жени?
SMILE FOR ME NOW
Majestic,кво се занимаваш,какво обясняваш,ясно е че нямат достатъчно сиво вещество, за да те разберат.![]()
JuS7^YourS написа:
Цитат:
А продават ли се специални парфюми или сапуни за хуя за жени?
колко е жалко да си прост, бате.
Колко е жалко да си неграмотен като автора на темата.
Цитат:
Парфюм или сапун за хуя за мъже
Все едно има за жени дееева
da, za jeni ima intimni sapuni, ne znae6 li
Той не е казал,че няма интимна козметика за жени. Каза,че жените нямат пенисПървоначално написано от Анонимко
![]()
eeeeee oburkah se golqm praz ae kajete mi sq ima li i kolko struat gore dolu
XAXAX ili my kaji da polzva damska intimna kozmetika ili sus obiknoven sapun ... no pone go nakarai da se izkupe![]()
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
a za petite na nosa mi i ma liПървоначално написано от Technof@n
![]()
![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
ima kazva se CIF:superpowerПървоначално написано от man
Неподходящ размер на снимка в подпис!
e dobre 4e ima takiva maloymnici da se posmee 4ovek.ima edin zelen domestos maika mi 4isti kenefa s nego sha ti svar6i rabota spored men okolo 4 lv stryva vav vseki edin magazin go ima spx![]()
![]()
абе кви са тея циф доместос ала бала няма пари баце !!-клякаш над кенефа и се плицикаш с лайнена вода...наш как ще ухаеш после на лайноциф![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Nai dobre da ide da se topne v petrolen kladenec
taka 6e ima zlatna patka e 4erno zlato ama zlato
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ми иди и провери бе!
offfffff zemete sa grumnete si4kite bahti zabavnite 4eki da se zasmeq da ne go pi6ete pak mersi za pomo6ta
абе ти гей лиси?Първоначално написано от man
edin serial edno momi4e izlaga edno mom4e ey taka 4e tva sa6toto e pqna za brasnene i gley kvo stava xaxaxaПървоначално написано от bloodranger
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mn qk serial be6iii
edin serial edno momi4e izlaga edno mom4e ey taka 4e tva sa6toto e pqna za brasnene i gley kvo stava xaxaxaПървоначално написано от bloodranger
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mn qk serial be6iii
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mn qk serial be6iii
Пробвай в аптеката![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Ne 6to ti da ne si lezbiikaПървоначално написано от martix
Направо с BONUX automat !!!Първоначално написано от bloodranger
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
еми аз питам сериозноПървоначално написано от Technof@n
![]()