- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Обувки {{}}
Da si pogovorim za lubimite obyvki {{}} Lumim cvqt ? Tip? ....ami va6a e dumata![]()
Модерирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е на кирилица!
JiVeI zA sEBe si A nE ZA OkoLnITe!!!
Аз предпочитам кецовете,супер удобни са ми ... като цвят мии черно,червено ... уфф зависи:P
гуменка от 8 лв. is teh shit!![]()
всякакви цветове...
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
гуменки ииииииии официални сандали с 2-3 каишки и тънък висок ток (не че нося но са красиви)
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Predi se oblichah sportno i noseh samo sportni obuvki,no sega sam malko po-oficialna i mi haresvat sandalite s malko tokche.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
нещо на платформа...или танк...
за всеки ден - високи кецове![]()
Nike Airmax маратонките обичам не нося кецове нося само нормални маратонки.
че кое им е ненормалното на кецовете?
И аз предпочитам кецовете - черни или бели най-вече.Иначе през лятото съм с чехлички,пак черни или бели.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Покзват че си пънкар или скейтър.Първоначално написано от Deus ex machina
пънкарите не ходят с кецовеПървоначално написано от Анонимко
![]()
а по темата - лятото гуменки зимата кубинки![]()
Аз нося всякакви...Кецове, маратонки, сандали, чехли, ботуши.Нямам любима марка.
Аз най-вече бели маратонки, но когато е горещо си слагам сандали.
Аз знам, че нищо не знам, но някои хора не знаят.
Аз нося кецове,но нито съм пънкарка,нито съм скейтърка.Първоначално написано от Анонимко
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Честно казано на мен много не ми харесват кецовете
Аз знам, че нищо не знам, но някои хора не знаят.
Koi te pita haresvat li ti kecovete?Първоначално написано от Margy
Temata e obshto za obuvkite
Ами ти обичаш такъв стил.Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
мм много си харесвам едни те са нещо като сандалки червенички нямат ток .... имат само 1 лента отпред за пръстите и на глезена ми се увиват 2 пъти не мога да го обясня но мн им се кефявзех си ги от гърция и са ми страшно сладки
![]()
mi prezlqtoto nqkvi 4ehli4ki..predpo4itam da imat nqkvo tok4e,ma da ne e super visoko,no iii mn niski 4ehli nosq..pantofki su6to nosq,no po-rqdko..
zimata nosq botu6ki..
cvetove..4erno,bqlo,rozovo..abe zavisi si ot toaleta,poprincip..taka nz
Аз съм маниачка на тема обувки. Нося всякакви - кецове (имам едни на звездички, много си ги обичам, дори веднъж, спомням си, че котката на съседката трябваше да пренощува в нас, та за всеки случай си взех кецовете с мен, в леглото), маратонки, по-официални обувки, ботуши, сандали с тънко и средно високо токче (любимите ми), чехли...мм, не много. Иначе цветове - имам всякакви, от класическите черно и бяло, през сини, зелени, червени, оранжеви, кафяви, до няк'ви супер неопределени цветове...абе, пълен клоун
![]()
za zimata predpo4itam na baba gumenite botu6ki s koito mie kilimite na selo(ni6to ne propuskat) ne sa kat va6te glupavite.polzvam gi i v dyjdovno vreme.poneje sa po taka 6iro4ki zimata si pyham dynkite i nali krakata mi sa debeli4ki i gi opylvam stoi dobre .vryzvam im edna pandelka(za podaryk) nai ot gore slagam q otstrani stoi mn fe6ynsko.proletta hodq bosa ,a kogato vali si slagam kesiiki na krakata.za cvqt nepretendiram !!ako moje rozafki nai dobre ama se na 4erni popadam(za botu6ki staa duma) a za kesiiki ot teq belite s nadpis cba nai obi4kam
Обичам спортни обувки.. маратонки, кецове, гуменки (:
Но май съм си голям фен на обувките тип пантофки.. т.е. BaLLerinas :} адски много си ги харесвам и двата чифта, които имам от тях - на etnies с дантела и на Pony.
Лятото обичам сандали, но не някви официални или "женствени"
Общо взето предпочитам по-детските обуща, пък и като имам крак за обувка 35 номер какво др. да правя =]
Цветове ми харесват всякакви общо взето..Всичко опира до това дали ще имат моя номер
ooo imam li pari kakvo she si kupq .. obuvki..luda sym na tazi temanai-obicham da pazaruvam obuvki
shkafa mi e pylen s 5 chifta chehli s 3 chifta botushi s 2 chifta sandali s 3 chifta maratonki i 1 chift gumenki noo tova koeto mi e nai udobno ... maratonkite i predpochitam cheren cvqt i markata Buldozer tva e aide
![]()
I'll bE aLwAys thEre... theRe t0 tHe eNd ... I cAn't d0 mucH....bUt Be y0ur 0ne tRue frIend