- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Обувки {{}}
Az haresvam nai-ve4e, obuvki i botu6i na visoki tok4eta. Mnogo se kefq na sandali ili 4ehli s tunki kai64ici na tunki visoki tok4eta.![]()
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Prez lqtoto nosq chehli i sandalki s tokcheta..imam razlichni cvetovea prez zimata nosq botushki,s malka platforma i edni po sportnichki
prez proletta i esenta nosq patuchki...
imam maratonki no sa mi ot 3 g veche...pochti negi nosq
![]()
Kogato cufnat temenujkite i rabotata trugne zle...ebi im maikata na si4kite i gledai ti da si dobre!!
ti me ubiПървоначално написано от Анонимко
![]()
Az nosq predimno maratonki... no ne nqkvi razdurpani... vinagi si gi izbiram taka 4e da stoqt dobre a i da izglejdat dobre.... no obi4am da nosq i po elegantnii obuvki... naprimer s ostur vruhte sa mi lubimite :} predi 2 sedmici puk si kupih edni neveroqtni obivki s platforma ot Xti....
abe prosto obuvkite sa mi strasttova e ne6toto koeto nikoga nqma da mi omruzne da kupuvam
![]()
аз незнам точно какво са "кецове"но ми харесват на вид по-дългите маратонки (ако мога да се изкажа тъй),все още не са ми купували но за есента ще искам такива...а за цвят-бял,червен или черен
![]()
They always say true love is all you need but when the love is gone you need something more they say true love will never leave but my true love is gone, and I can`t go on...
Аз предочитам обувките тип "пантофки", първо защото са ми адски удобни, а и второ съм доста височка и мисля, че те са най-подходящи за мен.За цветове предпочитам тези дето се набиват на очи - златисти, себристи, розови, зелени ... имам всякакви цветове.
[b][i]Je t'aime au-del
Сякаш аз съм го писала.Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
Вманиачена съм на тема обувки. Складирам, трупам само обувки и чанти. Обожавам всякакви модели, цветове .. само обувки да са.
Тъй като съм миньонче особено за работа нося обувки на висок ток. Харесвам тънките токчета, някак по елегантни ми изглеждат. Или обратното обувки с дебел ток, но отпред отворени.
Пантофките са ми другия вид любими обувки. Мога да си ги нося с всичко и да знам, че няма да ме болят краката, ако ходя дълго. А когато съм с токчета направо благодаря, че трябва да обикалям по задачите с кола иначе километража ми нямаше да издържи натоварването. Маратонки също имам доста, понеже често нося анцузи или дънки и разни горнички. В двете крайности съм. Мога и с маратонки и с токчета.
Тази година съм крайно недоволна от тенденциите за зимата, понеже не харесвам лачени обувки. Напомнят ми за 1-2 клас когато ходех облечена с поличка шотландско каре и лачени пантофки и лелките ми дърпаха бузките.![]()
tip pantofka ot tiq sladkite,ili visoki s hubav tok ot toq det zapo4va devel,a svar6va tanak,ama kak se hodi....nqkav ad e,maratonki ne nosq prosto za6toto stilat mi e po-eleganten i jenstven,no mn mn mn se kefq na hubavi kecove
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
в момента си карам с едни черни адидаски, ама ме мързи да им търся снимка![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Пантофки си нося, предимно.Също - сандалки, чехлички, боти, ботушки..Рядко се извисявам на тънко токче, но имам няколко чифта в гардероба...
Маратонки и кецове нямам, но като ми щукне да се правя на генгста...или просто по-неглеже, взимам тези на брат ми...
Обичам да нося пантофки,сандалки и обувки на токчета,напослдък много рядко обувам маратонки
Ами...ниски. Не, че не харесвам токовете, но просто нямам нужда от такива. Ами аз харесвам маратонки...някви по прибрани. Много харесвам пантофкиА ако е за лято сандалки с каишки
По принцип не си купувам точно определен цвят...ама за маратонки предпочитам черно, но за пантофки и сандали няма значение
maratonki kato tezi mi haresvat http://www.fan-shop-koeln.de/images/FC-Schuhe.jpg
tozi model e strahoten http://www.fema-bg.com/imc/ob8.jpg
Just haters make me famous! εĭз
Нося почти само кецове...единствено през зимата ботуши![]()
![]()
![]()
Ооо обувки-моята страст.Имам всякакви.Напоследък най-много нося обувки на токчета.CuRly Doll влюбих се във втория модел.Велик е!Иначе за почивка нося маратонки(не обичам кецове).Маратонките са ми на Etnies защото специално за маратонки държа на марката.Обожавам да нося и от модерните през лятото пантофки.Супер удобни са и се чустваш страхотно-спортно-елегантни са.Мразя да нося чехли и/или джапанки-много са ми неудобни.Обожавам сандалки с врузчици и велър по стелката.Днес си харесах и култови ботуши-от тея модерните за момента-каубоски вид които имат с тока,токче и набрани.Страхотни са.
![]()
...Малко се отплеснах ама карай да върви...![]()
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
Нося всякакви обувки- сандалки, чехлички, боти, ботуши, разбира се, според сезона. Любимите ми обаче са обувчиците тип "пантофка". Много са ми удобни, мога да ходя с часове, когато съм с тях. Предпочитам ниските обувки, но имам и няколко чифта с токчета...мноооого високи и много тънки токчета, аз съм на принципа "като ще е гарга, да е рошава"Обувам ги 3 пъти годишно и после цяла седмица ме болят краката
![]()
Мми перкам си с розови кецове Конверс, сега за зимата съм си взела Глоубки с черно и розово. На пролет сигурно ще си взимам и Ванс![]()
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
Преди обожавах кецовете, сега пак нося, но .. за разлика от преди, когато си взимах големи(мъжки)кецове, сега си взимам по тесни(женски)моделчетаИначе за зимата обичам ботушките, нямам претенции към височината и типа на тока им и дали изобщо ще имат ток, взимам си това, което ми харесва
Лятото се мотая предимно с чехли, не обичам сандалите
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!
eto nqkolko i ot men:
http://eluxury.com/browse/product_de...485&SectionID= (tezi sa mn iziskani)
http://eluxury.com/browse/product_de...SectionID=6000
az si padam po ravnite obuvki http://eluxury.com/browse/product_de...SectionID=9000
http://eluxury.com/browse/product_de...SectionID=9000
http://eluxury.com/browse/product_de...SectionID=9000
Just haters make me famous! εĭз
Обожавам обувки просто това е наи-голямата ми манияНося почти само високи обувки(садалки,чехли,затож ени обувки,ботушки...) харесвам тънките токчета и нежните кайшки!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Remember my name you'll be screaming it later...
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си