.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 62

Тема: Обувки {{}}

Az haresvam nai-ve4e, obuvki i botu6i na visoki tok4eta. Mnogo se kefq na sandali ili 4ehli s tunki kai64ici na tunki visoki tok4eta.
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

Prez lqtoto nosq chehli i sandalki s tokcheta..imam razlichni cvetove a prez zimata nosq botushki,s malka platforma i edni po sportnichki prez proletta i esenta nosq patuchki... imam maratonki no sa mi ot 3 g veche...pochti negi nosq
    Kogato cufnat temenujkite i rabotata trugne zle...ebi im maikata na si4kite i gledai ti da si dobre!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    za zimata predpo4itam na baba gumenite botu6ki s koito mie kilimite na selo(ni6to ne propuskat) ne sa kat va6te glupavite.polzvam gi i v dyjdovno vreme.poneje sa po taka 6iro4ki zimata si pyham dynkite i nali krakata mi sa debeli4ki i gi opylvam stoi dobre .vryzvam im edna pandelka(za podaryk) nai ot gore slagam q otstrani stoi mn fe6ynsko.proletta hodq bosa ,a kogato vali si slagam kesiiki na krakata.za cvqt nepretendiram !!ako moje rozafki nai dobre ama se na 4erni popadam(za botu6ki staa duma) a za kesiiki ot teq belite s nadpis cba nai obi4kam
    ti me ubi

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Az nosq predimno maratonki... no ne nqkvi razdurpani... vinagi si gi izbiram taka 4e da stoqt dobre a i da izglejdat dobre.... no obi4am da nosq i po elegantnii obuvki... naprimer s ostur vruh te sa mi lubimite :} predi 2 sedmici puk si kupih edni neveroqtni obivki s platforma ot Xti....
    abe prosto obuvkite sa mi strast tova e ne6toto koeto nikoga nqma da mi omruzne da kupuvam
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

аз незнам точно какво са "кецове" но ми харесват на вид по-дългите маратонки (ако мога да се изкажа тъй),все още не са ми купували но за есента ще искам такива...а за цвят-бял,червен или черен
    They always say true love is all you need but when the love is gone you need something more they say true love will never leave but my true love is gone, and I can`t go on...

Фен Аватара на Persie
    Град
    София
    Аз предочитам обувките тип "пантофки", първо защото са ми адски удобни, а и второ съм доста височка и мисля, че те са най-подходящи за мен.За цветове предпочитам тези дето се набиват на очи - златисти, себристи, розови, зелени ... имам всякакви цветове.
    [b][i]Je t'aime au-del

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Обожавам обувки на токчета, любимите ми са с тънки токчета. За през лятото - сандалки или пантофки, за през зимата ботуши, вече много рядко нося маратонки. Иначе като цветове най-често си взимам черни или бели обувки, защото са по-универсални цветове.
    Сякаш аз съм го писала.
    В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...

Вманиачена съм на тема обувки. Складирам, трупам само обувки и чанти. Обожавам всякакви модели, цветове .. само обувки да са.
    Тъй като съм миньонче особено за работа нося обувки на висок ток. Харесвам тънките токчета, някак по елегантни ми изглеждат. Или обратното обувки с дебел ток, но отпред отворени.
    Пантофките са ми другия вид любими обувки. Мога да си ги нося с всичко и да знам, че няма да ме болят краката, ако ходя дълго. А когато съм с токчета направо благодаря, че трябва да обикалям по задачите с кола иначе километража ми нямаше да издържи натоварването. Маратонки също имам доста, понеже често нося анцузи или дънки и разни горнички. В двете крайности съм. Мога и с маратонки и с токчета.
    Тази година съм крайно недоволна от тенденциите за зимата, понеже не харесвам лачени обувки. Напомнят ми за 1-2 клас когато ходех облечена с поличка шотландско каре и лачени пантофки и лелките ми дърпаха бузките.

Супер фен
    tip pantofka ot tiq sladkite,ili visoki s hubav tok ot toq det zapo4va devel,a svar6va tanak,ama kak se hodi....nqkav ad e,maratonki ne nosq prosto za6toto stilat mi e po-eleganten i jenstven,no mn mn mn se kefq na hubavi kecove
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

в момента си карам с едни черни адидаски, ама ме мързи да им търся снимка

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Мега фен Аватара на Blab
    Пантофки си нося, предимно.Също - сандалки, чехлички, боти, ботушки..Рядко се извисявам на тънко токче, но имам няколко чифта в гардероба...
    Маратонки и кецове нямам, но като ми щукне да се правя на генгста...или просто по-неглеже, взимам тези на брат ми...

Обичам да нося пантофки,сандалки и обувки на токчета,напослдък много рядко обувам маратонки

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Ами...ниски. Не, че не харесвам токовете, но просто нямам нужда от такива. Ами аз харесвам маратонки...някви по прибрани. Много харесвам пантофки А ако е за лято сандалки с каишки По принцип не си купувам точно определен цвят...ама за маратонки предпочитам черно, но за пантофки и сандали няма значение

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

maratonki kato tezi mi haresvat http://www.fan-shop-koeln.de/images/FC-Schuhe.jpg
    tozi model e strahoten http://www.fema-bg.com/imc/ob8.jpg
    Just haters make me famous! εĭз

Град
    София
    кецове по възможност сирка или етнис

цвят: цръни

Нося почти само кецове...единствено през зимата ботуши

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Ооо обувки-моята страст. Имам всякакви.Напоследък най-много нося обувки на токчета.CuRly Doll влюбих се във втория модел.Велик е!Иначе за почивка нося маратонки(не обичам кецове).Маратонките са ми на Etnies защото специално за маратонки държа на марката.Обожавам да нося и от модерните през лятото пантофки.Супер удобни са и се чустваш страхотно-спортно-елегантни са.Мразя да нося чехли и/или джапанки-много са ми неудобни.Обожавам сандалки с врузчици и велър по стелката.Днес си харесах и култови ботуши-от тея модерните за момента-каубоски вид които имат с тока,токче и набрани.Страхотни са.
    ...Малко се отплеснах ама карай да върви...
    В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...

Град
    v oblacite
    Нося всякакви обувки- сандалки, чехлички, боти, ботуши, разбира се, според сезона. Любимите ми обаче са обувчиците тип "пантофка". Много са ми удобни, мога да ходя с часове, когато съм с тях. Предпочитам ниските обувки, но имам и няколко чифта с токчета...мноооого високи и много тънки токчета, аз съм на принципа "като ще е гарга, да е рошава" Обувам ги 3 пъти годишно и после цяла седмица ме болят краката

Мми перкам си с розови кецове Конверс, сега за зимата съм си взела Глоубки с черно и розово. На пролет сигурно ще си взимам и Ванс
    The music is loud
    The kids are so young
    All over the world
    They wanna have fun
    The music is so loud
    It drowns out the talk
    All over the world
    Just give us more rokk

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Преди обожавах кецовете, сега пак нося, но .. за разлика от преди, когато си взимах големи(мъжки)кецове, сега си взимам по тесни(женски)моделчета Иначе за зимата обичам ботушките, нямам претенции към височината и типа на тока им и дали изобщо ще имат ток, взимам си това, което ми харесва Лятото се мотая предимно с чехли, не обичам сандалите
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    Градът на скучаещите милионери

Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    Аа.. тея първите и третите са някакви ужасни. Иначе не бих носила нито едни от тея четирите.

Обожавам обувки просто това е наи-голямата ми мания Нося почти само високи обувки(садалки,чехли,затож ени обувки,ботушки...) харесвам тънките токчета и нежните кайшки!!!

Remember my name you'll be screaming it later...
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си

Повече от фен Аватара на Liz
    Град
    Canada/Sf
    Обожавам най-много високи токове, но просто всекидневието ми не ми позволява да ги нося, за това нося пантофки и понякога токчета..

I am the substance and the one who has no substance.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си