- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Обувки {{}}
моите са такива,самоче зелени с розово
![]()
обичам такъв тип гуменки и кецове
a това са любимите ми ботушиhttp://www.zappos.com/n/p/dp/29435520/c/25284.html
E stane li vapros za obuvki mi nastrahva kosata..Sig nqma ne6to koeto da si izbiram po-trudno ot obuvkite.Ili nqma da ima moq nomer ili cveta nqma da mi haresa ili vob6te nqma da ima ne6to koeto si tarsq...po 2-3 dni sam obikalqla za obuvkine moga da kaja kakvo to4no mi haresva spored zavisi
![]()
За всеки ден кецове височките мм белички най-вече.Иначе обичам много ботушките особено дългите кафявите сд тока или пухкавите с ниската удобна подметка въобще много съм капризна по отношение на обувката.Харесват ми сандалките с връзцици най-вече беличките или чехличките с пеперудка ии пантофките който наподобяват на палци най-вече черните.имам много обувки и с ток и без ток с дебел и тънак ток за даскало ползвам кецове или нещо яко но ниско иначе предпоцитам обувките с токове.
Обичам гуменки..шарени![]()
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
ами какви обувки...най-различни-маратонки,пантофки,сандали ,чехли,а през зимата-ботуши.Обувки/ботуши на токчета не нося,поради простата причина,че съм прекалено висока![]()
Да си намеря обувки винаги е мн трудна задача,трябва да обикалям с часове докато си харесам нещо и после краката ме болят ужасно,а и сякаш за да ме затруднят още повече този сезон повечето обувки са отвратително кичозни
.По принцип нося обувки с тънко токче,а маратонки рядко обувам(по точно само ако имам физическо),и повечето ми обувки са в черно
.
КецовеЕЕеЕЕе![]()
![]()
![]()
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
+ 1 kato izliy4im beliq cvqtПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (: