.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 62 от общо 62

Тема: Обувки {{}}

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    моите са такива,самоче зелени с розово
    обичам такъв тип гуменки и кецове

a това са любимите ми ботуши http://www.zappos.com/n/p/dp/29435520/c/25284.html

E stane li vapros za obuvki mi nastrahva kosata..Sig nqma ne6to koeto da si izbiram po-trudno ot obuvkite.Ili nqma da ima moq nomer ili cveta nqma da mi haresa ili vob6te nqma da ima ne6to koeto si tarsq...po 2-3 dni sam obikalqla za obuvki ne moga da kaja kakvo to4no mi haresva spored zavisi
    ShTe Spra Da Te ObIcHaM,KoGatO gLuh HuDoJniK NaRisUva ZvyKa Ot PaDashT liSt Na RoZa,VyrHu KrIsTaLen Pod!{P}

За всеки ден кецове височките мм белички най-вече.Иначе обичам много ботушките особено дългите кафявите сд тока или пухкавите с ниската удобна подметка въобще много съм капризна по отношение на обувката.Харесват ми сандалките с връзцици най-вече беличките или чехличките с пеперудка ии пантофките който наподобяват на палци най-вече черните.имам много обувки и с ток и без ток с дебел и тънак ток за даскало ползвам кецове или нещо яко но ниско иначе предпоцитам обувките с токове.

Град
    PlOvDiv
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Обожавам обувки на токчета, любимите ми са с тънки токчета. За през лятото - сандалки или пантофки, за през зимата ботуши, вече много рядко нося маратонки. Иначе като цветове най-често си взимам черни или бели обувки, защото са по-универсални цветове.
    +1 и аз така

кецове,черни или бели

ми КУБИНКИ
    най здравите и удобни обувки
    Войни на Тангра

Град
    Okinawa
    Обичам гуменки..шарени
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

ами какви обувки...най-различни-маратонки,пантофки,сандали ,чехли,а през зимата-ботуши.Обувки/ботуши на токчета не нося,поради простата причина,че съм прекалено висока

Да си намеря обувки винаги е мн трудна задача,трябва да обикалям с часове докато си харесам нещо и после краката ме болят ужасно ,а и сякаш за да ме затруднят още повече този сезон повечето обувки са отвратително кичозни .По принцип нося обувки с тънко токче,а маратонки рядко обувам(по точно само ако имам физическо),и повечето ми обувки са в черно .

КецовеЕЕеЕЕе

When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪

Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Обожавам обувки на токчета, любимите ми са с тънки токчета. За през лятото - сандалки или пантофки, за през зимата ботуши, вече много рядко нося маратонки. Иначе като цветове най-често си взимам черни или бели обувки, защото са по-универсални цветове.
    + 1 kato izliy4im beliq cvqt
    ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си