.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52
    Повече от фен
    Град
    София
    Ами не е точно така ... вече май момичетата са за по-къси връзки ... ама то наистина си зависи от човека и от възрастта му ... Който каквото иска го намира... (брей досега не съм го намерил , но ми харесва израза )

Ммм, зависи от връзката, ако е нещо задушаващо и супер задължаващо много ясно, че няма да трае дълго.Аз съм фен на връзките с повече свобода и лично време, с тях се кара дълго и не притесняват никой, но все пак зависи от човека
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    Цитирай Първоначално написано от Vikitooo
    Не мисля, че всички момчета мразят дългите връзки. Но знам, че на всеки му се живее, по един или по друг начин. Просто е въпрос на личен избор. Дали с дълга връзка или само с една нощ всеки има правото да избира как да бъде щастлив....
    И аз съм на същото мнение...всеки решава как да си прави шоуто и да живее и никой не може да го вини за това....!Защо говорите само за момчетата които искат краткотрайни връзки...Баси според мен има много повече несериозни момичета които искат или да са с някой за пари или заради едното е*ане....колкото момчета избират приятелките си по това колко са им дълбоки джобовете?за какви сериозни връзки говорим тогава..То едно момче и да иска сериозна връзка тряя и от среща това да се иска..като гледаш че момичето иска само едно от теб как да си сериозен....!Познавам много повече момчета които искат сериозна връзка от колкото момичета...щтот на момиченцата повече им се живее...на тях им се ходи повече по купончета дискотеки, а имало алкохол олекват на макс!

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

Мега фен Аватара на koalka
    Могат да имат дълга връзка, ако са влюбени.Това си става от само себе си, а не с целта да имаш дълга връзка.Просто нещата се подлеждат, както трябва да са.Просто момчетата някак си не се задълбочават, колкото момичетата и търсят повече секса като цел.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Твърде грешно е всички да се слагат под един знаменател. Зависи от отделния човек всичко, а не от пола му.
    И аз като другите не съм на мнение, че дългата връзка те ограничава и спира забавата, напротив.. хиляди пъти по-весело ми е с момчето ми, дори не ми е хубаво и приятно, когато той не е около мен. С него всичко е най-най..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Повече от фен Аватара на kameliqbaby
    Az pak sam momi4e i sa6to ne gi obi4am!Vapreki,4e imam ve4e zad garba si edna 3 godi6na i sega vodq edna ot 1 godina ve4e...No mislq,4e kogato si svoboden ima6 palnata svoboda da pravi6 vsi4ko,koeto si poiska6 bez da pomisli6 za posledstviqta i da se saobrazqva6 s nqkoi.
    Next Time I`ll be True...

Много кофти случаи аз сега съм в 2 годишна връзка дано нямам вашите развития

Супер фен Аватара на maybelline
    Аз съм момиче и потвърждавам,че някои момичета (по-зрелите за възрастта си) обичат дългите връзки.Аз съм на 16 и приятелят ми е на 21.Връзката ни е прекрасна.Преди него,бях с едно момче,с което общо взето ходихме около година,а аз бях на 15 и той на 16.Така че зависи само от двамата.Не всички момичета обичат кратки връзки.По-зрелите и по-развити за възрастта си обичат дълги връзки.
    Само да не се обиди някой - не казвам,че да не си развит и зрял за възрастта си е лошо нещо.Само изтъквам това като разлика между два вида тийнейджъри.

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Нито дълга връзка съм изпитал , нито другия вид , така че немога да дам коментар .

Пешо90
    Guest
    Ами аз не съм от тея които са "ЗА" дългите връзки!Не съм от тези които прескачат от момиче на момиче !Аз си държа на приятелката и съм си с нея доста време вече и нямам намерение да се разделяме!

Пешо90
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Пешо90
    Ами аз не съм от тея които са "ЗА" дългите връзки!Не съм от тези които прескачат от момиче на момиче !Аз си държа на приятелката и съм си с нея доста време вече и нямам намерение да се разделяме!
    Грешка допуснал съм грешка исках да кажа че съм "ЗА" дългите връзки!!!И мисля че тва е по правелно от тва да ги караш една след друга която ти падне!!!

Цитирай Първоначално написано от marjesa
    аз мисля , че обичат връзките , които са им сигурни ... ммм абе това зависи до момчето някои искат еднодневки , колко за бройката другите искат да имат човек , на който могат да разчитат и тка
    Аз мисля 4е и при моми4етата е така

просто потребител
    Guest

да ... ;)

Аз съм на мнение,че преди една дълга връзка да стане факт,момчето и момичето трябва да са преживели доста.И двамата трябва да са преминали през момента на мимолетните увлечения,през несподелената любов и разбитите сърца.Просто и двамата трябва да знаят какво искат първо за себе си,после да знаят какво би искал другия и чак след това нащата да се получа и да се стигне до тази така наречена "перфектна любов".Но не винаги това е така и то като се замислим наистина много рядко се случва.Аз съм от 3 години с приятелката си.По-голям съм от нея и двамата дадохме много един на друг и много си взехме.Аз бях човекък с опит а тя този който трябваше да живее на тези години(тръгнахме когато тя беше на 16,а аз на 19-20)За това време заедно сме се карали само веднъж,но това не означава че и двамата бяхме безгрешни.Просто както във всяко едно нещо,в дългата връзка най-важно е доверието и взаимните компромиси.

Цитирай Първоначално написано от sweet_f4e88
    Забелязала съм че повечето необвързани момчета си правят свалки и така нататък(в което няма нищо лошо), но до едно време! Изведнъж,когато се обвържат като че ли се променят коренно и може би те са точно тези, които се привързват адски много и държат да запазят връзката си!
    това е истината !
    мъжа обича ли , начи няма грешка .
    sex all night

Както и да е... ма докато си млад , за кфо ти е такава връзка !? ....

Ф
    Guest

Re: За дългите връзки

Цитирай Първоначално написано от Peshito
    Незнам за момичетата но повечето момчета при дълга връзка говоря за възраст м/у 15-22 не издържат много защото им се живее? При вас как е?
    Ми нормално да им се живее тогава..
    Ако някой е намерил това което смята че е търсил тогава прави много за да го задържи, но при положение, че в периода 15-22 малко са наясно с основното какво искат..следователно какво търсят..

Град
    Непостоянно
    tiq mom4eta nikoi nm gi razbere dn ti vikat "iskam sum s tebe cql jivot" xax ma ytre..... "skupa mai e vreme da se razdelime.." uf ponqkoga me draznqt...ama bez tqh ne moje
    .!.

Град
    на плажа =)
    Цитирай Първоначално написано от mishonche
    Момиче съм и потвърждавам информацията,че момчетата не обичат дългите връзки...Предполагам за да могат да забиват повече мацки да си правят "бройката" и да се хвалят кой колко е из*укал...Което момичетата смятаме за супер тъпо
    не си съвсем права.

Dani_m_88
    Guest
    Че то това си зависи от човека!

Цитирай Първоначално написано от gamercheto_
    Цитирай Първоначално написано от Vikitooo
    Не мисля, че всички момчета мразят дългите връзки. Но знам, че на всеки му се живее, по един или по друг начин. Просто е въпрос на личен избор. Дали с дълга връзка или само с една нощ всеки има правото да избира как да бъде щастлив....
    И аз съм на същото мнение...всеки решава как да си прави шоуто и да живее и никой не може да го вини за това....!Защо говорите само за момчетата които искат краткотрайни връзки...Баси според мен има много повече несериозни момичета които искат или да са с някой за пари или заради едното е*ане....колкото момчета избират приятелките си по това колко са им дълбоки джобовете?за какви сериозни връзки говорим тогава..То едно момче и да иска сериозна връзка тряя и от среща това да се иска..като гледаш че момичето иска само едно от теб как да си сериозен....!Познавам много повече момчета които искат сериозна връзка от колкото момичета...щтот на момиченцата повече им се живее...на тях им се ходи повече по купончета дискотеки, а имало алкохол олекват на макс!
    Съгласна! Света се променя и май момичетата са тези, които търсят краткотрайни връзки сега. Като се замисля, те дават повод на момчетата да търсят и съответно да имат връзка от типа "една нощ". Вчера един мой познат каза : Който го може, кара с много, който не го може, си намира постоянно гадже. ... Мисля, че е точно обратното, защото при дългата връзка се иска да даваш много повече от... секс примерно.
    Обичай ме!
    Обичай ме както аз обичам теб.
    Целувай ме както само ти можеш.
    Докосвай ме както цветчето докосва водата.
    Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
    Така ме стопли и ти!
    Само това искам...

Цитирай Първоначално написано от Soldier_OF_Fortune
    Цитирай Първоначално написано от mishonche
    Момиче съм и потвърждавам информацията,че момчетата не обичат дългите връзки...Предполагам за да могат да забиват повече мацки да си правят "бройката" и да се хвалят кой колко е из*укал...Което момичетата смятаме за супер тъпо
    Дори и някои момчета го смятаме за Супер тъпо! =D>
    Да,така е!

Град
    Варна
    Зависи от момчето... от отношенията м/у двамата
    Ако се обичат много може да ходят и 3 години...

Град
    на плажа =)
    Цитирай Първоначално написано от #Gravity Of Love#
    Зависи от момчето... от отношенията м/у двамата

Цитирай Първоначално написано от #Gravity Of Love#

Е пък как ги сметна 3?

не обичам дългите връзки...поне засега.не мога да си представа да изгубя 1 2 или 3 години с някой и накрая да се разделим. тва си е пропиляно време...за тоя период колко други яки връзки бих могла да имам
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

Град
    на плажа =)
    Цитирай Първоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
    не обичам дългите връзки...поне засега.не мога да си представа да изгубя 1 2 или 3 години с някой и накрая да се разделим. тва си е пропиляно време...за тоя период колко други яки връзки бих могла да имам

+1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си