- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За дългите връзки
Ами не е точно така ... вече май момичетата са за по-къси връзки ... ама то наистина си зависи от човека и от възрастта му ... Който каквото иска го намира...(брей досега не съм го намерил , но ми харесва израза
)
Ммм, зависи от връзката, ако е нещо задушаващо и супер задължаващо много ясно, че няма да трае дълго.Аз съм фен на връзките с повече свобода и лично време, с тях се кара дълго и не притесняват никой, но все пак зависи от човека
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
И аз съм на същото мнение...всеки решава как да си прави шоуто и да живее и никой не може да го вини за това....!Защо говорите само за момчетата които искат краткотрайни връзки...Баси според мен има много повече несериозни момичета които искат или да са с някой за пари или заради едното е*ане....колкото момчета избират приятелките си по това колко са им дълбоки джобовете?за какви сериозни връзки говорим тогава..То едно момче и да иска сериозна връзка тряя и от среща това да се иска..като гледаш че момичето иска само едно от теб как да си сериозен....!Познавам много повече момчета които искат сериозна връзка от колкото момичета...щтот на момиченцата повече им се живее...на тях им се ходи повече по купончета дискотеки, а имало алкохол олекват на макс!Първоначално написано от Vikitooo
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
Могат да имат дълга връзка, ако са влюбени.Това си става от само себе си, а не с целта да имаш дълга връзка.Просто нещата се подлеждат, както трябва да са.Просто момчетата някак си не се задълбочават, колкото момичетата и търсят повече секса като цел.
Твърде грешно е всички да се слагат под един знаменател. Зависи от отделния човек всичко, а не от пола му.
И аз като другите не съм на мнение, че дългата връзка те ограничава и спира забавата, напротив.. хиляди пъти по-весело ми е с момчето ми, дори не ми е хубаво и приятно, когато той не е около мен.С него всичко е най-най..
Az pak sam momi4e i sa6to ne gi obi4am!Vapreki,4e imam ve4e zad garba si edna 3 godi6na i sega vodq edna ot 1 godina ve4e...No mislq,4e kogato si svoboden ima6 palnata svoboda da pravi6 vsi4ko,koeto si poiska6 bez da pomisli6 za posledstviqta i da se saobrazqva6 s nqkoi.
Next Time I`ll be True...
Аз съм момиче и потвърждавам,че някои момичета (по-зрелите за възрастта си) обичат дългите връзки.Аз съм на 16 и приятелят ми е на 21.Връзката ни е прекрасна.Преди него,бях с едно момче,с което общо взето ходихме около година,а аз бях на 15 и той на 16.Така че зависи само от двамата.Не всички момичета обичат кратки връзки.По-зрелите и по-развити за възрастта си обичат дълги връзки.
Само да не се обиди някой - не казвам,че да не си развит и зрял за възрастта си е лошо нещо.Само изтъквам това като разлика между два вида тийнейджъри.
Ами аз не съм от тея които са "ЗА" дългите връзки!Не съм от тези които прескачат от момиче на момиче!Аз си държа на приятелката и съм си с нея доста време вече и нямам намерение да се разделяме!
Грешка допуснал съм грешка исках да кажа че съм "ЗА" дългите връзки!!!И мисля че тва е по правелно от тва да ги караш една след друга която ти падне!!!Първоначално написано от Пешо90
Аз мисля 4е и при моми4етата е такаПървоначално написано от marjesa
Аз съм на мнение,че преди една дълга връзка да стане факт,момчето и момичето трябва да са преживели доста.И двамата трябва да са преминали през момента на мимолетните увлечения,през несподелената любов и разбитите сърца.Просто и двамата трябва да знаят какво искат първо за себе си,после да знаят какво би искал другия и чак след това нащата да се получа и да се стигне до тази така наречена "перфектна любов".Но не винаги това е така и то като се замислим наистина много рядко се случва.Аз съм от 3 години с приятелката си.По-голям съм от нея и двамата дадохме много един на друг и много си взехме.Аз бях човекък с опит а тя този който трябваше да живее на тези години(тръгнахме когато тя беше на 16,а аз на 19-20)За това време заедно сме се карали само веднъж,но това не означава че и двамата бяхме безгрешни.Просто както във всяко едно нещо,в дългата връзка най-важно е доверието и взаимните компромиси.
това е истината !Първоначално написано от sweet_f4e88
мъжа обича ли , начи няма грешка .
sex all night
Както и да е... ма докато си млад , за кфо ти е такава връзка !? ....
Ми нормално да им се живее тогава..Първоначално написано от Peshito
![]()
Ако някой е намерил това което смята че е търсил тогава прави много за да го задържи, но при положение, че в периода 15-22 малко са наясно с основното какво искат..следователно какво търсят..
![]()
tiq mom4eta nikoi nm gi razbere dn ti vikat "iskam sum s tebe cql jivot"xax ma ytre..... "skupa mai e vreme da se razdelime.."
uf ponqkoga me draznqt...ama bez tqh ne moje
.!.
не си съвсем права.Първоначално написано от mishonche
![]()
Че то това си зависи от човека!
Съгласна! Света се променя и май момичетата са тези, които търсят краткотрайни връзки сега. Като се замисля, те дават повод на момчетата да търсят и съответно да имат връзка от типа "една нощ". Вчера един мой познат каза : Който го може, кара с много, който не го може, си намира постоянно гадже. ... Мисля, че е точно обратното, защото при дългата връзка се иска да даваш много повече от... секс примерно.Първоначално написано от gamercheto_
Обичай ме!
Обичай ме както аз обичам теб.
Целувай ме както само ти можеш.
Докосвай ме както цветчето докосва водата.
Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
Така ме стопли и ти!
Само това искам...
Да,така е!Първоначално написано от Soldier_OF_Fortune
![]()
Зависи от момчето... от отношенията м/у двамата![]()
Ако се обичат много може да ходят и 3 години...
Първоначално написано от #Gravity Of Love#
![]()
Първоначално написано от #Gravity Of Love#
![]()
![]()
Е пък как ги сметна 3?
не обичам дългите връзки...поне засега.не мога да си представа да изгубя 1 2 или 3 години с някой и накрая да се разделим.тва си е пропиляно време...за тоя период колко други яки връзки бих могла да имам
![]()
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели